;
coinex

نظرسنجی وزیر ارتباطات از کاربران در مورد تعرفه جدید اینترنت

نظرسنجی وزیر ارتباطات از کاربران در مورد تعرفه جدید اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مورد تعرفه جدید اینترنت نظرات کاربران را نیز در نظر گرفت. بررسی مجموع نظرات نشان می‌دهد که کاربران در دو موضوع قیمت و ترافیک خارجی، با هم موافق هستند.

هفت روز پیش بود که محمد جواد آذری جهرمی، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام عکسی را از جدول تعرفه جدید بسته‌های ترکیبی اینترنت و مکالمه شرکت مخابرات منتشر کرد و از اجرای آزمایشی این تعرفه‌ها از اول مهرماه در برخی استانهای کشور خبر داد.

وی همچنین اعلام نمود که این مدل‌ها وعده وزارت ارتباطات نیست و مربوط به شرکت مخابرات است و مدل پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال بررسی است. از کاربران خواست تا برای جمع‌بندی نهایی در‌باره این مدل نظر دهند.

جدولی که توسط محمد جواد آذری جهرمی منتشر شد:

 تعرفه جدید اینترنت

در آخرین روزهای دولت یازدهم بود که قرار شد تا تعرفه جدید اینترنت اجرایی شود و تا مرز اجرایی شدن نیز پیش رفت، اما به دلیل اعتراض کاربران نسبت به گران شدن اینترنت، برای دستیابی به مدل بهتر متوقف شد. اما باید گفت که هدف از ارائه تعرفه جدید اینترنت توسط جهرمی، اصلاح روش فروش اینترنت در کشور و تغییر روش حجمی به غیرحجمی است.

تعرفه جدید اینترنت پیشنهادی در زمان وزارت واعظی :

بررسی تعرفه جدید اینترنتدلیل توقف اجرای تعرفه جدید اینترنت در زمان واعظی

محمد جواد آذری جهرمی درباره دلایل توقف اجرای تعرفه‌های زمان واعظی، از نگرانی کاربران سخن گفت و اعلام نمود که دلیل نگرانی کاربران ضعف وزارت ارتباطات و رگولاتوری در اطلاع‌رسانی بوده است. به گفته وی کار خوب با ارائه ضعیف نتیجه مثبت نخواهد داشت.

وی تأکید نمود که هدف از اصلاح تعرفه جدید اینترنت ، کاهش قیمت اینترنت زیرساخت، کاهش قیمت انتقال مخابرات و تعیین تعرفه ترجیحی برای محتوای داخلی است. به گفته جهرمی کمتر کشوری وجود دارد که اینترنت ثابت را به صورت حجمی ارائه کند و ادامه داد که هدف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم ارائه اینترنت غیر حجمی است.

پاسخ کاربران فضای مجازی به نظرسنجی وزیر جهرمی

این بار نیز کاربران به تعرفه جدید اینترنت پیشنهادی مخابرات که توسط جهرمی در اینستاگرام منتشر شده بود واکنش نشان دادند و نظریات خود را اعلام نمودند.

یکی از کاربران، درخواست ارائه اینترنت رایگان شبانه را در اینستاگرام جهرمی نوشته بود. یکی دیگر از کاربران بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرده بود که 10 گیگ ترافیک خارجی، جوابگوی آنها نیست، زیرا سرور بازی‌های آنها در خارج کشور قرار دارد.

کاربر دیگری نوشته بود که اینترنت فعلی وی، سرعت 1 مگ و حجم 17 گیگ دارد، ولی باز هم راضی نیست. کاربر دیگری از وزیر خواسته بود که اینترنت ماهیانه خارجی کمتر از 50 گیگ را اصلا مطرح نکنند.

کاربر دیگری از وزیر ارتباطات درخواست کرده بود که در همین مدل و همین قیمت، به جای 10 گیگ، 20 یا 30 گیگ در نظر گرفته شود. کاربر دیگری به وضعیت زیرساخت ارتباطی اشاره کرده بود و نوشته بود که اگر اینترنت نامحدود شود به هیچکس اینترنت نمی‌رسد.

به گفته کاربر دیگری، در یک خانواده 5 نفره، اگر هر کدام از افراد، در روز نیم گیگ مصرف کنند، 10 گیگ ترافیک خارجی در 4 روز تمام می‌شود. اینترنت آب نیست که الگوی صحیح مصرف داشته باشد.

یکی دیگر از کابران اعلام کرده بود که باید از دانش سایر کشورها برای ارائه خدمات اینترنت استفاده گردد. به گفته این کاربر در اغلب کشورها تعرفه اینترنت خانگی براساس سرعت محاسبه می‌گردد نه حجم.

به گفته یکی از کاربران قیمت‌ها بسیار بالا هستند و اینترنت حجمی بهتر از این طرح‌های نامحدود پیشنهادی است. به گفته وی بسیاری از شرکت‌ها طرح‌های بهتری دارند.

یکی دیگر از کاربران در صفحه وزیر در مورد عدم بلوغ محتوای داخلی نوشته بود. به گفته این کاربر مردم بیشتر از محتوای خارجی استفاده می‌کنند و در طرح‌ها هم باید بر این مسئله تمرکز شود. کاربر دیگری خواسته بود تا وضعیت فعلی تغییر نکند تا شرایط بدتر نگردد.

جمع‌بندی نظرات اعلامی کاربران

در مدل پیشنهادی جدید اگرچه محدودیت ترافیک داخلی رفع شده، مکالمه داخل استانی رایگان و دو مشوق کوچک مکالمه‌ای نیز اضافه شده است، اما باید گفت که 10 گیگ ترافیک بین‌الملل بسیار کم است و مقرون به صرفه نیست.

با مشاهده و بررسی نظرات کاربران نیز می‌توان به این مسئله پی برد که آنها درباره مدل ترکیبی مکالمه و اینترنت، بیشتر به اینترنت توجه کرده اند و کلیت بسته ترکیبی مورد توجه قرار نگرفته است.

نتایج مشخص است که کاربران، همه روی کم بودن 10 گیگ ترافیک خارجی اتفاق نظر دارند و این میزان را پاسخ گوی نیاز کاربران معمولی اینترنت نمی‌دانند. به نظر می‌رسد که تعدادی از کاربران معمولی اینترنت کاربرانی باشند که بازی رایانه‌ای انجام می‌دهند و حرفه‌ای نیستند ولی باز هم این میزان اینترنت برای آنها کافی نیست.

نتایج نشان می‌دهد که مدل ارائه شده حتی برای کاربران معمولی هم مناسب نیست. همچنین به نظر می‌رسد که قیمت‌های پیشنهاد شده مناسب باشند و همه کاربران نیز بر نگه‌داشتن قیمت‌ها در این رنج توافق دارند.

.

منبع: farsnews

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (6 نظر)

    اینترنت adsl خیلی بد شده
    سرعت های خیلی بد که به یک هشتم کاهش پیدا میکنه یعنی اگه سرعت 512 بخری بهت 64 کیلو بایت میده در صورتی که اگه یه طرح 150 تومنی ایران سل بخری یک روزه 10 مگابایت بهت حداقل سرعت 2500 کیلوبایت میده
    قیمت های گران :مثلا طرح های ایرانسل.
    طرحی هست یک هفته 5 گیگ از ساعت 6تا12 ظهر فقط 2 هزار تومن با سرعت عالی
    همین ماهانش هست 3 هزار تومن
    یا قیمت 1 گیگ اینترنت برای این ساعت که از 0 (یعنی رایگان) تا 2 تومن بالا و پایین میشه
    یا سه ساعته سه گیگ 4 هزار تومن
    طرح هایی هم هست برای افراد کم مصرف یک گیگ ماهانه 4 تومن
    با این طرح ها چرا آدم باید بره سراغ قیمت های نجومی و سرعت های یک هشتم ؟
    خیلی ها میگن خوب ADSL رو میشه داد به کامپیوتر و…
    اینترنت موبایل روهم براحتی با یک دانگل وای فای میشه داد به کامپیوتر
    شارژ گوشی ؟ میشه مستقیم با کابل تزرینگ کرد یا مودم 4جی خرید
    همراه اول هم کلی تنوع داره در طرح هاش
    ولی ایرانسل نمیشه .همین دیروز دو گیگ اینترنت رایگان داد نفهمیدم چرا
    یا گوشیمو شارژ کردم 5 تومن , 5 تومن هم بهم مکالمه ایرانسلی تا پایان همون شب داد
    خلاصه برید طرف طرح های گوشی سود میکنید
    طرح های قبلی ADSL بد نبودن ولی این طرح ها …

    پاسخ

    دوست عزیز، سرعت اینترنت ADLS به یک هشتم کاهش پیدا نمی‌کنه، واحد اندزه گیری سرعت بیت هست ولی واحد دانلودی که شما در موردش صحبت می‌کنید، بایته. هر بایت هم هشت بیته. وقتی شما سرویسی با سرعت 16.384 یا به اصطلاح 16 مگ را خریداری می‌کنید، سرعت دانلود شما برابر با 16.384 بیت در ثانیه یا نزدیک به 2 مگابایت در ثانیه خواهد بود.
    در گذشته به دلیل محدودیت حجمی، شرکت‌های سرویس دهنده سرعتی بالاتر از عدد اعلام شده را در برخی از ساعات ارائه می‌کردند که در نتیجه ترافیک زودتر مصرف می‌شد و شما مجبور به خرید دوباره بودید.
    اما در طرح‌های فعلی، به عنوان مثال 16 مگ شرکت شاتل، شما در حدود 350 گیگابایت را برای 1 ماه در اختیار دارید و رقم پرداختی در حدود 80.000 تومان (230 تومان برای هر گیگابایت دانلود) خواهد بود. اگر از وب سایت‌های با سرور داحل نیز استفاده کنید، این حجم تا 2 برابر افزایش پیدا می‌کند. با این سرویس شما می‌تونید روزی 3 تا فیلم کامل رو با کیفیت HD تماشا کنید. پس با وجود افزایش قیمت، هزینه کلی بسیار کاهش پیدا کرده و در مقایسه با هزینه 1.000 تومانی هر گیگابایت در ایرانسل موردنظر شما، رقم پرداختی برای یک ماه چندین برابر کمتر است.

    پاسخ

    واقعا جای تاسف داره …
    قرار بود به سود و منفعت مردم باشه اما طبق معمول به نفع دولت و مسولین بی لیاقت شده ….
    تعرفه های قبلی خیلی عالی تر بود ….
    خیلی از مردم وب گردی و مطالعه در اینترنت انجام میدن یا حتی فیلم های اموزشی میبینن به مقدار کم ک مسلما ترافیک زیادی نمیخاد اما سرعت بالا لازم داره حالا برای استفاده از سرعت بالا باید سرویس 8 مگابیت بخری با ترافیک 350 گیگ با مبلغ خیلی گزاااااف …
    اخرشم 10 گیگ استفاده میکنی و بقیش هم میسوزه ….
    مچکریم دولت تدبیر و حامی مردم !!!!

    پاسخ

    سلام

    ممنون از درج این پست واقعا عالی بود

    پاسخ

    با سلام
    واقعا متاسفم در کشوری زندگی میکنم که همه ی مسئولینش از بزرگ تا کوچک
    مترصد این هستند که چطوری میشه مردم را دوشید.
    زنگ زدند از شرکت میگن اگر بخوای سایت خارجی بری دوبرابر محاسبه میشود
    این یعنی دزدی اشکار ، مگر سایت با سایت فرقی میکنه
    همون روش قبلی حجمی را برقرار کنید این سخاوتتون پیشکشتون
    وسیعلمو الذین ظلمو ای منقلبون ینقلبون
    ان الله لا تخلف المیعاد

    پاسخ

    این تصمیم که مصرف بینالمللی را محدود کردن شبیه کمونیستی کردن کشور مثل شوروی هالست ادم حس می کند زندانی شده است باید این محذوذیت زا بر دارند از طرفی ظاهرا ارزان شده و گیگ زیادی به مصرف کننده دادن اما سرعت دانلود را به یک صدم کاهش دادند زنگ میزنیمم میگن عادلانه شده ما که کارمند و کار ساده هستیم اینطوری شده در حق کی هدالت رعایت شده جوانگرایی دولتی نتیجه بدی دارد اقای وزیر مثل وزیر افغانستان کار کنند همه از اینتذ نت راضی هستند این محدوذیت چه فایده دارد همه سرازیر میشن تلگرام و اینستا ووو

    پاسخ