coinex
otetmarket
propification.com

درآمد 43 درصدی سرویس های استریم از حوزه موسیقی

براساس جدیدترین آمار منتشر شده از حوزه موسیقی، سرویس های استریم توانسته اند ۴۳ درصد از درآمد این حوزه را به خود اختصاص دهند.

به گزارش تکراتو، مؤسسه‌ی تحقیقاتی MIDIA اعلام کرده که درآمد حوزه‌ی موسیقی در سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، نزدیک به ۴۳ درصد از درآمد حوزه‌ی موسیقی توسط سرویس های استریم به دست آمده است.

درآمد حاصل از سرویس های استریم

مجموع درآمد صنعت موسیقی در جهان طی سال ۲۰۱۷ بیش از ۱۷.۴ میلیارد دلار گزارش شده که این مقدار در مقایسه با سال ۲۰۱۶ حدود ۱.۴ میلیارد دلار افزایش یافته است. سرویس های استریم موسیقی نیز در مقایسه با سال ۲۰۱۶ با افزایشی ۳۹ درصدی درآمد روبرو شده و با کسب ۷.۴ میلیارد دلار، ۴۳ درصد از مجموع درآمد حوزه‌ی موسیقی را به خود اختصاص داده اند.

البته افزایش سهم سرویس های استریم موسیقی، باعث شده تا روش‌هایی نظیر دانلود یا خرید آلبوم‌های موسیقی با کاهش درآمد ۷۸۳ میلیون دلاری روبه رو شوند.

آمریکای شمالی بزرگ‌ترین بازار برای سرویس‌های استریم است. تاکنون ایالات متحده‌ی آمریکا نزدیک به ۴۰ درصد از درآمد سرویس‌های استریم موسیقی را به خود اختصاص داده است. درآمد بخش دیجیتال در حوزه‌ی موسیقی نیز توانسته از ۵.۶۵ میلیارد دلار به ۶.۵ میلیارد دلار برسد. درآمد سرویس‌های استریم موسیقی در ایالات متحده‌ی آمریکا از ۲.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ به بیش از ۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است.

مزیت سرویس های استریم موسیقی

تولید سرویس‌های استریم موسیقی علاوه بر اینکه درآمد حوزه‌ی موسیقی را افزایش داده، رعایت حقوق معنوی و جلوگیری از کپی کردن غیر قانونی را نیز باعث شده است. یعنی رعایت نکردن حقوق ناشر در حوزه‌ی موسیقی با تولید سرویس‌های استریم بیش از ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. از دیگر مزایایی که سرویس های استریم موسیقی به همراه داشته اند می توان به گستردگی قطعات موجود در کنار نظم و دسترسی آسان به محتوای مختلف اشاره کرد.

.

منبع: techcrunch

آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر