قوه قضائیه هشدار داد؛ اجاره کارت‌های بانکی دردسرساز شد

قوه قضائیه هشدار داد؛ اجاره کارت‌های بانکی دردسرساز شد
ADs
ADs

معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه امروز با ارسال پیامکی به کاربران در خصوص اجاره کارت‌های بانکی هشدار داد. و از آنها خواست هوشیار باشند.

همانطور که می‌دانید،معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سه اپراتور مخابراتی با هدف ارتقای آگاهی‌های عمومی و آشنایی مردم با نحوه درست استفاده از فناوری‌ها با محوریت کاهش وقوع جرم، تفاهم‌نامه همکاری دارد.


بیشتر بخوانید:

این همکاری که از سه سال پیش آغاز شده،در قالب «پویش ارتقای آگاهی‌های حقوق جامعه» برای شهروندان پیامک‌های هشداری ارسال می‌کند.اکنون این سازمان با انتشار پیامکی به کاربران در خصوص اجاره کارت‌های بانکی هشدار داد.

در متن پیامکی که امروز 6 مرداد به کاربران ارسال شده آمده است که:«هرکس حساب بانکی، اینترنت بانک یا هرگونه ابزار پرداخت خود را جهت ارتکاب اعمال مجرمانه شرط بندی، بخت آزمایی و قمار در اختیار مرتکبین قرار داده و یا به آنها اجاره دهد به عنوان معاون در جرم تحت تعقیب قرار می‌گیرد.»

بیشتر بخوانید:

نظر شما درخصوص اجاره کارت‌های بانکی چیست؟ لطفاً نظرات خود را برای ما کامنت کنید.

ADs
ADs
گفت‌وگوی کاربران

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اپلیکیشن و نرم‌افزار

معرفی نرم افزار و اپلیکیشن

مشاهده بیشتر