راهنمای خرید تکراتو
تبلیغات در تکراتو
اپیک پایپس
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

افشای جزئیات اوپو فایند ایکس 9 اس ؛ دو دوربین 200 مگاپیکسلی و باتری 7000 میلی‌آمپرساعتی

اطلاعات تازه فاش‌شده نشان می‌دهد اوپو فایند ایکس 9 اس (Oppo Find X9s) با تمرکز بر دوربین‌های قدرتمند و باتری حجیم، آماده رقابت جدی در بازار پرچم‌داران است.

قیمت روز گوشی های بازار ایران

به گزارش تکراتو و به نقل از gizmochina، سری پرچم‌دار بعدی اوپو هنوز فاصله‌ای تا معرفی رسمی دارد. در این میان، فایند ایکس 9 اولترا به‌عنوان قدرتمندترین گوشی دوربین‌محور این شرکت، رقیبی مستقیم برای محصولاتی مانند شیائومی 17 اولترا و گلکسی اس 26 اولترا محسوب می‌شود.

با این حال، اوپو تنها روی یک مدل تمرکز نکرده و به‌نظر می‌رسد مدل‌های فایند ایکس 9 اس و فایند ایکس 9 اس پلاس نیز به‌زودی به این خانواده اضافه شوند.

اوپو پد 5 در هند با باتری بزرگ و شارژ سریع عرضه شد

افشای تازه‌ای که توسط منبع آشنای دنیای فناوری دیجیتال چت استیشن منتشر شده، بخشی از مشخصات کلیدی مدل استاندارد فایند ایکس 9 اس را فاش می‌کند.

بر اساس این گزارش، این گوشی به نمایشگر 6.3 اینچی اولد با وضوح 1.5K مجهز خواهد بود. پنل نمایشگر از فناوری LTPS استفاده می‌کند و سنسور اثر انگشت اولتراسونیک سه‌بعدی نیز زیر نمایشگر قرار خواهد گرفت.

جزئیات دوربین و تراشه اوپو کی 15 توربو پرو فاش شد

در بخش دوربین، اوپو فایند ایکس 9 اس ظاهرا از دو دوربین 200 مگاپیکسلی بهره می‌برد که هر دو از سنسور HP5 سامسونگ استفاده می‌کنند.

یکی از این دوربین‌ها نقش دوربین اصلی را دارد و دیگری یک لنز تله‌فوتو پریسکوپی با زوم 3 برابر خواهد بود. در کنار این دو، یک دوربین فوق‌عریض نیز برای تکمیل مجموعه دوربین‌ها در نظر گرفته شده است.

اوپو پد ایر 5 معرفی شد ؛ تبلت جدید با نمایشگر 12.1 اینچی و تراشه دایمنسیتی

طبق اطلاعات فاش‌شده، انرژی این گوشی توسط یک باتری 7000 میلی‌آمپرساعتی تامین می‌شود که از شارژ سیمی و بی‌سیم پشتیبانی می‌کند. از نظر نرم‌افزاری نیز انتظار می‌رود این مدل به‌صورت پیش‌فرض با اندروید 16 و رابط کاربری ColorOS 16 روانه بازار شود.

همچنین گفته می‌شود این دستگاه از مقاومت بالایی در برابر آب و گردوغبار برخوردار است و احتمالا گواهی IP68 یا IP69 را دریافت خواهد کرد.

اوپو فایند ایکس 9 اولترا با دوربین‌های 200 مگاپیکسلی و زوم اپتیکال واقعی 10 برابر معرفی شد

با این حال، اوپو هنوز هیچ‌یک از این مشخصات را به‌طور رسمی تایید نکرده و مانند همیشه، باید این اطلاعات را تا زمان معرفی رسمی با احتیاط در نظر گرفت.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های احتمالی، اوپو قصد دارد فایند ایکس 9 اولترا را حوالی مارس 2026 معرفی کند. اگر الگوی عرضه‌های قبلی تکرار شود، مدل‌های فایند ایکس 9 اس و فایند ایکس 9 اس پلاس نیز ممکن است هم‌زمان معرفی شوند.

گفته می‌شود نسخه پلاس، نسخه‌ای به‌روزشده از فایند ایکس 8 اس خواهد بود، در حالی که فایند ایکس 9 اس به‌عنوان گزینه‌ای جمع‌وجورتر اما همچنان قدرتمند، مسیر نسل قبلی خود را ادامه می‌دهد.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |




ارسال نظر