اطمینان در خرید بلیط با فی بلیط

امکان مقایسه قیمت بلیط پروازها بدون استفاده از موتورهای جست‌وجو، زمان‌بر و خارج از حوصله است. از طرفی نرخ ارائه شده در بسیاری از سایت‌های ایرانی هم با قیمت واقعی همخوانی ندارند. «فی بلیط» با رفع این نقیصه مسافران را مستقیما به شرکت‌های هوایی متصل می‌کند و از این بابت هم پولی دریافت نمی‌کند.

زمانی که تعطیلات نزدیک است، بسیاری از هم‌وطنان به تعطیلات به عنوان فرصتی برای دور شدن از دغدغه‌های اقتصادی و کاری فکر می‌کنند. راحتی سفر با هواپیما و صرفه‌جویی در وقت مهمترین دلایلی‌ است که گزینه‌ی مسافرت با هواپیما را جز گزینه‌های پرطرفدار قرار می‌دهد.

آن‌‎ها که سن و سالی ازشان گذشته است، روزهای پایانی سال را به خاطر می‌آورند که برای تهیه یک بلیط پرواز باید ساعت‌ها در آژانس‌ها معطل می‌شدند.

آن سال‌ها مشتری برای پیدا کردن یک بلیط باید به دفتر آژانس مسافرتی مراجعه می‌کرد، روبروی فروشنده بلیط می‌نشست و کارمند آژانس بر اساس قراردادهایی که با شرکت‌های هوایی دارند، دو یا چند گزینه را با مبلغ مورد نظر خودش به مسافر ارائه می‌داد.

طبیعی‌ است که حق انتخاب مسافر محدود بود و نمی‌شد برای پیدا کردن مناسب‌ترین پرواز چند ده آژانس هوایی را زیر پا گذاشت.

اگر چه با ظهور سایت‌های آنلاین خرید بلیط پرواز به نظر می رسید این مشکلات تمام شده، اما بعضا دیده می‌شود که همان رویه‌ها همچنان برقرارند. بعضی سایتها در نتایج جست و جو تنها پروازهایی را نمایش می‌دهند که حاشیه سود بیشتری برای‌شان داشته باشد و به هنگام تسویه حساب عملا قیمت فروش بلیط از قیمت واقعی آن بیشتر است.

البته این تنها محدود به ایران نیست، در تمام دنیا سایت‌هایی که قابلیط مقایسه قیمت و مسیر پروازهای هوایی را دارند، از مشتری کارمزد می‌گیرند. در اروپا سایتهای جست و جوی بلیط هواپیما به هنگام خرید چیزی حدود 10 یورو از مشتری دریافت می‌کنند.

اما تجربه نشان داده مسافران اروپایی وقتی قصد خرید بلیط پرواز دارند، ابتدا از طریق سایت‌های معتبر جستجو، ارزانترین بلیط را پیدا می‌کنند و سپس برای خرید به سایت اصلی شرکت هوایی می روند چون آنها هم پرداخت کارمزد به سایتهای واسطه را گزاف می دانند!

ایده‌ی راه اندازی سایت «فی بلیط» در ایران با درک این ضعف‌ها در سیستم فروش اینترنتی بلیط هواپیما و با هدف رعایت حقوق مشتری به اجرا در آمد.

در این سایت نه تنها کسب اطلاعات جامع در مورد بلیط هواپیما، تصمیم گیری کاربر و رزرو بلیط مورد نظرآسان است، بلکه امکان یافتن بلیط‌های لحظه آخری هم وجود دارد.

در فی بلیط مسافر بعد از انتخاب بلیط پرواز مناسب خود، با یک کلیک به سایت فروشنده اصلی راهنمایی می‌شود تا بدون واسطه و پرداخت هزینه اضافی، بلیط را از فروشنده اصلی بخرد.

حسن استفاده از موتور جست و جوی «فی بلیط» سرعت در پردازش و رایگان بودن آن است.

«فی بلیط» با اتصال به سایت‌های معتبر داخلی و تحلیل داده‌های سایت‌های معتبر خارجی بهترین گزینه‌ها را پیش روی مشتری قرار می‌دهد و بعنوان یک واسط انتقال اطلاعات و در جهت حمایت از حقوق مصرف کننده فعالیت می‌کند.

در واقع در فضایی که نظارت دقیقی برای قیمت‌گذاری بلیط پروازها وجود ندارد و همه ساله در تعطیلات واسطه‌ها قیمت بلیط پروازها را بی ضابطه بالا می‌برند، فی بلیط سعی می‌کند منصفانه‌ترین قیمت‌ها را به کاربران و مسافران تعطیلات آغاز سال 98 پیشنهاد دهد. به این ترتیب جست و جوی بلیط در فی بلیط تضمین یافتن ارزانترین پرواز است.

یکی دیگر از مزایای سایت فی بلیط اطمینان خاطر در خرید است.

گروه امنیت سایت فی بلیط به طور دایمی در حال رصد سایت‌های فروش بلیط آنلاین هستند. در واقع فی بلیط تنها شرکت‌هایی را در فهرست خود قرار می‌دهد که به لحاظ امنیت خرید، ارائه خدمات به مشتری و امنیت در پرداخت امتحان پس داده هستند.

منبع: فی بلیط (FeeBilit)

انتشار محتوا:اخبار رسمی