ریلمی بهطور رسمی همکاری خود را با DeepSeek-R1 اعلام کرده است که باعث میشود ریلمی نئو 7 اس ای اولین گوشی هوشمند با قابلیتهای گیمینگ مبتنی بر هوش مصنوعی باشد.
به گزارش تکراتو به نقل از gizmochina، این گوشی قرار است در تاریخ 25 فوریه در چین معرفی شود. علاوه بر این، مدل ریلمی نئو 7x نیز همزمان رونمایی خواهد شد.
بهینهسازی گیمینگ با DeepSeek-R1 در ریلمی نئو 7 اس ای
پردازنده DeepSeek-R1 عملکرد بازیهای موبایلی را با کمک استراتژیهای هوش مصنوعی در لحظه بهبود میبخشد. گزارشها نشان میدهند که این قابلیت ابتدا در یک بازی شطرنج موبایلی محبوب به کار گرفته خواهد شد تا از طریق تحلیل عمیق و جستجوی آنلاین، به بازیکنان پیشنهادهای بهتری ارائه دهد.
مشخصات فنی ریلمی نئو 7 اس ای
- پردازنده: دایمنسیتی 8400-Max
- باتری: 7,000 میلیآمپرساعت با فناوری شارژ سریع
- نمایشگر: 6.78 اینچ OLED با وضوح 1.5K
- رم و حافظه داخلی: حداکثر 16 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی
- دوربین جلو: 16 مگاپیکسل
- دوربین اصلی: 50 مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال (OIS) + لنز 8 مگاپیکسلی اولتراواید
- سایر قابلیتها: شارژ سریع 90 واتی، فرستنده مادون قرمز، سیستمعامل Realme UI 6 بر پایه اندروید 15
این گوشی با قیمت کمتر از 2000 یوان (حدود 275 دلار) عرضه خواهد شد و در رنگهای نقرهای، مشکی و آبی در دسترس قرار میگیرد. در بازار چین، این گوشی رقیب مستقیم ردنی توربو 4 خواهد بود که از پردازنده دایمنسیتی 8400-Ultra بهره میبرد.