رئیس سازمان فناوری اطلاعات ضمن دیدار از مرکز تخصصی بازی های کامپیوتری دانشگاه اصفهان، بازی های کامپیوتری را یکی از بهترین زمینه ها برای ایجاد اشتغال دانست. در ادامه با تکراتو همراه شوید.
نصراله جانگرد گفت:
شاهد اثر رشد حوزههای ارتباطات و فناوری اطلاعات را بر توسعه فرصتهای کسب و کار و اشتغال زایی در کشور هستیم.
نصراله جهانگرد در دیدار از مرکز تخصصی بازیهای کامپیوتری دانشگاه اصفهان با اشاره به رشد شتابان تولید نرم افزارهای بومی در بازار تلفن همراه به این موضوع اشاره کرد که اصفهان تبدیل به یکی از قطبهای تولید و توزیع محتوا در حوزه گیم و انیمیشن شده است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران بر ضرورت توسعه و تقویت بازیهای رایانهای در دانشگاه اصفهان تاکید کرد و این حوزه را یکی از بهترین زمینهها برای توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال برای جوانان دانست.
جهانگرد فرصت اشتغال در تمام کسب و کارهای دانش بنیان را از مزایای توسعه کاربرد ICT دانست و خاطر نشان کرد که در حال حاضر ایران شاهد اثر رشد حوزههای ارتباطات و فناوری اطلاعات بر توسعه فرصتهای کسب و کار و اشتغال زایی در کشور است.
همچنین رییس دانشگاه اصفهان نیز گزارش کاملی از نحوه راهاندازی رشته بازیهای کامپیوتری در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه اصفهان ارایه داد.
وی هدف رشته بازیهای رایانهای در مقطع کارشناسی را تربیت نیروی متخصص در زمینه توسعه بازیهای جدید کامپیوتری و موبایلی دانست. هوشنگ طالبی در ادامه افزود:
هدف از راهاندازی این رشته در مقطع کارشناسی ارشد توسعه مطالعات و پژوهشها در زمینه تحلیل بازیهای رایانهای و تقویت زیر ساختهای تولید بازیهای آموزشی و درمانی است.
رئیس دانشگاه اصفهان با اشاره به ظرفیتهای موجود این شهر خاطر نشان کرد که دانشگاه اصفهان مجموعهای غنی از گروههای آموزشی مرتبط با تولید بازیهای رایانهای مانند مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، روانشناسی، جامعه شناسی، علوم تربیتی، مدیریت و اقتصاد است و همچنین تعامل خوبی با دانشگاه هنر اصفهان در این خصوص دارد.
همچنین جواد راستی، رییس مرکز تخصصی بازیهای رایانهای نیز ضمن ارایه گزارشی از عملکرد این مرکز در تولید بازیهای آموزشی و درمانی گفت:
مرکز تخصصی بازیهای کامپیوتری دانشگاه اصفهان، محیطی برای ارایه آموزشهای تخصصی فنی و تجاری به علاقمندان بازیسازی، پرورش استعدادها، انجام پژوهشهای بنیادین و کاربردی و برگزاری رویدادهای کارآفرینی در حوزهی بازیهای رایانهای است.
جواد راستی خاطرنشان کرد که دانشگاه اصفهان در بهمن ماه سال ۱۳۹۴، موفق به برگزاری یک رویداد بزرگ در حوزه گیم برای شهر اصفهان شد که شامل اولین کنفرانس بازیهای رایانهای بهعنوان اولین رویداد پژوهشی مقاله محور در این حوزه بود که در کنار آن، رویدادهای جانبی دیگری از جمله نمایشگاه بازیهای رایانهای، لیگ بازیهای رایانهای، کارگاههای مختلف بازی سازی و اولین ماراتن بازی سازی در ایران را برگزار کرد و طی این نمایشگاه از شرکتهای فعال در حوزه بازی سازی دعوت به عمل آورد.
رییس مرکز تخصصی بازیهای کامپیوتری دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد:
سومین کنفرانس بازیهای رایانهای در بهمن ماه ۹۶ برای اولین بار به صورت بینالمللی برگزار میشود و در آن از دانشگاههای فعال در حوزه گیم دعوت شده است تا به این کنفرانس بپیوندند و بستری برای همافزایی علمی و فنی ایجاد کنند.
منبع: isna