رفتن به محتوای اصلی

پروژکتور سه‌کاره ال جی معرفی شد ؛ تصویر بزرگ، نورپردازی حال و موزیک بلوتوثی در یک دستگاه

0
بدون دیدگاه اشتراک‌گذاری
ال جی

ال جی پروژکتور جدید MoodMate را با قابلیت‌های سه‌گانه در کره جنوبی معرفی کرد که هم پروژکتور، هم چراغ نورپردازی حال، و هم اسپیکر بلوتوثی است.

به گزارش تکراتو و به نقل از gizmochina، پروژکتور MoodMate ال جی با پایه بلند ایستاده طراحی شده تا امکان استفاده همزمان از قابلیت‌های مختلفش فراهم شود.

این دستگاه می‌تواند تصویری تا ۱۲۰ اینچ با وضوح ۱۰۸۰p و نسبت تصویر ۱.۲:۱ و روشنایی ۳۰۰ لومن ANXI و زاویه پرتاب ۱۰۵ درجه ارائه دهد. پروژکتور DLP جدید ال جی از HDR و نسبت کنتراست دینامیک ۱۵۰,۰۰۰:۱ نیز پشتیبانی می‌کند.

این پروژکتور دارای پورت HDMI، USB و پشتیبانی از سرویس‌های استریم مختلف است و با سیستم عامل webOS کار می‌کند.

ویژگی سه‌کاره آن شامل چراغ داخلی برای نورپردازی حال و اسپیکر بی‌سیم است که امکان پخش موسیقی از طریق MoodMate را فراهم می‌کند. کاربران می‌توانند بین نه رنگ و پنج سطح روشنایی برای تنظیم حالت دلخواه انتخاب کنند.

مدل PF600U MoodMate در کره جنوبی معرفی شده و فروش آن از ۶ نوامبر ۲۰۲۵ آغاز می‌شود. قیمت خرده‌فروشی آن حدود ۹۹۰,۰۰۰ وون کره جنوبی معادل تقریبی ۶۸۵ دلار است.

در اروپا این پروژکتور با نام Cinebeam M عرضه خواهد شد و ال جی برنامه دارد آن را اواخر سال جاری به بازارهای اروپایی معرفی کند. این معرفی پس از عرضه مانیتور OLED UltraGear 27GX704A در آمریکا صورت گرفت.

دیدگاه ها و نظرات خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه