واردات رنو کولیوس و رنو مگان به ایران اخیرا در حالی تایید شده که مدتها مسئولین بر طبل ممنوعیت واردات خودرو فرانسوی میکوبیدند.
واردات رنو کولیوس و رنو مگان به ایران به عنوان دو خودرو فرانسوی شناخته شده در حالی تایید شده که در آییننامه واردات خودرو و اظهارات مسئولین وزارت صمت بارها بر ممنوعیت واردات خودروهای فرانسوی و آمریکایی تاکید شده است.
بیشتر بخوانید: احتمال واردات خودروهای لادا به ایران ؛ بازگشت به ایران پس از نیم قرن!
واردات رنو کولیوس و رنو مگان به ایران تأییدیه گرفت
با وجود اینکه وزارت صمت مدتی قبل اعلام کرد واردات خودروهای فرانسوی به کشور ممنوع است، اما برخی از واردکنندگان برای دور زدن این ممنوعیت، واردات خودروهای زیرمجموعه خودروسازان فرانسوی نظیر داچیا رومانی را در دستور کار خود قرار دادند.
علاوه بر این، بهتازگی تعدادی از واردکنندگان رنو کولیوس و رنو مگان جدید را از منبع کره جنوبی و ترکیه برای واردات به ایران ثبت سفارش کردند که نشان میدهد مشکل ممنوعیت فقط برای محل مونتاژ خودروهای فرانسوی بوده و امکان ورود آنها از سایر کشورها وجود دارد.
مشخصات فنی رنو کولیوس
رنو کولیوس با یک موتور 2.5 لیتری تنفس طبیعی روانه بازار خواهد شد که میتواند قدرتی برابر با 170 اسب بخار و گشتاور 233 نیوتنمتر را به تولید برساند. قدرت تولید شده از این پیشرانه نیز توسط یک گیربکس ایکس ترونیک CVT به چرخها منتقل خواهد شد.
از امکانات این خودرو میتوان به تهویه مطبوع الکتریکی دو کاناله، ترمزهای ABS، EBD و BA، جک برقی صندوق عقب همراه با سنسور پایی، کلاستر دیجیتالی، سنسورهای نور و باران، ترمز پارک برقی، تریم چرمی صندلیها، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمهای، سیستم تنظیم حالت رانندگی Multi-Sense، مولتی مدیا همراه با دوربین عقب، آینه الکتروکرومیک، سامانه کنترل پایداری، سیستمهای کروز کنترل و لیمیت کنترل، سقف پانورامیک، 6 کیسه هوای ایمنی، سیستم چهار چرخ محرک و سیستم اتوپارک اشاره کرد.
مشخصات فنی رنو مگان جدید
رنو مگان جدید با یک موتور ۱۳۳۲ سیسی توربوشارژ وارد بازار ایران خواهد شد که میتواند قدرتی برابر با ۱۴۰ اسب بخار و گشتاور ۲۴۰ نیوتنمتر را به تولید برساند. قدرت تولید شده از این پیشرانه نیز توسط گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخها منتقل خواهد شد.
از امکانات نسخه فول این خودرو میتوان به تهویه مطبوع الکتریکی، ترمزهای ABS، EBD و BA، سنسور پایی برای باز کردن صندوق عقب، کلاستر دیجیتالی، سنسورهای نور و باران، ترمز پارک برقی، تریم چرمی صندلیها، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمهای، سیستم تنظیم حالت رانندگی Multi-Sense، مولتی مدیا همراه با دوربین عقب، آینه الکتروکرومیک، سامانه کنترل پایداری، سیستمهای کروز کنترل و لیمیت کنترل، سقف شیشهای و سیستم اتوپارک اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:
- واردات سانگ یانگ کوراندو به ایران قطعی شد [+مشخصات فنی]
- واردات خودروهای لینک اند کو به ایران تایید شد
- بررسی مشخصات فنی کیا سونت 2023 [+امکانات رفاهی و قیمت]
دیدگاه شما در خصوص واردات رنو کولیوس و رنو مگان به ایران چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.
خب امیدواریم خودروهای ایمن و ایرانی پسند مثل خانواده رنو واردشود، هم تصادفات کاهش پیداکنه هم خیال راننده ودارنده خودرو ازهرجهت راحت باشه،هم کم هزینه و کم مصرف و کم استهلاک،هم شیک و چشم نواز. امیدواریم اوضاع اقتصادی کشور و مردم به سطح مقبول برسد تا قدرت انتخاب درهمه زوایای زندگی و کار را داشته باشیم. ان شاءا…
ورود خودرهای خارجی به شرط اینکه با قیمت چندین برابر به دست مردم نرسه خوبه
این خبر خیلی تناقض داره خصوصا در مورد کولئوس چون قیمت جهانیش خیلی بیشتر از سقفیه که وزارت صمت برای واردات خودرو گذاشته. ازین حرفای ضد و نقیض واردات خودرو زیاد میزنن. تازه این خبر صد در صد صحت نداره. تا زمانی که از زبان مسئولین بالا نشنیدید که تایید کردن و بعدشم وارد ایران نشدن باور نکنید.
بنظرم با این سقف ۲۰ هزار یورو برای واردات خودرو ، هیچ خودروی برند معتبر فول آبشنی وارد نشودو فقط مدل های بیسیک با حداقل آبشن و حداکثر قیمت بدست ملت برسد.
این خبر نمیتونه درست باشه چون هر دوشون قیمت بالای ۲۰ هزار دلار دارند.
باید دید مسئولین لیاقت مردم ایران را چطور تفسیر میکنند ؟