معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی اعلام نمود که درخواست رفع فیلتر توییتر و رسانهای کردن آن توسط وزیر ارتباطات غیرقانونی است.
به گزارش تکراتو، مدتی است که از سوی وزیر ارتباطات و تعدادی از وزیران موضوع رفع فیلتر توییتر مطرح شده است. البته در ادامه چند باری هم اعلام شد که توییتر رفع فیلتر نمیشود و درخواست رفع فیلتر اصلا در جلسه مطرح نخواهد شد. با این وجود باز هم وزیر ارتباطات در مصاحبه با خبرنگاران از این موضوع سخن میگوید. این مسئله باعث شد خرم آبادی واکنش نشان دهد.
بیشتر بخوایند: رفع فیلتر توییتر به یک بازی رسانهای تبدیل شده است!
در ادامه عبدالصمد خرم آبادی در مورد موضوع رفع فیلتر توییتر سخن گفت و در یادداشتی به سوالات خبرنگاران از وزیر در مورد رفع فیلتر توییتر پاسخ داد و این درخواست را غیرقانونی اعلام کرد.
به گفته وی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مرجع نقض دستورات و احکام قضایی نیست؛ بنابراین موضوع رفع فیلتر توئیتر در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح نخواهد شد و توئیتر هم رفع فیلتر نمیشود.
بیشتر بخوانید: خرم آبادی: درخواست رفع فیلتر توییتر رد و بایگانی شد!
به گفته خرم آبادی، درخواست وزیر محترم ارتباطات دائر بر طرح موضوع رفع فیلتر توئیتر در جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درخواستی غیر قانونی و خلاف مبانی حقوقی است. وی ادامه داد که دادستان محترم کل کشور طی نامهای به طور رسمی غیر قانونی بودن درخواست وزیر را به ایشان متذکر شده اما اصرار بر این درخواست غیرقانونی و رسانهای کردن مکرر آن جای تأمل دارد!
خرم آبادی در ادامه خطاب به وزیر ارتباطات اعلام کرد که اگر کسی فکر میکند که طرح مکرر یک درخواست غیرقانونی در رسانهها، منع قانونی آن را مرتفع می کند، فکری اشتباه است.
توییتر یک شبکه اجتماعی آمریکایی است
خرم آبادی در ادامه صحبتهایش در مورد رفع فیلتر توییتر، اعلام کرد که توئیتر یک شبکه اجتماعی آمریکایی است که دشمن کنترل آن در دست دارد. وی گفت که مدیران این شبکه در فتنه سال 88 از فتنه حمایت کردهاند. در حال حاضر نیز این شبکه حاوی میلیونها محتوای مجرمانه است که وزارت ارتباطات به لحاظ فنی امکان پالایش حتی یک مصداق آن را ندارد.
وی در پایان تاکید کرد که در این موقعیت که بیش از پیش چهره پلید آمریکا به همه نشان داده شده است، انتظار میرود وزارت ارتباطات بجای پیگیری غیرقانونی رفع فیلتر شبکههای تحت کنترل آمریکا، پیگیر تحقق شبکه ملی اطلاعات و حمایت بیشتر از پیام رسانهای داخلی باشد.
.
منبع: isna
آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.