راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

تحولی در تولید خودروهای آینده با استفاده از اینترنت اشیا !

تحولی در تولید خودروهای آینده با استفاده از اینترنت اشیا !

آینده صنعت خودرو در دنیا با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این صنعت در کشور ما متفاوت است. آینده این صنعت در دنیا عجیب‌تر و شگفت انگیزتر به‌نظر می‌رسد زیرا قرار است اینترنت اشیا تحولی در تولید خودروها ایجاد کند!

راهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از اخبار خودرو، یکی از اتصالات مهم و رایج در مورد خودروها، اتصال یک خودرو به خودرویی دیگر است. در این نوع اتصال، خودروهایی که در یک مسیر عمومی در حال حرکت هستند، قادرند تا اطلاعات آن مسیر را به خودروهای عقبی خود و یا جانبی خود منتقل نمایند.

آینده صنعت خودرو، آینده‌ای است که در آن کارکرد و کاربرد خودروها متفاوت خواهد بود زیرا در تولید آنها از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های مدرن و جدید استفاده شده است و این موارد باعث می‌شود تا تغییراتی فراوان و گاهی دور از ذهن ایجاد گردد.

در این میان فناوری‌ها و تکنولوژی‌های مدرنی که می‌توان در صنعت خودرو به آن اشاره نمود، حوزه‌ی عیب‌یابی خودرو و اتصال به سیستم‌های الکترونیک خودرو و همچنین برنامه‌ها و دستاوردهای عملی در این زمینه است.

استفاده از اینترنت اشیا در صنعت خودرو

خودروهای متصل و خودروهای هوشمند در حال طی کردن روند رو به ‌رشدی در دنیا هستند. در اینجا چیزی که باید به عنوان تحول در صنعت خودرو به آن اشاره کرد، استفاده از اینترنت اشیا است. اینترنت اشیا یکی از تکنولوژی‌های مدرن و مطرح در صنعت خودرو است.

یکی از فعالان صنعت خودرو به استفاده از اینترنت اشیا در خودروها اشاره نمود و اعلام کرد که بحث خودروهای متصل و خودروهای هوشمند در دنیا در حال پیشرفت است. وی ادامه داد که در زمینه‌ی استفاده از اینترنت اشیا در کشور، فعالیت‌هایی به صورت متمرکز آغاز شده است. وی تاکید نمود که استفاده از اینترنت اشیا تحولی بزرگ را در صنعت خودرو باعث می‌شود.

اکثر اشیا و وسایل عادی زندگی در جهان، از قابلیت اتصال به اینترنت برخوردار هستند. البته گاهی این سوال مطرح می‌شود که کاربرد واقعی اینها در عمل چه می‌تواند باشد؟! لازم به ذکر است که این مورد در صنعت خودرو به گونه‌ای متفاوت هستند، زیرا باید گفت که حجم قابل‌توجهی از کارها وجود دارند که با اینترنت اشیا به‌خوبی قابل انجامند.

جوانمردی در ادامه صحبت‌هایش در مورد استفاده از اینترنت اشیا در صنعت خودرو سازی و تحولاتی که ایجاد خواهد شد اعلام نمود که سال‌های بسیاری است که تلاش می‌شود تا با کمک تکنولوژی، پیشرفت‌های قابل‌توجهی در صنعت خودرو صورت گیرد.

وی در ادامه تاکید نمود که این فرآیند حدود یک دهه پیش یعنی حدود سال ۲۰۰۶ باعث ایجاد خودروهای متصل شد که البته این خودروها در حد نمونه‌های پروتوتایپ بودند. به گفته وی در ادامه، بحث دستیار راننده مطرح شده است که می‌توانست به راننده کمک نماید تا وضعیت بهتری را تجربه کند.

رئیس هیات‌مدیره شرکت موبیکار در مورد تحولات صنعت خودرو اعلام نمود که این روال به جایی رسیده است که به ایده حذف راننده نیز منجر گردیده است. تلاش‌هایی در این راستا صورت گرفته تا سیستم بتواند بدون راننده حرکت کند و قرار بر این است تا از سال ۲۰۲۰ به بعد این سیستم در دنیا رواج پیدا نماید.

بررسی اتصال خودرو به خودرو

رئیس هیات‌مدیره شرکت موبیکار در ادامه در مورد این سیستم خودرویی اعلام نمود که در این سیستم یکی از اتصالات رایج، اتصال خودرو به خودرو است. وی در مورد این نوع اتصال توضیحاتی ارائه نمود و افزود که در این نوع اتصال، زمانی که خودروها در حال حرکت در یک مسیر عمومی هستند می‌توانند اطلاعات آن مسیر را به خودروهای پشت سر خود و یا خودروهای جانبی ارسال نمایند. به گفته وی در سیستم قدیمی این کار به‌ وسیله چراغ‌ها و راهنما‌ها و توسط راننده‌ها انجام می‌گرفت.

بررسی انواع اتصالات در سیستم جدید خودرو

این فعال صنعت خودرو در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا اتصالات خودرو در این سیستم جدید انواع دیگری هم دارد یا خیر بیان نمود که یک بحث مهم در این زمینه، اتصال خودروها به مجموعه‌های بزرگتر است که باعث می‌شود خودروها اطلاعات خود را به این مجموعه‌ها منتقل نمایند.

وی اتصال خودرو به OEMها و سرویس‌های اصلی و به‌طور مثال شرکت سازنده اصلی را، نوع دیگری از این اتصالات دانست.

وی همچنین ادامه داد که شکل دیگری از این اتصالات می‌تواند به خودروهای موجود در جاده، ترافیک، مقصد و نقشه مسیر یا پرداخت عوارض کمک ‌کند. به گفته وی این اتصالات می‌توانند درمورد تصادف‌ها عملکرد پیشگیری‌کننده داشته باشند و یا اینکه در صورت بروز تصادف خود ‌به‌ خود، به مراکز امدادی وصل گردد.

 

بیشتر بخوانید : 

.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر