رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در جلسه با فعالان بخش خصوصی و نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای تهران از اهمیت همکاری با بخش خصوصی سخن گفت.
به گزارش پیوست، محمدمحسن صدر رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دیدار با فعالان بخش خصوصی و نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، توضیحاتی در خصوص اهمیت همکاری با این بخش ارائه داد: «بنده تا روزی که در این سازمان هستم، به هیچوجه از این عقیده که باید از بخش خصوصی استفاده کرد دست نخواهم کشید و لذا همکاریها با بخش خصوصی افزایش خواهد شد.»
بخش خصوصی با ارتقای کیفیت سرویسها باعث افزایش رفاه مردم میشود
صدر ادامه داد:
سازمان نظام صنفی رایانهای میتواند بازوی سازمان و پل ارتباطی دولت با بخش خصوصی باشد، سازمان فناوری اطلاعات ایران آماده است تا با تکیه بر ظرفیتهای قانونی خود، عملکرد و دسترسی صاحبان کسبوکارها به خدمات مورد نیاز را تسهیل کند تا بدین ترتیب امکانی برای فعالسازی حداکثری ظرفیتهای آنها ایجاد شده و به کمک فعالان این عرصه بتوانیم اقدامات بزرگی را محقق کنیم.
او عقیده دارد فعالسازی حداکثری بخش خصوصی علاوهبر اینکه منجر به اشتغالزایی مضاعف میشود، با ارتقای کیفیت سرویسها رفاه مردم را نیز افزایش میدهد. او در این باره توضیح داد: «اجرای طرح زیستبوم کسبوکاری بهمنظور ایجاد زنجیرهای درست برای استفاده متقابل از ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی است. ایجاد منطقه آزاد خدمات مهندسی برای انجام پروژههای بینالمللی نیز ازجمله موضوعاتی است که پیشنهاد میکنم تحقیق، مطالعه و بررسی الزامات اجرایی آن با کمک بخش خصوصی انجام و عملیاتی شود.»
رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین اعلام کرد:
با ایجاد کارگروهی مشترک در حوزه نرمافزار، امکان طراحی و تدوین استانداردهایی برای تولید نرمافزار و اپلیکیشنهای مختلف فراهم میشود، این برنامه میتواند سالانه صرفهجویی 60 درصدی را در زمان تولید نرمافزارها بهدنبال داشته باشد.
در جریان این جلسه مدیران سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، دغدغهها و پیشنهادهای خود را برای همکاری دولت با این بخش ارائه دادند. علی حکیمجوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور ضمن ابراز امیدواری از همکاریهای جدید، در این باره توضیح داد: «همکاری حداکثری بخش دولتی و خصوصی محقق شود؛ این سازمان، شرکتهای زیرمجموعه آن و فعالان در شهرستانهای مختلف ظرفیت بالایی برای ارتقای خدمات دارند.»
بیشتر بخوانید: