
در واقع گروهی از محققان Red Balloon Security دریافته اند که هک مانیتور امکان پذیر است و هکرها نه تنها می توانند ببینند که چه چیزی روی نمایشگر شما به نمایش در می آید، بلکه می توانند آن را دستکاری کنند. این به این معنی است که هکر ها دیگر نیازی به URL ندارند، آنها می توانند URL های رسمی را ایجاد کنند که به وب سایت جعلی ارجاع داده شود و از حساب های مالی شما سوء استفاده کنند.
هک های خطرناک دیگر شامل کنترل نیروگاه های مهم ملی است که می تواند فجایع بزرگی به بار آورد. همچنین این محققان ادعا می کنند که هک مانیتور مخصوص برند خاصی نیست و هر مانیتوری احتمال آسیب پذیری را دارد.
با این اوصاف ما در جهانی زندگی می کنیم که حتی نمی توانیم به صفحه کلید، موس و یا مانیتورخود اعتماد داشته باشیم.
.
با عضویت در کانال رسمی تکرا در تلگرام از آخرین اخبار روز تکنولوژی مطلع باشید.
.
منبع: ubergizmo


یک ترجمه ی ضعیف و کپی برداری از سایتهای دیگه..شما که دارید کپی می کنید حداقل درست ترجمه کنید و اینقدر بی سر و ته ننویسید