;
coinex

هوش مصنوعی مانع حملات سایبری و نفوذ هکرها می‌شود

متخصصان امنیتی در تلاشند تا با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به مقابله با حملات سایبری و نفوذ هکرها به دستگاه‌های الکترونیکی بپردازند.

به گزارش تکراتو، بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS  از جمله تهدیدهای امنیتی هستند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است.

تعداد بدافزارها، باج‌افزارها و ویروس‌های رایانه‌ای در این مدت بسیار افزایش یافته‌اند. بر اساس تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته، در سال جاری میلادی حملات سایبری توسط بدافزارهای جدید رکورد خواهند زد.

جلوگیری از حملات سایبری و نفوذ هکرها

محققان و پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری با همکاری سایر دانشمندان حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی سعی دارند با استفاده از هوش مصنوعی به مقابله با حملات سایبری و نفوذ هکرها به سیستم‌های رایانه‌ای بپردازند.

سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان وجود دارند که به دلیل حملات سایبری متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها و شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

بنابراین خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

این امر باعث شده تا محققان به دنبال راهی برای مقابله با حملات سایبری و نفوذ هکرها باشند که به گفته آنها استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند در این راه بسیار مفید باشد.

.

آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر