راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

بهترین برنامه‌های رایگان برای گرفتن تصویر اسکرین شات در ویندوز : کدام نرم افزار را نصب کنیم؟

برای تصویربرداری از دسکتاپ ویندوز در برنامه ها و بازی ها ابزارهای مختلفی وجود دارند. در این مطلب به معرفی بهترین برنامه‌های رایگان برای گرفتن تصویر اسکرین شات و تحوه کار آن در ویندوز پرداخته‌ایم.

راهنمای خرید تکراتو

راه‌های زیادی برای گرفتن تصویر اسکرین شات در محیط ویندوز وجود دارد. برای انجام این فرآیند خود سیستم عامل ویندوز 10 مایکروسافت هم چند اپلیکیشن کاربردی را در اختیار شما می‌گذارد. اگرچه که نرم افزارهایی رایگان هم در فضای مجازی وجود دارند که می‌توانند این کار را برای شما انجام دهند و علاوه بر این، ابزارهای منحصر بفرد دیگری را نیز در اختیار شما بگذارند. نکته‌ای که باید مد نظر قرار دهید این است که اکثر این برنامه‌ها بسیار توانمند هستند از این رو این که کدام مورد را انتخاب و نصب می‌کنید، به این امر بستگی دارد که به چه ویژگی‌هایی نیاز دارید و رابط کاربری کدام اپلیکیشن برای شما زیباتر و کاربردی‌تر به نظر می‌رسد. در این نوشتار به معرفی تعدادی از بهترین برنامه‌های رایگان برای گرفتن تصویر اسکرین شات در ویندوز پرداخته‌ایم. با تکراتو همراه باشید.

توجه:

نرم افزارهای معرفی شده در این فهرست شامل نمونه‌ هایی هستند که نسخه پایه آنها به صورت رایگان در اختیار کاربران ویندوز قرار گرفته است. اگر نیاز به استفاده تجاری از این برنامه ها را داشته و مشکلی برای پرداخت ندارید و قصد دارید ابزارهای کاملی برای کنترل محتویات به نمایش درآمده بر روی صفحه مانیتور خود را در اختیار داشته باشید، برنامه SnagIt را خریداری نمایید. در غیر این صورت ابزارها این فهرست نمونه‌هایی از بهترین نرم افزار اسکرین شات در ویندوز به حساب آمده و کارایی قابل قبولی را برای شما فراهم خواهند نمود.

بهترین برنامه‌های رایگان برای گرفتن تصویر اسکرین شات در ویندوز

 

Snipping Tool

بهترین ابزار در دسترس: نرم افزار اختصاصی ویندوز

هرچند ابزارهای مختلفی برای گرفتن تصویر اسکرین شات از دسکتاپ وجود داشته که توسط شرکت‌های مختلف تولید شده‌اند اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که خود سیستم عامل ویندوز مایکروسافت نیز به برنامه‌های نسبتا قابل قبولی برای تصویر برداری از صفحه نمایش مجهز شده است. شما می‌توانید در سیستم عامل‌های ویندوز 8 و ویندوز 10 با فشار دادن کلیدهای ترکیبی ویندوز و PrtScn به طور همزمان از آنچه که بر روی نمایشگر کامپیوترتان در حال پخش است با فرمت PNG تصویر فوری بگیرید و سپس از طریق پوشه تصاویر (Pictures) به این عکس‌ها دسترسی داشته باشید.

مایکروسافت این امکان را نیز در تمام نسخه‌های سیستم عاملش فراهم کرده است که کاربر با فشار دادن کلید PrtScn از محتویات در حال نمایش بر روی مانیتور رایانه خود تصویر فوری بگیرد و آن را در کلیپ بورد ذخیره کند یا با فشار دادن کلیدهای ترکیبی Alt و PrtScn به طور همزمان از یک پنجره فعال عکس اسکرین شات بگیرد. شما می‌توانید بعد از گرفتن این عکس، از آن در سایر محیط ها استفاده نمایید. بد نیست بدانید که در ویندوز 10 همچنین می‌توانید با فشار دادن همزمان کلیدهای Windows، Shift و S از یک قسمت از آنچه که بر روی مانیتور در حال نمایش است، عکس بگیرید و آن را در کلیپ بورد کپی کنید.

اگر که می‌خواهید ابزارهای بیشتری را در اختیار داشته باشید، بهتر است که از اپلیکیشن Snipping Tool ویندوز استفاده کنید. این اپلیکیشن در سیستم عامل‌های ویندوز 7، 8 و 10 ارائه شده است و می‌تواند امکان گرفتن تصویر اسکرین شات را از تمام صفحه، یک پنجره و قسمتی از یک پنجره برای شما فراهم سازد. اپلیکیشن Snipping Tool همچنین یک بازه زمانی محدود (حداکثر 5 ثانیه) را در اختیار شما می‌گذارد تا بتوانید در این بازه زمانی محیط فضای مورد نظر را مطابق میل خود تنظیم کنید و سپس با فشار دادن یک کلید از آن عکس بگیرید.

باید به این نکته نیز اشاره کرد که تعداد زیادی از ابزارهای ذخیره سازی آنلاین هم به کلیدهای ترکیبی برای گرفتن عکس اسکرین شات مجهز هستند. برای مثال اگر که بعد از طی کردن مسیر OneDrive Settings > Auto Save > Screenshots در برنامه وان درایو قابلیت اسکرین شات گیری این سرویس را فعال کنید، می‌توانید با فشار دادن کلید PrtScn تصویر اسکرین شات تمام صفحه و با فشار دادن کلیدهای Alt و PrtScn از یک پنجره فعال تصویر فوری بگیرید و سپس این تصویر را با فرمت PNG در پوشه تصاویر برنامه وان درایو ذخیره کنید. شما در محیط دراپ باکس هم می‌توانید با طی کردن مسیر Dropbox Preferences > Import > Screenshots کارایی و ابزارهای یکسانی را در اختیار بگیرید.

Greenshot

بهترین نرم افزار برای ذخیره اسکرین شات ساده: گرین شات (Greenshot)

گرین شات یکی از بهترین برنامه‌های رایگان برای گرفتن تصویر اسکرین شات در ویندوز است. این برنامه به سادگی در بخش سیستم تری (system tray) کامپیوتر جرا می‌شود. شما می‌توانید بعد از نصب این نرم افزار و فشار دادن کلیدهای میانبری که برای آن تعریف کرده‌اید یا راست کلیک کردن بر روی آیکون سیستم تری و انتخاب یک آپشن، اسکرین شات بگیرید.

این ابزار امکان گرفتن اسکرین شات از یک پنجره، ناحیه خاص، آخرین قسمتی که از آن تصویر اسکرین شات گرفته‌اید یا تمام محتویات در حال نمایش بر روی مانیتور را برای شما فراهم می‌سازد. در این بین پنجره Preferences هم آپشن‌های خوبی را در اختیار شما می‌گذارد. امکان تعیین بازه زمانی برای گرفتن یک تصویر از جمله این آپشن‌ها هستند. این قابلیت زمانی سودمندی خود را نشان می‌دهد که شما می‌خواهید از یک منو باز تصویر اسکرین شات بگیرید زیرا فشار دادن کلید Alt یا Ctrl ممکن است که باعث بسته شدن منوهای باز شود.

گرین شات می‌تواند بعد از گرفتن عکس اسکرین شات آن را در کلیپ بورد یا مکان مورد نظر شما ذخیره کند، در اپلیکیشن مایکروسافت آفیس یا ادیتور تصویر باز کند یا به طور مستقیم در سیستم ایمجور (Imgur) بارگذاری کند تا بتوانید آن را به سادگی به اشتراک بگذارید. قابلیت External Command Plugin این برنامه همچنین شما را قادر می‌سازد تا برنامه‌های دیگری را نیز به مسیرهای اضافه سازی عکس اسکرین شات خود اضافه کنید. گرین شات فاقد ابزار‌های حاشیه نویسی داخلی است اما کارایی بسیار خوبی را در قالب یک برنامه منبع باز رایگان در اختیار شما می‌گذارد.

PicPick

بهترین نرم افزار برای حاشیه نویسی و ویرایش سازی: پیک پیک (PicPick)

رابط کاربر پیک پیک با رابط کاربری گرین شات در تضاد است؛ گرین شات در سیستم تری رایانه پنهان می‌شود و دارای یک رابط کاربری کمینه سازی شده است. اما پیک پیک یک رابط کاربری مدرن ویندوز را که در کنار یک نوار ریبونی تکمیل می‌شود، در اختیار شما می‌گذارد. اگر که می‌خواهید چند عکس اسکرین شات بگیرید، پیک پیک همه آن‌ها را در ادیتور خود در چند سربرگ نمایش می‌دهد.

پیک پیک رابط کاربری زیبایی دارد. اما مشخصه‌ای که این نرم افزار را نسبت به گرین شات برجسته‌تر جلوه می‌دهد، قابلیت ویرایش تصاویر گرفته شده در این برنامه است. شما می‌توانید با استفاده از پیک پیک اندازه تصاویر اسکرین شات را تغییر دهید یا تصاویر خود را برش بزنید، افکت گذاری کنید و علاوه بر این به آن‌ها افکت، متن یا اعداد اضافه کنید. این نرم افزار با استفاده از سربرگ به اشتراک گذاری (Share) خود امکان آپلود سازی مستقیم تصاویر در سرویس‌هایی مانند فیس بوک، توییتر یا یک سرور FTP را هم برای کاربرش فراهم می‌سازد.

این که پیک پیک برای شما زیبا به نظر می‌رسد یا خیر بستگی به این امر دارد که می‌خواهید از یک برنامه ذخیره محتویات دسکتاپ چه استفاده‌ای بکنید. اگر که به یک ابزار برای گرفتن تصاویر اسکرین شات نیاز دارید و می‌خواهید این تصاویر را به اشتراک بگذارید یا با نرم افزار ویرایشگر خود تغییر دهید، گرین شات گزینه بهتری برای شما است. اما اگر که می‌خواهید از نرم افزار خود تنها برای گرفتن عکس‌های اسکرین شات و ویرایش سازی یا متن گذاری آن‌ها استفاده کنید، توصیه می‌کنیم که پیک پیک را انتخاب نمایید.

پیک پیک برای کاربردهای خانگی کاملا رایگان است. نسخه‌ای از این نرم افزار که برای کاربردهای تجاری عرضه می‌شود، 25 دلار قیمت دارد. اگر که به دنبال یک نرم افزار رایگان مجهز به ادیتور ساده برای گرفتن تصاویر اسکرین شات هستید که بتوانید از آن برای انجام کارهای شخصی و تجاری خود استفاده نمایید، توصیه می‌کنیم که اسکرین پرسو (Screenpresso) را نصب کنید اگرچه که پیک پیک رابط کاربری ساده‌تری دارد.

اسکیچ (Skitch) یکی دیگر از نرم افزارهای ارائه شده برای گرفتن تصاویر اسکرین شات است. این نرم افزار ابزارهایی کاربردی را نیز برای حاشیه نویسی در عکس‌ها در اختیار شما می‌گذارد؛ اگرچه که اور نوت (Evernote) توانست آن را در دنیای ویندوز کنار بزند. در این بین پیک پیک هم جایگزین خوبی برای اسکیچ محسوب می‌شود.

ShareX

بهترین نرم افزار برای کاربرهای حرفه‌ای: شریکس (ShareX)

شریکس برای کاربرانی که به دنبال نرم افزارهای ساده برای گرفتن تصاویر اسکرین شات هستند، ساخته نشده است. این نرم افزار رایگان منبع باز می‌تواند به طور خودکار تصاویر ذخیره شده شما را در بیش از 80 مقصد، از دراپ باکس گرفته تا سرورهای FTP و آمازون اس 3، آپلود کند. شریکس همچنین به ابزارهایی مجهز است که شما در بیشتر نرم افزارهای موجود نمونه‌های آن را پیدا نمی‌کنید. قابلیت گرفتن تصویر اسکرین شات بلند (Scrolling Capture) یکی از این ابزارها است که شما را قادر می‌سازد تا از یک سند طولانی در هر برنامه‌ای تصویر اسکرین شات بگیرید. این نرم افزار علاوه بر این امکان گرفتن تصویر فوری از هر وب سایتی را نیز برای شما فراهم می‌سازد.

شما می‌توانید شریکس را تنظیم کنید تا این نرم افزار به طور خودکار چند عکس اسکرین شات بگیرد یا عکس‌های اسکرین شاتی را که می‌گیرید، آپلود سازد. برای مثال شما می‌توانید این برنامه را به نحوی تنظیم کنید که هر بار که تصویری را ثبت می‌کنید، این تصویر به طور خودکار نشانه گذاری و در هارد رایانه و سرور مورد نظر شما ذخیره شود. بعد از این که فرآیند آپلود سازی تمام شد، شریکس می‌تواند به طور خودکار URL عکس بارگذاری شده را در کلیپ بورد سیستم شما کپی کند و در شبکه اجتماعی توییتر به اشتراک بگذارد.

شریکس به ابزارهای قدرتمند دیگری نیز مجهز است. شما برای مثال می‌توانید این برنامه را به نحوی تنظیم کنید که بعد از سپری شدن یک بازه زمانی عکس اسکرین شات بگیرد و آن را در سرور مورد نظرتان به طور خودکار آپلود سازد.

بهترین نرم افزار برای گرفتن عکس‌های اسکرین شات در محیط بازی

بهترین نرم افزار برای گرفتن عکس‌های اسکرین شات در محیط بازی

نرم افزارهای فوق برای گرفتن تصویر اسکرین شات از دسکتاپ و برنامه‌های معمولی سیستم عامل ویندوز ساخته شده‌اند و اغلب نمی‌توانند کارایی خوبی را در بازی‌هایی که به طور تمام صفحه اجرا می‌شوند، ارائه کنند. اگر که می‌خواهید از محیط بازی خود تصویر اسکرین شات بگیرید، توصیه می‌کنیم که از نرم افزارهایی مانند استیم (Steam) استفاده نمایید. این برنامه به میانبرهایی داخلی برای اینکار مجهز شده است. بد نیست بدانید که تعداد زیادی از بازی‌های رایانه‌ای نیز به کلید اسکرین شات گیری خاص خود مجهز هستند.

بعضی از درایورهای کارت گرافیک مانند انویدیا جی‌فورس اکسپرینس (NVIDIA GeForce Experience) و ای‌ام‌دی ری لایو (AMD ReLive) هم قابلیت اسکرین شات گیری از محیط بازی را در اختیار شما می‌گذارند. جی فورس اکسپرینس همچنین کاربرش را قادر می‌سازد تا گیم پلی بازی را نگه دارد، محل دوربین درون بازی را تغییر دهد و از منظره مورد نظر خود عکس بگیرد. در این بین ویندوز 10 هم به واسطه نوار بازی (Game Bar) خود یک ابزار را برای گرفتن تصاویر اسکرین شات در هنگام اجرای بازی در اختیار شما می‌گذارد. این ابزار تقریبا در همه بازی‌ها قابل استفاده است.

.

منبع: howtogeek

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر