;
coinex

فروش کسب‌وکارها در بله بیشتر از اینستاگرام است!

طبق اعلام طراح محصول فروشگاه بله، فروش کسب‌وکارها در بله از اینستاگرام بیشتر بوده و در این پلتفرم ایرانی خریداران واقعی‌تر هستند!

صبح روز جاری مورخ 10 اسفند 1401 نخستین رویداد حضوری بله و فروشگاه‌داران فعال در این پلتفرم برگزار شد. در این رویداد «مصطفی فرهمند» طراح فروشگاه بله، در مورد شکل‌گیری فروشگاه بله بیان داشت: «از مدت‌ها پیش در پلتفرم بله به دنبال این بودیم که در حوزه تجارت اجتماعی بتوانیم به کاربران خدمات ارائه دهیم. زمانی که محدودیت‌های اینترنت ایجاد شد، پیگیری این موضوع تسریع و تب فروشگاه بله در نتیجه پرداختن به موضوع تجارت اجتماعی ایجاد شد.»

بیشتر بخوانید: کاهش درآمد مخابرات آن را به زیان‌دهی رسانده است

میزان فروش کسب‌وکارها در بله بیشتر اینستاگرام است!

فرهمند ضمن تاکید بر اینکه: «ما نمی‌خواهیم تجارت اجتماعی را فقط به داشتن تب فروشگاهی محدود کنیم.» اعلام کرد: «اقدامات دیگری مانند پرداخت‌های امن را در دستور کار داریم که به وسیله آن از تهیه رسیدهای جعلی که دغدغه صاحبان کسب‌وکارهاست جلوگیری می‌شود. تعامل خریدار و فروشنده بدون واسطه از ویژگی‌های تجارت اجتماعی است. یکی از تفاوت‌های تجارت‌ اجتماعی با تجارت الکترونیکی، تعامل مستقیم خریدار و فروشنده است که ما در پلتفرم بله با پایدار کردن سیستم پیام‌رسانی و ارائه ویژگی‌های مختلف سعی داشته‌ایم تجارت اجتماعی را گسترده‌تر کنیم. از سوی دیگر، ویژگی «وضعیت» را به بله اضافه کردیم که مانند ویژگی استوری اینستاگرام است و فروشگاه‌داران می‌توانند از آن برای معرفی محصولات خود استفاده کنند.‌»

طراح محصول فروشگاه بله افزود:

«در ابتدای ایجاد این تب فروشگاهی با 300 الی 400 فروشگاه آغاز به کار کردیم. در حال حاضر حدود 3000 فروشگاه در تب فروشگاهی بله داریم. بسیاری از کسب‌وکارها که بعد از فیلترینگ اینستاگرام به مشکل خورده بودند در بله مجددا فعال شدند. برخی از صاحبان این کسب‌وکارها که همزمان با حضور در بله در پلتفرم‌های داخلی و خارجی دیگری نیز فعالیت می‌‌کنند، می‌گویند در بله درآمد بیشتری نسبت به اینستاگرام دارند و کاربران در بله، خریدارترند.»

طبق اعلام فرهمند، به تب فروشگاهی بله به‌زودی سیستم هوشمند و ریکامندر افزوده خواهد شد. این ویژگی پیشنهادهایی را با توجه به علاقه‌ها و سلیقه‌های کاربران ارائه خواهد کرد.

او در واکنش به سوالی درمورد اعتبارسنجی صاحبان کسب‌وکارهای فعال در پلتفرم بله اظهار داشت: «در بله یک اعتبارسنجی اولیه داریم. در این بررسی، مدت زمان ایجاد کسب‌وکار، اعضای آن، غیراخلاقی نبودن محتوا و فعالیت مستمر فروشگاه مدنظر قرار می‌گیرد. ما به عنوان پلتفرم ابزارهایی را در اختیار کسب‌وکارها می‌گذاریم که فروش آنها ساده‌تر شود یعنی مبلغی به عنوان واسطه‌گری دریافت نمی‌شود. علاوه بر این، رصد مستمر اتفاق می‌افتد تا کیفیت فروشگاه برای 14 میلیون کاربر بله حفظ شود.»

فروش کسب‌وکارها در بله

فرهمند در پایان درباره لزوم برگزاری چنین رویدادهای حضوری گفت: «پس از ایجاد نسخه اولیه فروشگاه، یک گروه فروشگاه‌داران ایجاد شد که در آن تعداد زیادی از فروشگاه‌داران و توسعه‌دهندگانی که در این رویداد حضور دارند، عضویت داشتند. این دو گروه بدون واسطه با یکدیگر تعامل می‌کنند و گفت‌وگو‌های ایشان بر توسعه محصول و road mapای که داریم موثر است. از سوی دیگر، یک رویداد آنلاین برگزار کردیم و از برنامه‌ها و دستاوردهای فروشگاه بله گفتیم. از رویداد اول بازخورد خوبی گرفتیم و بعد از برگزاری رویداد دوم آنلاین تصمیم گرفتیم با فروشندگان فعال یک دیدار حضوری داشتیم. در این رویداد تجربه‌های فروشگاه‌داران بیان می‌شود.»

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص اظهارات طراح محصول فروشگاه بله مبنی بر اینکه فروش کسب‌وکارها در بله بیشتر از اینستاگرام است، چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (1 نظر)

    تا صدسال دیگه بله و نخیر و ایتا و میتا و سروش و‌مروش به گرد اینستاگرام هم نمیرسن

    پاسخ