;
coinex

تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده!

تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده، تولید گوشت‌های آزمایشگاهی را یک قدم دیگر به سمت انبوه‌سازی هدایت کرد.

شرکت استرالیایی Vox در یک اقدام هیجان‌انگیز توانست با استفاده از DNA ماموت‌های منقرض شده، تولید گوشت قلقلی را ممکن کند. این شرکت به‌نوعی توانسته است گوشت این ماموت‌ها را احیا کند که این خود تولید گوشت‌های آزمایشگاهی بدون‌نیاز به کشتار حیوانات را تا چند پله بالاتر برد.

بیشتر بخوانید: اولین شبکه ارتباط ماهواره ای ماه به زمین ساخته می‌شود؛ ارتباط ‌آسان‌تر فضانوردان با زمین

تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده

به‌گزارش گاردین، شرکت استرالیایی Vow توانسته است گوشت ماموتی را که مدت‌ها پیش از روی کره زمین منقرض شده بود، احیا کند. درحال‌حاضر شرکت‌های زیادی در تلاش برای تولید گوشت‌های آزمایشگاهی هستند، اما Vow با ترکیب گونه‌های جانوری نامتداول اقدام به تولید گوشت می‌کند.

«تیم نائوکسمیت»، هم‌بنیان‌گذار Vow درباره انتخاب ماموت می‌گوید: «این [حیوان] نماد فقدان تنوع و نماد تغییرات اقلیمی است.» این شرکت برای تولید گوشت ماموت با «ارنست وولوتانگ» از دانشگاه کوئینزلند همکاری کرده است. تیم او دنباله DNA میوگلوبین ماموت‌ها را که پروتئینی کلیدی در تشکیل مزه گوشت است، برداشتند و جاهای خالی آن را با DNA فیل تکمیل کردند.

تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده
تولید گوشت

سپس این دنباله ترکیبی را درون سلول‌های بنیادی میوبلاست یک گوسفند قرار دادند. درنهایت این سلول‌ها تکثیر شدند تا گوشت ماموت را به‌وجود بیاورند. وولوتانگ می‌گوید این سازوکار به‌طرز عجیبی آسان و سریع بود و ظرف چند هفته انجام شد.

این گوشت قلقلی ظاهراً قرار نیست خورده شود، چون دانشمندان هنوز نمی‌دانند که سیستم ایمنی بدن ما چه واکنشی نسبت به آن خواهد داشت. بااین‌حال، اگر در آینده چنین دوباره گوشتی تولید شود، به‌نحوی آن را تولید خواهند کرد که قابل‌مصرف باشد.

این شرکت تاکنون تحقیقاتی را درباره تولید بیش از 50 گونه حیوانی از جمله آلپاکا، بوفالو، کروکودیل، کانگورو، طاووس و انواع مختلف ماهی انجام داده است. بااین‌حال، ظاهراً اولین محصول مصرفی آن‌ها بلدرچین ژاپنی خواهد بود که انتظار می‌رود در دنباله سال به رستوران‌های سنگاپور برود.

«جورج پپو»، مدیرعامل Vow می‌گوید:

هدف ما تغییر رویکرد میلیاردها فرد گوشتخوار از مصرف پروتئین‌های [متداول] حیوانی به مصرف چیزهایی است که می‌توانند در سیستم‌های الکتریکی تولید شوند و معتقدیم که بهترین راه برای انجام این کار اختراع گوشت است. ما به‌دنبال سلول‌هایی می‌گردیم که می‌توانند به‌راحتی پرورش داده شوند و بسیار خوشمزه و مقوی‌اند، سپس این سلول‌ها را با هم ترکیب می‌کنیم تا خوشمزه‌ترین گوشت‌ها را به‌وجود بیاوریم.

بیشتر بخوانید: 

دیدگاه شما در خصوص تولید گوشت قلقلی از DNA ماموت‌های منقرض‌ شده چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر