coinex
otetmarket

ویندوز 10

ویندوز ۱۰ که با اسم آستانه (Threshold) رمزگذاری شده بود، یک سیستم عامل از خانواده ی سیستم عامل های NT شرکت مایکروسافت است که به عنوان سیستم عامل در کامپیوترهای شخصی استفاده می‌شود.

این سیستم عامل اولین بار در آپریل ۲۰۱۴ در کنفرانس ساخت ارائه و برنامه ریزی شده بود که در اواخر سال ۲۰۱۵ میلادی منتشر شود. در طول سال اول در دسترس بودن این محصول، مایکروسافت به کاربران ویندوز ۷ و ۸.۱ پیشنهاد داده بود که می‌توانند بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به سمت ویندوز ۱۰ حرکت کنند.

یکی از اهداف مایکروسافت برای عرضه ویندوز ۱۰، یکسان و متحد کردن ویندوز PC، ویندوز موبایل، ویندوزهای تعبیه شده، خانواده محصولات Xbox One و همچنین برای دسته بندی محصولات جدیدشان مثل Surface hub و HoloLens و همچنین فراهم آوردن یک هسته (kernel) متحد و کارآمد بود.

گسترش و توسعه

در دسامبر ۲۰۱۳، نویسنده مباحث مربوط به حوزه تکنولوژی ماری جو فولی (Mary Jo Foley) گزارش داد که مایکروسافت در حال کار بر روی یک بروزرسانی روی ویندوز ۸ است که پس از آن، اسم رمز آستانه با رای گیری در هیلوی مایکروسافت (Microsoft Halo) برگزیده شد (درست مانند اسم رمز آبی (Blue) که منجر به ویندوز ۸.۱ شد). فولی آستانه را با این عنوان که آستانه موجی از جنس سیستم عامل ها بر روی چندین پلتفرم و سرویس مایکروسافت است، بیان کرد؛ تعبیری استعاری از اینکه آستانه نه فقط یک بروزرسانی، بلکه موجی عظیم از تغییرهاست.

همچنین فولی گزارش داد که از جمله اهداف آستانه ساختن یک پلتفرم متحد و واحد نرم‌افزاری و ابزار توسعه برای ویندوز، ویندوز فون و اکس باکس وان است که همه از هسته مشابه ویندوزی (ویندوز NT) استفاده کنند و این گونه گمان می‌رفت که آستانه با نام “ویندوز ۹” منتشر خواهد شد.

در نهایت در ۳۰ سپتامبر سال ۲۰۱۴ میلادی آستانه در یک رویداد رسانه‌ای تحت عنوان “ویندوز ۱۰” رسما رونمایی شد. Myerson (معاون ارشد مدیر اجرایی مایکروسافت) اعلام کرد که ویندوز ۱۰، جامع ترین پلتفرم مایکروسافت تا به امروز است که یک پلتفرم منفرد و جامع را برای کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ ها، تبلت‌ها، گوشی های هوشمند گوشی هوشمند (اسمارت فون) گوشی های هوشمند (Smartphones) به گوشی هایی گفته می‌شوند که توانایی‌های پیشرفته تر و قدرت محاسبات بیشتر از تلفن مرکب (feature... جزییات بیشتر در تکشنری » ، و همه و همه را در یک جا جمع کرده است. او تاکید کرد که ویندوز ۱۰ گامی به سوی بازگشت به همان رابط کاربری سنتی از ویندوز ۷ به منظور بهبود تجربه کاربری در دستگاه های غیر لمسی بود، زیرا هیچ انتقادی در استفاده از ویندوز ۸ بر روی دستگاه های لمسی وجود نداشت اما در هنگام استفاده از کامپیوترها اینگونه نبود (مایکروسافت با تغییر برخی از ویژگی های پذیرفته شده و کاربردی ویندوز در ویندوز ۸ اشتباه بزرگی مرتکب شد به همین دلیل ویندوز ۸.۱ با همان استارت منوی همیشگی عرضه گشت.)

جزئیات بیشتری در جریان با ویندوز ۱۰ در رویداد رسانه‌ای دیگری در ۲۱ ژانویه ۲۰۱۵ و تحت عنوان “ویندوز ۱۰: فصل بعد” (Windows 10: The Next Chapter) ارائه شد. در این رویداد رسانه‌ای از ویژگی‌های برجسته‌ای همچون تلفیق کوتانا (Cortana، همیارِ هوشمند مایکروسافت) با سیستم عامل، ویژگی های جدید Xbox گرا (Xbox-Oriented)، ویندوز ۱۰ برای تلفن ها و تبلت های کوچک، به روزرسانی پکیج آفیس موبایل، Surface Hub؛ صفحه نمایش بزرگ (۸۴ اینچی) مجهز به ویندوز ۱۰ که از تکنولوژی پیکسل هوشمند (Perceptive Pixel) سود برده و به منظور افزایش همکاری در سازمان ها طراحی شده است و HoloLens (عینک واقعیت افزوده مایکروسافت و یک پلتفرم وابسته برای ساختن برنامه‌هایی که می‌توانند Hologram ها (به عکس های سه بعدی هلوگرام می گویند) را از طریق HoloLens رندر کنند.

جستجو براساس حروف الفبا