راهنمای خرید تکراتو
تبلیغات در تکراتو
اپیک پایپس
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی از رجیستری آیفون‌های راه‌اندازی شده از 9‌ آبان خبر داد

بر اساس اعلام رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی تهران، رجیستری آیفون‌های راه‌اندازی شده از 9‌ آبان آغاز شده است.

رجیستری گوشی‌های آیفون یکی از مسائل مهم این روزها است. روز گذشته معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت خبر آغاز رجیستری آیفون‌های مسافری از تاریخ (دوشنبه 5 آذر ماه) را اعلام کرد. اکنون سیدحسین سادات‌حسینی، رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی تهران، با انتشار گزارشی از رجیستری آیفون‌های راه‌اندازی شده از 9‌ آبان خبر داده است.

قیمت روز گوشی های بازار ایران

رجیستری آیفون‌های راه‌اندازی شده از 9‌ آبان آغاز شد

آنطور که رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی تهران می‌گوید، باتوجه‌ به مصوبه اخیر مبنی‌بر آزادسازی واردات گوشی‌های آیفون، دارندگان آیفون‌های مدل ۱۴، ۱۵ و ۱۶ که از ۹ آبان در شبکه ثبت شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه گمرک، با استفاده از پاسپورت واردکننده و پرداخت هزینه رجیستری، گوشی خود را قانونی کنند.

رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی از رجیستری آیفون‌های راه‌اندازی شده از 9‌ آبان خبر داد

طرح جدید حتی آیفون‌هایی که 9 آبان وارد کشور شده اما بعدا پس از آن راه‌اندازی شده‌اند را هم شامل می‌شود. حسینی همچنین اعلام کرد که درمورد آیفون‌هایی که پیش از ۹ آبان وارد و فعال شده‌اند، هم در روزهای آینده تصمیم‌گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |




ارسال نظر