;
coinex

اتاق بازرگانی ایران: خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده است

رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده گفت اینترنت بستر اصلی کسب‌وکارها است.

عامری با اشاره به اینکه به طور متوسط معیشت 9 میلیون نفر به شبکه‌های اجتماعی وابستگی دارد تاکید کرد که اینترنت ابزاری اصلی برای همه کسب‌وکارها است.

بیشتر بخوانید: مهمترین و جدیدترین اخبار فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!

خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده است

رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکارهای اتاق بازرگانی ایران گفته که فیلتیرنگ و محدودیت اینترنت در 2 ماه اخیر، چیزی حدود 150 هزار میلیارد توان به کسب‌وکارها خسارت وارد کرده است. به گفته محسن عامری، با قرار گرفتن اینستاگرام و واتساپ در فهرست شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده، عملا هیچ شبکه اجتماعی بین‌المللی در اختیار کسب‌وکارها نیست.

به نقل از اتاق ایران آنلاین،‌عامری با اشاره به اینکه تا یک هفته آینده دوماه است که با محدودیت اینترنت در اتصال به شبکه‌های اجتماعی مواجه هستیم، گفت:

«بالغ بر 50 میلیون کاربر ایرانی از این شبکه‌های استفاده می‌کردند. همچنین بر اساس گزارش مراجع تخصصی، 500 تا 700 هزار کسب‌وکار در شبکه‌هایی مثل اینستاگرام فعالیت می‌کردند.»

اتاق بازرگانی ایران: خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده است
اتاق بازرگانی ایران: خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده است

بر اساس آمارهای موجود، تا 3 میلیون کسب‌وکار در این شبکه‌ها فعال بودند و معیشت 9 میلیون نفر شهروند به این پلتفرم‌ها بستگی داشت. عامری با تاکید بر اینکه نارسایی‌های اینترنتی نزدیک به دو ماه گذشته خسارات قابل توجهی ایجاد کرده گفت:

«آمارها بیانگر آن است که فقط در مهر ماه، بیش از 80 هزار میلیارد تومان خسارت به کسب‌وکارها وارد شده است.»

رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تخمین این آمار برای دو ماه به معنی دو برابر شدن ضرر و زیان وارده به کسب‌وکارها است گفت: «شبکه‌های اجتماعی جذاب برای کسب‌وکارها مثل یوتیوب، تلگرام و توییتر از قبل فیلتر بودند و اینستاگرام و واتساپ به لیست این شبکه‌های اجتماعی تحت فیلتر اضافه شدند. با نگاهی به این شرایط عملا می‌توان گفت، هیچ شبکه اجتماعی بین‌المللی در اختیار کسب‌وکارها نیست.»

عامری با تاکید بر اینکه از منظر فضای کسب‌وکار اینترنت یک ابزار جانبی توسعه کسب‌وکار نیست گفت: «اینترنت یکی از ابزارهای اصلی توسعه کسب‌وکار است. در حال حاضر هم گزارش (شامخ) مربوط به گزارش شاخص مدیران خرید که توسط اتاق بازرگانی ایران تولید می‌شود، بیانگر افت این شاخص در ماه گذشته است.» عامری با اشاره به اینکه افت این شاخص همراه با کاهش فروش و درخواست خرید برای واحدهای صنفی بوده گفت:

«این موضوع به طور عمده مربوط به نارسایی‌های اینترنت بوده که بر توزیع کانال فروش، تامین مواد اولیه و بازاریابی کسب‌وکارها اثر گذاشته است.»

به باور عامری مشوق‌هایی مثل پخش آگهی در صداوسیما برای کسب‌وکارهای کوچک کارساز نیست. او با اشاره به اهمیت حضور مخاطب تبلیغات صداوسیما برای کسب‌وکار کوچک و همچنین تامین هزینه تولید محتوای تبلیغاتی در صداوسیما گفت: «متاسفانه این طرح حمایتی هم مثل بسیاری از طرح‌های حمایتی پیشین تعاملی با کسب‌وکارها ایجاد نخواهد کرد.»

رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق بازرگانی ایران با یادآوری اظهار نظر مسئولان در ماه‌های گذشته که ادعا کرده بودند اینترنت باز و در دسترس است و صرفا برخی پلتفرم‌ها فیلتر شده‌اند گفت: «این اظهار نظر مثل آن است که بگوییم جاده باز است و با درشکه به مقصد برسید. حقیقت این است که با این شرایط امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد.» گفتنی است که اوایل آبان ماه سال جاری،‌ ضرر قطعی اینترنت برابر با 80 هزار میلیارد تومان اعلام شده بود.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره اینکه خسارت فیلترینگ برای کسب‌وکارها به 150 هزار میلیارد تومان رسیده چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر