;
coinex

سنگ زینتی موزه لندن، یک تخم دایناسور 60 میلیون ساله از آب درآمد! [+عکس]

تخم دایناسور 60 میلیون ساله در موزه لندن نگهداری می‌شد و تا امروز تصور بر این بود که این یک سنگ زینتی 175 ساله است!

طبق بیانیه موزه تاریخ طبیعی لندن و نظریه دانشمندان، سنگ زینتی موزه لندن که 175 سال پیش کشف شد، در واقع یک تخم دایناسور 60 میلیون ساله است که به این حالت درآمده است. ظاهر مشکوک این شیء دانشمندان را برآن داشت تا از آن سی‌تی اسکن بگیرند و با بررسی‌های دقیق مشخص شد که این شیء، یک تخم “تیتانوسور” است که 60میلیون سال پیش می‌زیسته است.

بیشتر بخوانید: تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده!

تخم دایناسور 60 میلیون ساله در موزه لندن کشف شد

گاهی اوقات نمی‌توانیم آنچه را که در مقابل ما قرار گرفته است، به‌سادگی تشخیص دهیم. دانشمندان موزه تاریخ طبیعی لندن هم خطای مشابهی را مرتکب شده‌اند و حالا پس از گذشت 175 سال از زمان کشف چیزی که فکر می‌کردند یک سنگ معدنی است، متوجه شده‌اند که با یک تخم دایناسور 60 میلیون ساله طرف هستند!

براساس بیانیه موزه تاریخ طبیعی لندن، چیزی که به مدت 175 سال به‌عنوان یکی از اجزای مجموعه سنگ‌های معدنی این موزه نگهداری می‌شد، درواقع یک تخم دایناسور چندین میلیون ساله از آب درآمد. این تخم در سال 1883 توسط مردی به نام «چارلز فریزر» در مرکز هند کشف و به موزه لندن آورده شد.

تخم دایناسور 60 میلیون ساله در موزه لندن کشف شد

ولی این ماده کروی‌شکل اخیراً توجه «رابین هانسن»، یکی از مسئولان این موزه را به خود جلب کرد و او آن را به متخصصانی از بخش دایناسورهای موزه نشان داد و همین مسئله آغازگر تحقیقاتی تازه دراین‌باره شد.

«پل برت» و «سوزانا میدمنت»، دایناسورشناسان موزه تاریخ طبیعی لندن خیلی زود دریافتند که این سنگ عقیق از نظر شکل، اندازه و بافت شباهت زیادی به تخم دایناسورها دارد. آن‌ها درنهایت با استفاده از سی‌تی اسکن آن را بررسی کردند تا ببینند واقعاً با چه چیزی طرف هستند.

این بررسی دقیق به آن‌ها نشان داد که این سنگ درواقع تخم یک “تیتانوسور” است که در دوره کرتاسه در حوالی هند زندگی می‌کرد. تخم‌های این گونه معمولاً اندازه کوچکی دارند و به‌صورت دسته‌ای و نه تکی تولید می‌شوند. به‌علاوه، دانشمندان می‌گویند این تخم به تخم سایر تیتانوسورهای چین و آرژانتین شباهت دارد.

تخم دایناسور 60 میلیون ساله در موزه لندن کشف شد

محققان می‌گویند پوشش عقیق‌مانند این تخم به‌خاطر فعالیت‌های آتشفشانی در این منطقه به‌وجود آمده است. ولی این تخم چطور از بخش مواد معدنی موزه لندن سر درآورده بود؟ به گفته متخصصان، تخم دایناسورها در آن زمان به‌صورت علمی شناسایی نشده بود، ولی این تخم می‌توانست اولین تخم شناخته‌شده در تاریخ باشد.

بیشتر بخوانید: 

دیدگاه شما در خصوص کشف تخم دایناسور 60 میلیون ساله در موزه تاریخ طبیعی لندن چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر