;
coinex

بررسی نحوه کار مترجم گوگل ؛ آیا از نحوه کار این ماشین مترجم خبر دارید؟

آیا از نحوه کار مترجم گوگل خبر دارید؟ به نظر شما این ماشین مترجم چگونه کار می کند و چگونه می تواند زبان های مختلف را ترجمه نماید؟

به گزارش تکراتو، مترجم گوگل اولین بار در ماه آوریل 2006 (فروردین تا اردیبهشت سال 85) عرضه شد. این ماشین در حال حاضر بیش از 500 میلیون کاربر روزانه در سراسر جهان دارد و می تواند 103 زبان زنده دنیا را ترجمه کند.


بیشتر بخوانید: افزایش استفاده از مترجم گوگل در جام جهانی ۲۰۱۸ ؛ مترجم گوگل ابزاری برای برقراری ارتباط


بررسی نحوه کار مترجم گوگل

در این قسمت نحوه کار مترجم گوگل را بررسی می کنیم. این سرویس در اصل بر مبنای ترجمه ماشینی آماری کار می کند. ترجمه ماشینی، روشی برای ترجمه متن از یک زبان به زبانی دیگر توسط کامپیوتر است. مترجم گوگل برای عملیات ترجمه، ابتدا متن را به انگلیسی به عنوان یک زبان واسط ترجمه می کند و سپس متن انگلیسی را به زبان نهایی ترجمه می کند. مرجع ترجمه کلمات در واقع به واسطه میلیون ها سند توسط سازمان ملل و پارلمان اروپا فراهم شده است.

آنطور که گفته شده، گوگل برای گردآوری گرامر جامع برای هر زبان مادری که به مرور زمان تغییر می کند، هیچ متخصصی استخدام نکرده است. ترجمه اولیه به ناچار ناقص است ولی می تواند یک مفهوم کلی از متن اصلی را ارائه دهد. البته مترجم گوگل عاری از خطا نیست و در هر حال باید برای ترجمه روان متون، از متخصصین انسانی استفاده کرد.


بیشتر بخوانید: هوشمندتر کردن نسخه آفلاین مترجم گوگل با قابلیت های هوش مصنوعی


افزایش پیشرفت های مترجم گوگل

در نوامبر 2016 (آبان تا آذر سال 95) بود که گوگل خبر از استفاده از شبکه های عصبی (سیستم‌ها و روش‌های محاسباتی نوین برای یادگیری ماشینی) برای ترجمه ماشینی داد. به این ترتیب امکان بهره بردن از راهکارهای مبتنی بر یادگیری عمیق برای مقایسه تمام جمله ها با منابع وابسته به زبان شناسی فراهم شد.

سیستم مترجم گوگل به عنوان نمونه اکنون می تواند با مقایسه کردن ترجمه زبان ژاپنی به انگلیسی با ترجمه کره ای به انگلیسی، ارتباط بین زبان های کره ای و ژاپنی را درک کند. این روش یک پیشرفت بزرگ در زمینه درک معنایی توسط کامپیوتر است. همچنین این سیستم می تواند عبارات استعاره ای و اصطلاحات در ظاهر فریبنده را نیز درک کند. دقت این مترجم روز به روز در حال افزایش است.

 

بیشتر بخوانید:

.

منبع: INDEPENDENT

آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر