راهنمای خرید تکراتو
تبلیغات در تکراتو
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

احتمال معرفی نسخه جدید گوشی مقاوم نوکیا 800 تاف پس از شش سال وجود دارد

نوکیا پس از تمدید قرارداد همکاری خود با شرکت اچ‌ام‌دی گلوبال، احتمالا در آستانه معرفی نسخه جدید گوشی مقاوم 800 تاف (800 Tough) است.

قیمت روز گوشی های بازار ایران

به گزارش تکراتو و به نقل از gizmochina، بر اساس گزارش یکی از منابع معتبر مرتبط با نوکیا و اچ‌ام‌دی در شبکه ایکس، این شرکت در حال کار روی نسل دوم گوشی نوکیا 800 تاف است.

مدل اولیه این گوشی در سال 2019 معرفی شد و همان‌طور که از نامش پیداست، با تمرکز بر مقاومت و دوام طراحی شده بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که نسخه جدید پس از گذشت شش سال در راه است، اما تغییرات آن نسبت به مدل قبلی بسیار جزئی خواهد بود.

طبق اطلاعات فاش‌شده، پورت قدیمی microUSB جای خود را به USB-C می‌دهد و سیستم‌عامل نیز از KaiOS 2.5.2 به نسخه جدیدتر KaiOS 3.1 ارتقا پیدا می‌کند.

تصاویر منتشرشده از این گوشی نشان می‌دهد طراحی کلی تقریباً بدون تغییر باقی مانده است. در پشت دستگاه یک دوربین تکی به همراه فلش LED در یک سمت و شبکه بلندگو در سمت دیگر دیده می‌شود.

با توجه به سابقه این سری، انتظار می‌رود مدل جدید نیز مانند نسخه اول از گواهی مقاومت در برابر آب و گرد و غبار IP68 و استاندارد نظامی MIL-STD-810G برخوردار باشد.

مدل اولیه نوکیا 800 تاف دارای نمایشگر 2.4 اینچی از نوع TFT، تراشه اسنپدراگون 205 ساخت کوالکام، حافظه رم 512 مگابایت و دوربین پشتی 2 مگاپیکسلی بود. این گوشی همچنین از وای‌فای، بلوتوث 4.1، موقعیت‌یاب GPS و باتری 2100 میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد.

در صورت صحت این اطلاعات، به نظر می‌رسد نسل دوم نوکیا 800 تاف بیشتر یک نسخه به‌روزشده سبک باشد تا بازطراحی کامل.

هنوز اطلاعاتی درباره قیمت و زمان عرضه در دست نیست، اما با توجه به اینکه مدل سال 2019 با قیمت حدود 110 یورو معرفی شده بود، احتمالا نسخه جدید نیز در محدوده قیمتی مشابه عرضه خواهد شد.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |




ارسال نظر