دانشمندان توانستند، شبه سیاره های قابل سکونت احتمالی را تصویر سازی کنند. با استفاده از یک ابزار اکتشافی جدید می توان شبه سیاره هایی که ممکن است برای سکونت انسان مناسب باشد، را تصویر سازی کرد. تعداد شبه سیاره های یافت شده در مقابل تعداد واقعی آنها در عالم هستی بسیار اندک است.
سیاره ی زمین در مقایسه با سیاره ی زهره ی همیشه داغ و پلوتون همیشه سرد، در نقطه ی دقیقی قرار گرفته است. ستاره شناسان این نقطه را “منطقه ی گولدیلاک” نامیده اند. به فاصله ی قابل سکونت بین ستاره و سیاره ی آن، منطقه ی گولدیلاک می گویند.
این پروژه توسط جن ویلم تالب، تصویر ساز اطلاعات و با همکاری آژانس فضایی اروپا انجام شده است.
به دلیل پراکندگی اطلاعات موجود از شبه سیاره ها، دو مدل الگوی تصویرسازی شده وجود دارد.
تصویر زیر ستاره های میزبان در نقطه ی ثابت و شبه سیاره های خارج از منظومه ی شمسی که تا به حال کشف شده اند (نزدیک به 2000) را نشان می دهد.
در تصویر دوم چیدمان سیاره ها به نسبت شباهتشان با زمین بوده است. در این تصویر تمام شبه سیاره های شناخته شده در حال گردش به دور ستاره ی خود هستند. این ها سیاره های قابل سکونت احتمالی هستند. تقریبا تعداد زیادی از آنها اتمسفر و ساختاری مشابه زمین دارند.
بنابر مشاهدات سیاره های دیگری با این مشخصات در منظومه های دیگر وجود دارند و در منطقه ی گولدیلاک ستاره ی خود در حال گردش هستند.
ستاره شناسان با استفاده از آزمایشگاه سیاره های قابل سکونت توانسته اند یک تصویر مسحور کننده از سیاره های قابل سکونت احتمالی ایجاد کنند.
لازم به ذکر است که تمام این سیارات ویژگی های ضروری ایجاد حیات مانند آب را ندارند. این تصاویر تنها احتمالات را نشان می دهند و دانشمندان هنوز قادر به کشف ترکیبات اصلی آنها نبوده اند.
.
.
منبع: techinsider , popsci