در سالهای اخیر روشهای کسب درآمد تغییرات زیادی کرده است. در گذشتهای نهچندان دور، تنها راه گذراندن معیشت، بیرونآمدن از خانه و کار در بیرون از منزل بود. اما با توسعه کامپیوتر و به دنبال آن اینترنت، همهچیز تغییر کرد.
در ابتدا دورکاری ایجاد شد که در آن افراد از خانه برای کارفرما کار میکردند. اما پس از آن، روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت روی کار آمد. ساخت فروشگاه اینترنتی، تبلیغات، وبلاگنویسی و کسبوکارها فریلنسری تنها بخشی از کارهایی هستند که هر فردی میتواند از طریق اینترنت انجام دهد. این تغییرات، زمینه را برای کار همه اقشار جامعه -سالمند، زنان با فرزندان شیرخوار، معلولین و افرادی که به سن قانونی نرسیدهاند- فراهم کرده است.
در دنیای کنون همه ما میتوانیم درآمد خوبی داشته باشیم؛ اما باید روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت را بشناسیم تا بتوانیم از میان آنها، شغل مناسب خود را انتخاب نماییم.
ما در اینجا، انواع روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت را به شما یاد میدهیم.
کسب درآمد از طریق اینستاگرام
اگرچه در ماههای اخیر اینستاگرام محدود شده است، اما هنوز هم یک پلتفرم محبوب برای کسبوکارهای داخلی محسوب میشود. اینستاگرام یک محل خوب برای نمایش توانمندیها و ارائه محصولات شماست. فرقی نمیکند که هنر شما نقاشی باشد یا معلم زبان باشید، در هر صورت میتوانید با فعالیت در اینستاگرام و جذب فالوئر، به مشتریان خودتان دسترسی پیدا کنید.
اینستاگرام یک فضای عالی برای ارائه محصولات و فروش آنها است. اما وقتی فروش وسیع میشود، ساخت فروشگاه اینترنتی میتواند به کمک شما بیاید تا بهشکل سازماندهی شدهای محصولات خود را بفروشید. از آنجا که ساخت فروشگاه اینترنتی، خود یک روش مستقل کسب درآمد از اینترنت است، ما در پاراگراف بعدی درباره آن بیشتر توضیح میدهیم.
ساخت فروشگاه اینترنتی
ساخت فروشگاه اینترنتی نه تنها یک راه خوب برای فروش محصولات شما است، بلکه میتوانید خدمات خود را هم با استفاده از این روش بفروشید. سایتهایی مانند آچاره را در نظر بگیرید. این سایتها، یک محل خوب برای ساماندهی و ارائه خدمات و محصولات هستند. ممکن است فکر کنید که یک فروشگاه قدم بزرگی است؛ اما همیشه میتوانید از کم شروع کنید. فروشگاه شما در ابتدا نیاز به کارمند ندارد و مجبور نیستید هزینه زیادی برای آن خرج کنید. شما به تنهایی میتوانید با استفاده از امکانات دیجیتال، محصولات خود را دستهبندی کرده و به نمایش بگذارید. اگر قصد ساخت فروشگاه اینترنتی را دارید، ما ساخت فروشگاه اینترنتی توسط «فروشگاه سازها» را به شما توصیه میکنیم. فروشگاه ساز به شما کمک میکند تا کسبوکار مجازی خودتان را راه بیندازید و یا آن را ارتقا دهید.
کار در سایتهای فریلنسری
شما میتوانید مهارت خود را در سایتهای فریلنسری با دیگران به اشتراک بگذارید و مشتری جذب کنید. برای مثال، اگر برنامهنویس یا گرافیست هستید، لازم نیست یک دفتر فیزیکی اختصاصی داشته باشید؛ بلکه میتوانید در سایتهایی مانند کارلنسر یا پونیشا ثبتنام کنید و با ایجاد یک پروفایل کاربری، رزومه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. این کار به افرادی که خواهان خدمات هستند کمک میکند تا شما را پیدا کنند.
تایپ، ویراستاری و ترجمه
تایپ، ویراستاری و ترجمه از سادهترین و پایهترین روشهای کسب درآمد از طریق اینترنت هستند. آنچه در فضای مجازی وجود دارد، محتوا است و محتوا نیاز به ترجمه، نگارش و ویراستاری دارد. اگر موفق به ساخت فروشگاه اینترنتی شخصی نشدید و یا هنوز نمیدانید برای ساخت فروشگاه اینترنتی کجا شروع کنید، تایپ و ویراستاری یک قدم اولیه خوب است. سایتهای زیادی به شکل آنلاین برای ارائه این خدمات وجود دارند که میتوانید در آنها استخدام شوید. حتی به مرور میتوانید سایت شخصی خود را تاسیس کنید و حوزه کار خود را گسترش دهید.
کار به عنوان متخصص سئو
سئو یکی از مفاهیمی است که تنها با کسبوکارهای اینترنتی پیوند خورده است و در دنیای فیزیکی جایگاه چندانی ندارد. سئو به معنای بهینهسازی برای موتورهای جستجو است و به فرآیندهایی اطلاق میشود که سبب میگردد سایت یا نوشته مورد نظر در صفحات اول گوگل به نمایش دربیاید. از آنجا که فعلا هیچ رشته دانشگاهی اختصاصی برای سئو تعریف نشده است، هر فردی میتواند با گذراندن دورههای خاص و همچنین، داشتن اطلاعات بهروز از قوانین سئو گوگل، به یک سئوکار حرفهای تبدیل شود. سئو کار یکی از مشاغل آنلاین است که تقریبا هر سایتی به آن نیاز دارد. با این حال، برخی از جنبههای فنی سئو، با برنامهنویسی در ارتباط است و برای انجام آن باید کدنویسی بدانید. اما بسیاری از جنبههای دیگر وابسته به قوانین نوشتاری متن است و هر کس، بدون تحصیل در رشته تخصصی، میتواند آن را یاد بگیرد.
دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ نیز یکی از شغلهایی است که با توسعه اینترنت ایجاد شده است و تنها به فضای مجازی اختصاص دارد. یک متخصص دیجیتال مارکتینگ با تبلیغات موثر و به کارگیری روشهای مناسب، مشتریان یک سایت را بهشکل مجازی افزایش میدهد و درآمد بیشتری را جذب میکند. اگر چه دیجیتال مارکتینگ، یک رشته تخصصی است، اما بسیاری از سایتها تنها به افرادی نیاز دارند که با تبلیغات و گذاشتن پست در صفحات مختلف، سایت آنها را تبلیغ کنند. پس اگر متخصص نیستید، باز هم میتوانید جایی در بازار دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات برای خودتان باز کنید. تنها کافی است به دنبال سایتهایی بروید که نیاز به دیدهشدن بیشتر دارند.
تولید محتوای گرافیکی و صوتی
صوت، تصویر و ویدیو، پایههای دنیای مجازی هستند. اگر با نرمافزارهای تولید این موارد آشنایی دارید، میتوانید با ساخت انواع صوت، تصویر و ویدئو، خوراک مورد نیاز برای سایتهای مختلف را تامین کرده و در ازای آن پول دریافت کنید. سایتهای زیادی به دنبال افرادی هستند که برای آنها فیلمهای آموزشی، صوت و یا تصاویر اختصاصی تولید کند؛ پس احتمالا بیکار نخواهید ماند.
تولید محتوا در یوتیوب
یکی از مشاغل جدید، که طرفداران زیادی هم دارد، کار برای یوتیوب است. هر کسی میتواند برای این سایت کار کند و از این طریق کسب درآمد داشته باشد؛ فقط کافیست فیلمهای باکیفیتی تولید کند و مشترک جذب نماید. اینستاگرام به افرادی که تعداد زیادی فیلم با کیفیت در یک یا چند زمینه خاص تولید میکنند و تعداد مشخصی مشترک دارند، به شکل ماهانه حقوق میدهد. پس با ارائه هنر، آموزش، ترفند و هر چیز دیگری که در آن مهارت دارید، میتوانید فیلمهای خوبی بسازید و به مرور کسب درآمد کنید.
همانطور که میبیند راههای زیادی برای کسب درآمد از طریق اینترنت وجود دارد که ما تنها به تعدادی از آنها پرداختیم.
ساخت فروشگاه اینترنتی یکی از روشهایی است که نه تنها برای فروش محصولات، بلکه برای ارائه خدمات مختلف و حتی ساماندادن فعالیتهای فریلنسری هم مناسب است. پس این روش مفید کسب درآمد اینترنتی را جدی بگیرید و یک قدم در کسب و کار خود به جلو بردارید.
.
پایان رپورتاژ آگهی