شاکیان پرونده فیلترینگ تلگرام به قرار منع تعقیب بازپرس این پرونده اعتراض کردند. آنها خواهان بررسی کامل این پرونده هستند.
به گزارش تکراتو، چندی پیش شش وکیل مرد و دو وکیل زن و یک ادمین کانال ثبت شده تلگرامی، نسبت به فیلترینگ تلگرام شکایت کردند و خواهان بررسی پرونده شکایت از فیلترینگ تلگرام شدند. وجود مشکلات بعد از فیلترینگ باعث تشکیل پرونده شکایت علیه صادر کننده دستور فیلترینگ تلگرام شد.
جلسه اول تشکیل شد و در ادامه بعد از انجام بررسیهای لازم، دادستان تهران اعلام نمود که تعدادی علیه بازپرس پرونده مسدودسازی تلگرام شکایت کیفری کردهاند که این شکایت منتهی به صدور قرار منع تعقیب شده است.
عباس جعفری دولت آبادی در مورد انتقادهای اخیر نسبت به مسدود سازی تلگرام و تبلیغات منفی علیه بازپرس پرونده، اعلام کرد، اینکه گفته می شود امروز دنیای مسدودسازی نیست، حرف قشنگی است، اما وقتی فضای مجازی به بستر اقدامات مجرمانه تبدیل شود، شرایط متفاوت خواهد بود.
بیشتر بخوانید: بررسی پرونده شکایت از فیلترینگ تلگرام ؛ آیا تلگرام رفع فیلتر خواهد شد؟
اعتراض شاکیان پرونده فیلترینگ تلگرام به قرار منع تعقیب
آرش کیخسروی که یکی از وکلای شاکی در این پرونده است اعلام کرد که مقامات قضایی مطالبی را در رابطه با این پرونده مطرح کردهاند. وی ادامه که آنها هم خواستار پاسخگویی به این مطالب هستند و قصد دارند باب گفتوگو میان شهروندان و حاکمیت برقرار شود.
سعید دهقان که یکی دیگر از شاکیان این پرونده است، علت برگزاری این جلسه را اطلاع رسانی در رابطه با ثبت رسمی اعتراض شاکیان به قرار منع تعقیب صادر شده در شعبه ۷ دادسرای ویژه کارکنان دولت اعلام کرد. وی گفت که قرار صادر شده به موجب ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری باید از سوی بازپرسی به شکات ابلاغ میشد اما این قرار راسا از ناحیه دادستان محترم و به گونهای که گویا حکم نهایی بوده است اطلاع رسانی شده و این امر خلاف قانون است.
بیشتر بخوانید: انتقاد نسبت به مسدود سازی تلگرام ؛ منع تعقیب بازپرس پرونده مسدودسازی تلگرام
دهقان با طرح این پیشنهاد که قانون گذاران باید اراده ملی را به عنوان مصلحت اجتماعی لحاظ کنند، خاطرنشان کرد که در رابطه با فیلترینگ تلگرام یک فرد در دادسرا برای ۴۵ میلیون نفر تصمیم گرفته است.
ابوذر نصر الهی در ادامه اعلام کرد که پرونده تلگرام و اقدام وکلا میتواند محک خوبی برای دستگاه قضایی باشد و بیان نمود که این اقدام نشان میدهد که قوه قضاییه تا چه حد به آزادیها و حقوق مشروع ملت و حقوقی که در قانون اساسی به آن تصریح شده پایبند است. وی تاکید کرد که آزادی مردم و آزادی دسترسی به اطلاعات اساسی ترین حقوقی است که نباید در مورد آن سکوت کرد.
بیشتر بخوانید: محسنی اژهای: فعالیت در تلگرام می تواند به جرم تبدیل شود!
در ادامه کیخسروی در واکنش به سوالی در مورد اینکه آیا در رابطه با این طرح شکایت، از سوی نهادی و یا مقاماتی تحت فشار بودهاند یا نه؟ اعلام کرد که تحت فشار از طرف هیچ یک از مقامات نبودهاند و متاسفانه بازپرس به هیچ یک از استدلالات رسیدگی نکرده است.
فعلا نتیجه رسیدگی به پرونده مشخص نشده و باید منتظر بود و دید که نتیجه اعتراض شاکیان پرونده فیلترینگ تلگرام به قرار منع تعقیب بازپرس پرونده چه خواهد بود.
.
منبع: isna
آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.