;
coinex

پاسخ مثبت ایلان ماسک به درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها ؛ ثروتمند طرفدار آزادی بیان می‌گوید «چاره‌ای نداشتیم!»

درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها با موافقت ایلان ماسک همراه شد. مالک توییتر می‌گوید که این تصمیم را به اجبار گرفته است.

ایلان ماسک به درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها پاسخ مثبت داد. دومین فرد ثروتمند جهان و مالک و مدیرعامل توییتر در این‌باره گفته است که برای توییتر چاره‌ای جز موافقت نداشتم. این درصورتی‌ست که همه او را به‌عنوان مردی حامی آزادی بیان می‌شناسیم و در مورد اینترنت استارلینک بارها این مورد ثابت کرده بود؛ اما حالا ظاهراً در برابر مقامات دولتی سر تعظیم فرود آورده است.

بیشتر بخوانید: احتمال ممنوعیت توییتر در اروپا به علت نقض قوانین نظارت بر محتوا توسط ایلان ماسک!

پاسخ مثبت ایلان ماسک به درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها

به گزارش El Pais، توییتر از زمان آغاز مدیریت ایلان ماسک به 83 درصد از درخواست‌های دولتی برای سانسور محتوا پاسخ مثبت داده است. ازاین‌رو، ستون‌نویس بلومبرگ در توییتی ضمن بازنشر این گزارش، با نقل‌قول اظهارنظر ماسک درباره اعتقاد به آزادی بیان مطلق به‌او کنایه زده. ماسک نیز در پاسخ به‌این توییت نوشت:

چقدر تو کودن هستی. لطفاً نشان بده که‌کجا واقعاً حق انتخاب داشتیم و ما آن اقدام را معکوس می‌کنیم.

خبرنگار بلومبرگ در پاسخ او نوشته است: «ببین، من کسی نیستم که‌توییتر را با جارکشی درباره اصول آزادی بیان خریدم. واضح است که‌تو حق این را داری که کسب‌وکارت را هر طور که می‌خواهی، مدیریت کنی.»

پاسخ مثبت ایلان ماسک به درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها

گزارش El Pais می‌گوید توییتر از زمان تکمیل معامله ایلان ماسک، 971 درخواست از دولت‌ها دریافت کرده است. این شرکت از این میان، به 808 مورد به‌طور کامل و به 154 مورد به‌طور جزئی پاسخ مثبت داده. این شبکه اجتماعی در سال پیش از ورود ماسک به 50 درصد از درخواست‌ها رسیدگی کرده بود.

این گزارش از میان کشورهایی که‌ظاهراً بیش از بقیه خواستار سانسور محتوا بوده‌اند، به‌هند و ترکیه اشاره می‌کند. برای مثال، دو روز پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، اکانت رسمی توییتر در امور پیروی از حکم‌فرمایی کشورها اعلام کرده بود که در واکنش به‌فرایندهای قانونی و به‌منظور اطمینان از ادامه فعالیت این شبکه اجتماعی در ترکیه، به‌مدت یک روز دسترسی به‌برخی محتواها را محدود می‌کند.

درباره درخواست‌های دولت هند نیز ایلان ماسک قبلاً گفته بود که‌قوانین این کشور درزمینه نشر محتوا بسیار سخت‌گیرانه‌اند و توییتر نمی‌تواند فراتر از آن‌ها حرکت کند. او مدعی شده بود که اگر سرپیچی از قوانین، کارمندان آن‌ها را با خطر حبس روبه‌رو کند، آن‌ها از قوانین تبعیت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره‌ درخواست‌های سانسور محتوای توییتر توسط دولت‌ها چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر