;
coinex

تاثیر اختلالات اینترنتی بر درآمد پست ؛ کاهش درآمد به یک سوم

بنا بر اعلام مدیر عامل شرکت پست، تاثیر اختلالات اینترنتی بر درآمد پست کاملا محسوس بوده و نسبت به دو هفته قبل تا یک سوم کاهش پیدا کرده است.

تا پیش از اعلام این خبر، تحلیل و بررسی کارشناسان حوزه اینترنت و تکنولوژی حول محور آسیب‌هایی که طرح صیانت و فیلترینگ به کسب‌و‌کارهای اینترنتی بزرگ و کوچک وارد می‌کنند، می‌چرخید.

اما حالا با اجرا شدن طرح صیانت و همچنین اختلال گسترده اینترنتی و فیلترینگ برخی پلتفرم‌ها مانند اینستاگرام، شاهد آسیب‌های آن در ابعاد گسترده‌تری هستیم. به طوری که شرکت پست ایران، تاثیر اختلالات اینترنتی بر درآمد پست را تا یک سوم کاهش اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: جبران خسارت قطعی اینترنت ؛ وعده مبهم و عجیب وزیر اقتصاد!

تاثیر اختلالات اینترنتی بر درآمد پست

بر همین راستا محمود لیائی، مدیرعامل شرکت ملی پست و معاون وزیر ارتباطات گفت: «با توجه به اختلال اینترنت در دو هفته گذشته و فیلتر پلتفرم‌های خارجی، مثل اینستاگرام و واتساپ، درآمد شرکت پست یک‌سوم کاهش یافته و این موضوع نشان می‌دهد یک سوم مرسوله‌های پستی و معاملات ازطریق اینترنت بین‌الملل و پلتفرم‌های خارجی انجام می‌گرفته است.»

تاثیر اختلالات اینترنتی بر درآمد پست

لیائی بیان داشت که این کاهش درآمد مربوط به کسب‌و‌کارهای اینترنتی است که با فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ به مشکل خورده‌اند، اما راهکار خروج از این ضرر را رفع محدودیت‌ها و لغو مسدودی این شبکه‌های اجتماعی نمی‌داند؛ به گفته لیائی این معضل با کوچ کسب‌وکارهای به پلتفرم‌های داخلی حل خواهد شد.

محمود لیائی با اشاره به صحبت‌هایی که مسئولان در سال‌های قبل گفت: «از سال‌های گذشته مدیران ارشد کشور بر استفاده افراد و کسب‌وکارها از پلتفرم‌های داخلی تأکید داشتند تا اگر مشکلاتی مانند تحریم و فیلترینگ رخ داد، دچار بحران نشوند؛ اما متأسفانه همچنان بستر کسب‌وکارها پلتفرم‌های خارجی است و این مسئله مشکلاتی را برای اقتصاد کشور پیش آورده است.»

تاکید مسئولان بر این است که مردم کسب‌وکارهای خود را از پلتفرم‌های خارجی به سمت نمونه‌های جایگزین ایرانی نظیر سروش و روبیکا هدایت کنند. همانطور که وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال مردم مبنی بر اینکه به جای اینستاگرام از چه پلتفرم داخلی می‌توان استفاده کرد گفته بود: «ظرفیت های داخلی موجود است» و کاربران و کسب‌وکارها را به استفاده از شبکه‌های اجتماعی ایرانی تشویق کرده است.

با وجود محدودیت‌های اعمال شده، نگرانی کارشناسان، انجمن‌ها و اتحادیه‌های حوزه فناوری درباره آینده تجارت الکترونیک طبیعی است.

مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه صنعت پست باید در فرآیند تجارت الکترونیک پیشتاز باشد و هدف این شرکت کمک به توسعه تجارت الکترونیک است گفت: «پست لازمه تجارت الکترونیکی است و اولویت شرکت ملی پست خدمت‌رسانی است؛ موضوع کسب‌وکار در وهله بعد از خدمت‌رسانی قرار دارد.»

بیشتر بخوانید: 

نظر شما درباره اظهارات نماینده مجلس که گفته «اروپا شبکه معاند را قطع کند تا اینترنت ایران وصل شود» چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر