راهنمای خرید تکراتو
تبلیغات در تکراتو
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

مدل جهانی شیائومی 15 اولترا 1 ترابایت ظرفیت خواهد داشت

یک افشاگر معروف در پلتفرم X با نام کاربری «yawn» اطلاعات جدیدی منتشر کرده که نشان می‌دهد مدل جهانی شیائومی 15 اولترا با 1 ترابایت حافظه عرضه خواهد شد.

به‌گزارش تکراتو به نقل از xiaomitime، این یک تغییر مهم در استراتژی شیائومی محسوب می‌شود، چرا که مدل‌های اولترای قبلی این شرکت در بازار بین‌المللی حداکثر 512 گیگابایت حافظه داخلی داشتند. البته نسخه‌های مخصوص بازار چین پیش‌تر از مدل‌های 1 ترابایتی بهره‌مند شده بودند.

راهنمای خرید تکراتو

شیائومی برای نخستین بار در سال 2024 گوشی‌هایی با حافظه 1 ترابایتی را عرضه کرد که شامل POCO F6 و Xiaomi 14T می‌شد. عرضه نسخه جهانی شیائومی 15 اولترا با این میزان حافظه نشان‌دهنده تمرکز روزافزون این شرکت بر گوشی‌های پرچم‌دار با حافظه بالا است.

مشخصات مدل جهانی شیائومی 15 اولترا

  • دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی LYT900
  • لنز تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی S5KHP9 با بزرگنمایی 5 برابر
  • لنز تله‌فوتو 50 مگاپیکسلی Sony IMX858 با بزرگنمایی 3 برابر
  • سنسور فوق عریض 50 مگاپیکسلی S5KJN5
  • پردازنده Snapdragon 8 Elite

شیائومی 15 اولترا قرار است در رویداد جهانی این شرکت در 2 مارس 2025 به همراه سایر مدل‌های سری شیائومی 15 معرفی شود.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |





ارسال نظر