;
coinex

جزئیات برنامه فضایی جاه‌طلبانه امارات با هدف کشف منشا حیات منتشر شد

امارات با هدف کشف منشا حیات قصد دارد تا سال 2034 برنامه فضایی جاه‌طلبانه خود را پیاده‌سازی کند. این مأموریت در حدفاصل مریخ و مشتری انجام می شود.

امارت متحده عربی که چند سالی‌ست در زمینه هوا و فضا فعال شده، قصد دارد در یک برنامه فضایی پیچیده و البته جاه‌طلبانه حدود 1 دهه دیگر یعنی در سال 2034 روی سیارکی بین مشتری و مریخ با هدف کشف منشا حیات فرود آید. امارات نام این مأموریت بزرگ را “EMA” نامیده و امیدوار است که بتواند مأموریت خود رابه‌درستی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: نخستین زن فضانورد عربستان سعودی به واسطه اسپیس ایکس به فضا رفت

امارت با هدف کشف منشا حیات تا سال 2034 در مرز بین مشتری و مریخ قرار می‌گیرد

امارات متحده عربی در ماه اکتبر 2021 از برنامه‌ای جاه‌طلبانه برای سفر به کمربند سیارکی در سال 2028 خبر داده بود. این کشور حالا امروز اطلاعات بیشتری را درباره این مأموریت که «مأموریت امارات به کمربند سیارکی» یا به‌اختصار EMA نام دارد، منتشر کرده است.

فضاپیمای این مأموریت MBR Explorer نام خواهد داشت و این نام را از شیخ «محمد بن راشد آل مکتوم»، حاکم دبی، گرفته است. این فضاپیما می‌خواهد در سال 2030 به نزدیکی اولین سیارک مدنظر خود برسد و بعد یک مسیر مداری را دنبال خواهد کرد تا با عبور از کنار چند سیاره، از گرانش آن‌ها برای افزایش سرعت خود کمک بگیرد.

امارت با هدف کشف منشا حیات تا سال 2034 در مرز بین مشتری و مریخ قرار می‌گیرد

مأموریت EMA پس از عبور از کنار شش سیارک، در سال 2034 با یک فرودگر کوچک که حاوی MBR Explorer خواهد بود، روی سیارک یوستیتیا فرود می‌آید. این سیارک ممکن است روی سطح خود مولکول‌های ارگانیک داشته باشد. این مولکول‌ها همان بلوک‌های سازنده مولکول‌های پیچیده به‌حساب می‌آیند که در موقعیت مناسب می‌توانند حیات را به‌وجود بیاورند.

دانشمندان به‌طور کلی به‌دنبال آب و مواد ارگانیک در سراسر منظومه شمسی هستند. بنابراین کاوش روی یوستیتیا که احتمالاً در نزدیکی سیاره ما به‌وجود آمده و بعد به موقعیت فعلی خود در کمربند سیارکی رفته است، می‌تواند بسیار مهم باشد.

این مأموریت همچنین شامل گذر از کنار سیارک‌های (10254) ،Westwald (623) ،Chimaera (13294) Rockbox ،(88055) 2000 VA28 ،(23871) 1998 RC76 و (59980) 1999 SG6 خواهد بود. سازمان فضایی امارات می‌گوید:

عبور از کنار این سیارک‌ها به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به انواع مختلف سیارک‌ها با ترکیبات گوناگون نیم‌نگاهی داشته باشند.

قطر سیارک یوستیتیا و Chimaera حدود 50 کیلومتر است، اما بقیه این سنگ‌ها کمتر از 10 کیلومتر قطر دارند. مأموریت EMA با چهار ابزار به بررسی این سیارک‌ها می‌پردازد:

  • یک دوربین رزولوشن بالا
  • یک دوربین فروسرخ حرارتی
  • یک طیف‌سنج طول موج میانه
  • یک طیف‌سنج فروسرخ

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص هدف امارات برای کشف منشا حیات چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر