جریمه و نمره منفی برای استوری گرفتن از باران پشت فرمان؛ هشدار پلیس راهور تهران

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرده است که استوری گرفتن و فیلم‌برداری از باران هنگام رانندگی می‌تواند جریمه و نمره منفی به همراه داشته باشد. این هشدار با هدف جلوگیری از حواس‌پرتی رانندگان و کاهش خطر تصادفات در شرایط بارانی مطرح شده است.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرده است که استوری گرفتن از باران هنگام رانندگی می‌تواند برای رانندگان جریمه و نمره منفی به همراه داشته باشد. این هشدار با هدف جلوگیری از حواس‌پرتی رانندگان و کاهش خطر تصادفات در خیابان‌های بارانی مطرح شده است.

بر اساس خبری که در صفحه اینستاگرام زومیت منتشر شده، پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به استفاده از تلفن همراه برای ثبت ویدیو و استوری هنگام رانندگی هشدار داده است. در تصویر منتشرشده، مبلغ جریمه و میزان نمره منفی مشخص نشده است.

استوری گرفتن از باران پشت فرمان جریمه دارد

با شروع بارندگی، برخی رانندگان برای ثبت تصاویر خیابان‌ها و فضای بارانی، از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند.

بااین‌حال، فیلم‌برداری و ثبت استوری هنگام رانندگی می‌تواند توجه راننده را از مسیر منحرف کند و احتمال وقوع تصادف را افزایش دهد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به این موضوع اعلام کرده است که چنین رفتاری می‌تواند جریمه و نمره منفی به همراه داشته باشد.

نکته مهم این است که موضوع هشدار، استفاده از تلفن همراه و حواس‌پرتی هنگام رانندگی است، نه صرفاً انتشار تصاویر باران در شبکه‌های اجتماعی.

چرا فیلم‌برداری هنگام رانندگی خطرناک است؟

رانندگی در شرایط بارانی به تمرکز بیشتری نیاز دارد؛ زیرا خیس‌بودن سطح خیابان می‌تواند فاصله توقف خودرو را افزایش دهد و دید راننده را کاهش دهد.

در چنین شرایطی، نگاه‌کردن به صفحه گوشی برای تنظیم دوربین، شروع ضبط ویدیو یا ثبت استوری، حتی برای چند ثانیه، ممکن است خطرآفرین باشد.

این موضوع در خیابان‌های پرتردد اهمیت بیشتری دارد؛ جایی که تغییر ناگهانی سرعت خودروها، عبور عابران پیاده یا ترمز خودروهای جلویی نیازمند واکنش سریع راننده است.

جریمه و نمره منفی استفاده از موبایل هنگام رانندگی

بر اساس هشدار منتشرشده، رانندگانی که هنگام حرکت خودرو برای ثبت استوری از تلفن همراه استفاده می‌کنند، ممکن است مشمول جریمه و نمره منفی شوند.

بااین‌حال، در تصویر منتشرشده جزئیاتی درباره مبلغ جریمه، تعداد نمرات منفی یا شرایط دقیق اعمال آن ارائه نشده است.

همچنین باید توجه داشت که میزان جریمه و نمره منفی به نوع تخلف و مقررات مربوط به استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی بستگی دارد.

بنابراین نمی‌توان بدون بررسی جدول رسمی تخلفات، مبلغ یا تعداد مشخصی از نمرات منفی را به این هشدار نسبت داد.

توصیه به رانندگان برای ثبت تصاویر بارانی

اگر رانندگان قصد ثبت تصاویر خیابان‌های بارانی را دارند، بهتر است این کار را تنها پس از توقف کامل خودرو در مکانی مجاز و ایمن انجام دهند.

استفاده از تلفن همراه هنگام حرکت خودرو، به‌ویژه در شرایط نامساعد جوی، می‌تواند تمرکز راننده را کاهش دهد.

هشدار جدید پلیس راهور تهران نیز بار دیگر بر اهمیت توجه کامل به مسیر و خودداری از فعالیت‌های حواس‌پرت‌کننده هنگام رانندگی تأکید می‌کند.

درمجموع، ثبت یک استوری چندثانیه‌ای از باران ارزش به‌خطرانداختن ایمنی راننده، سرنشینان و سایر کاربران خیابان را ندارد.

امیررضا هادی تهرانی
امیررضا هادی تهرانی

متولد ۱۳۸۵ دانشجوی مدیریت بازرگانی فعال حوزه رسانه و تکنولوژی با تمرکز بر تولید محتوا و علاقمند به ورزش مخصوصا‌ً تنیس

مشاهده کلیه مقالات منتشر شده
ADs
ADs
گفت‌وگوی کاربران

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اپلیکیشن و نرم‌افزار

معرفی نرم افزار و اپلیکیشن

مشاهده بیشتر