;
coinex

راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی ؛ کشف استعدادهای هسته‌ای از طفولیت!

خبرهایی مبنی بر راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی توسط رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام شده است. این طرح قرار است در مقاطع دبستانی و در شهرهایی که تاسیسات هسته‌ای دارند انجام شود.

بنا بر گفته رئیس سازمان انرژی اتمی مبنی بر راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی ، امسال با همکاری وزارت آموزش و پرورش تصمیم بر این است که مدارس انرژی اتمی را که هر ساله سهمی در المپیادی‌ها نیز داشته‌اند، در شهر‌هایی که در آن‌ها تأسیسات وجود دارد از مقطع دبستان گسترش دهند.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه ریشه اتم در آموزش و پرورش است گفت: «اگر سنگ بنای دانایی در مدرسه گذاشته نشود، توانایی ایجاد نمی‌شود. اتم و شکافتن هسته اوج دانایی است که خدای متعال باید توفیق آن را دهد.»

بیشتر بخوانید:‌ اولین کاشت تراشه مغزی با موفقیت انجام شد؛ نزدیک شدن به رویای زندگی ابدی

راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی

اسلامی در سی و ششمین اجلاس سالانه رؤسای آموزش و پرورش ضمن قدردانی از مقام والای معلمان و اینکه جایگاه آنها همیشه در قلب مردم بوده گفت: «جایگاه و ارزش فرهنگیان و معلمان نباید متاثر از شرایط مقطعی زیر سوال رود و آسیب ببیند و یا با مسائل مادی معاوضه شود، چراکه سعادت و پیشرفت چیزی نیست که کسی با پول آن را محقق کند.»

ایشان با اشاره به سوال معروف علم بهتر است یا ثروت گفت: «علم همان ثروت است و آن مهارتی که علم را به ثروت تبدیل می‌کند در خانه و مدرسه متولد می‌شود.» اسلامی اضافه کرد:

نیرویی که مدرک دکترا و کارشناسی ارشد دارد، اما بیکار است، معنا ندارد چرا که این تحصیلات برای کارآفرینی است. چه مسیری را رفته‌ایم که این حاصل شده است؟ در حال حاضر همه انتظار دارند اشتغال آن‌ها دولتی باشد و استخدام شوند. در حال حاضر این ذهنیت نیروی انسانی ما شده است.

به باور محمد اسلامی راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی می‌تواند فرآیند تبدیل علم و دانش به فناوری را هموار کند و این امر ممکن نیست مگر زمانی که بین مدرسه و خانواده تعامل ایجاد شود.

به گفته محمدی فرآیند تبدیل علم و دانش به فناوری، فناوری به صنعت و ثروت و نهایتا تاثیرگذاری در جامعه یک مهارت چند لایه ترکیبی است که در تعامل مدرسه و خانواده باید رخ دهد. ایشان در بخشی از سخرانی‌شان به سند توسعه راهبردی سازمان انرژی اتمی در 20 فروردین امسال اشاره داشت و گفت:

مطابق با این سند در حوزه نیروگاهی در این بازه زمانی یعنی برنامه بیست ساله باید حداقل ۲۰ هزار نیروی متخصص تربیت کنیم. ما در این سند، تاثیر گذاری انرژی اتمی در بخش‌های مختلف زندگی مردم را تعریف کرده‌ایم.

در ادامه افزود: «انرژی اتمی ربطی به بمب ندارد، خاطر نشان کرد که بمب را می‌گویند تا اجازه دسترسی به این فناوری را پیدا نکنیم. ما در بخش مولکولی بر روی آب سنگین کار می‌کنیم و امسال توانستیم خط تولید قطره غربالگری نوزاد از آب سنگین را راه اندازی کنیم. قبل انقلاب نیز با ورود به حوزه فناوری‌های نوین و نوظهور به دلیل آنکه قدرت ساز است مخالف بودند. جمهوری اسلامی ایران کمتر از ۲ درصد ظرفیت اتمی جهان را در اختیار دارد، اما ۲۵ درصد بازرسی جهان را در جمهوری اسلامی ایران انجام شده است و برجام را با تخریب و زیر سوال بردن زیر ساخت هسته‌ای شروع کردند.»

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره راه‌اندازی مدرسه استعدادیابی انرژی اتمی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر