اکسکوینو

مسابقه هفتگی تکراتو و فیگار در اینستاگرام
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

آموزش مخفی کردن نقشه ی اینستاگرام

آموزش مخفی کردن نقشه ی اینستاگرام برای افرادی که ترجیح می دهند زندگی خصوصی خود را حفظ کنند، اهمیت ویژه ای دارد.
اپلیکیشن اینستاگرام با هدف اشتراک گذاری بهترین لحظه های زندگی به وجود آمده است؛ اما اگر مدت زمان زیادی است که از این اپلیکیشن استفاده می کنید، به احتمال زیاد اطلاعات خصوصی زیادی از خود را در معرض دید عموم قرار داده اید.
تا ماه آگوست، با انتخاب “Add to Photo Map” در تنظیمات اینستاگرام، تمام عکس های آپلود و پست شده ی شما، با موقعیت مکانی آن روی نقشه نشان داده می شد. عملکرد آن به شکلی بود که حتی اگر هیچ موقعیت مکانی را برای عکس آپلود شده ی خود مشخص نمی کردید، اینستاگرام با توجه به منطقه ای که به اینترنت متصل شده و عکس را آپلود کرده اید، موقعیت جغرافیایی عکس را روی نقشه نشان می داد.
چند ماه پیش، اینستاگرام با آپدیت جدید خود این شرایط را عوض کرد؛ تنها در صورتیکه تنظیمات لوکیشن روشن باشد، موقعیت مکانی عکس گرفته و آپلود شده مشخص می شود.
بسیاری از افراد آپدیت جدید را دریافت کرده اند، با اینحال به موقعیت های مکانی که در عکس ها مشخص شده، توجه نکرده اند. شاید فکر کنید که مساله ی مهمی نیست، اما موقعیت مکانی شما، بیشتر از آنچه فکر کنید، اطلاعات شما را منتشر می کنند. اکثر کاربران اینستاگرام در منزل، محل کار و جاهایی که بیشتر سر می زنند، عکس های خود را پست می کنند، لازم است بدانید که این اطلاعات منتشر می شوند.

آموزش مخفی کردن نقشه ی اینستاگرام

قیمت روز گوشی های بازار ایران

اگر تنظیمات حسابتان را در حالت پرایوت یا خصوصی قرار داده اید، مشکل زیادی ندارید؛ ولی اگر حساب شما عمومی بوده و عکس های زیادی پست کرده اید، بنابراین به افراد بسیاری امکان دسترسی داده اید. بهتر است هرچه سریعتر به فکر پاک کردن اطلاعات موقعیت مکانی باشید. اگر اکانت شما عمومی باشد، دین عکس پست شده ی شما و منطقه ی جغرافیایی آن برای همه قابل نمایش است. علاوه بر این، عکس شما در صفحه ی لوکیشن اینستاگرام هم مشخص شده و امکان جستجو را بیشتر می کند.
اگر می خواهید بدانید که چه اطلاعاتی را به اشتراک گذاشته اید و یا اینکه موقعیت مکانی کدام تصاویر قابل رویت است، مراحل زیر را انجام دهید.
در مرحله ی اول، اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید و روی آیکون geotag، که شبیه به قطره است، ضربه بزنید .

در مرحله ی اول، اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید و روی آیکون geotag، که شبیه به قطره است، ضربه بزنید .

در این قسمت می توانید ببینید که بیشترین عکس ها را در چه موقعیت آپلود و پست کرده اید. (عاقلانه تر این است که عکس های ثبت شده در نقشه اینستاگرام را از همینجا حذف کنید)

در این قسمت می توانید ببینید که بیشترین عکس ها را در چه موقعیت آپلود و پست کرده اید. (عاقلانه تر این است که عکس های ثبت شده در نقشه اینستاگرام را از همینجا حذف کنید)

گزینه ی ادیت را از بالا سمت راست انتخاب کنید.

گزینه ی ادیت را از بالا سمت راست انتخاب کنید.

اگر می خواهید تمام عکس هایی را که در آن محل پست کرده اید، حذف کنید، گزینه ی Deselect All را انتخاب کنید. در مرحله ی بعد از شما می پرسد که آیا از این اقدام اطمینان دارید یا خیر، با انتخاب Confirm آن را تایید کنید.

 اگر می خواهید تمام عکس هایی را که در آن محل پست کرده اید، حذف کنید، گزینه ی Deselect All را انتخاب کنید. در مرحله ی بعد از شما می پرسد که آیا از این اقدام اطمینان دارید یا خیر، با انتخاب Confirm آن را تایید کنید.

اگر ترجیح می دهید که تنها یک عکس و یا تعداد محدودی از آنها را حذف کنید، به راحتی می توانید تیک هرکدام را بردارید.

اگر ترجیح می دهید که تنها یک عکس و یا تعداد محدودی از آنها را حذف کنید، به راحتی می توانید تیک هرکدام را بردارید.
برای پرایوت و یا خصوصی کردن اکانت خود، به ستینگ یا تنظیمات بروید و Private Account را انتخاب کنید.

برای پرایوت و یا خصوصی کردن اکانت خود، به ستینگ یا تنظیمات بروید و Private Account را انتخاب کنید.

.

با عضویت در کانال رسمی تکرا در تلگرام از آخرین اخبار روز تکنولوژی مطلع باشید.

.

منبع: techinsider


عصر تکنولوژی، تکرا

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |





ارسال نظر