رییس جدید سازمان فناوری اطلاعات کشور در مورد آینده بازار ICT و در ادامه دلیل فیلتر تلگرام سخن گفت و این فیلترینگ را بدترین راهکار ممکن دانست.
به گزارش تکراتو، امیرناظمی، رییس جدید سازمان فناوری اطلاعات کشور در یک گفتگوی خبری به موضوع فیلترینگ اشاره کرده و تاکید داشته که فیلترینگ تلگرام یک سیاست اشتباه امنیتی است. وی بیان نمود که دولت و وزارت ارتباطات، استارتاپها را بازوی خود میدانند و قصد دارند برای تسهیل بخشی فعالیتهای آنان، اقدامات مثبتی انجام دهند.
انتقاد به جلسات کارگروه تعیین مصادیق به صورت آنلاین
ناظمی در ادامهی صحبتهایش در مورد دلیل فیلترینگ تلگرام و همچنین حمایت از استارتاپها، از جلسات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که به صورت آنلاین هستند انتقاد کرد. به گفته وی در دو سال گذشته جلسات با حضور تمام اعضا تشکیل نشده و جلسات بیشتر آنلاین و رای گیری هم آنلاین بوده است.
به گفته وی در این جلسات اگر تنها نصف به علاوه یک نفر حاضر در جلسه آنلاین (نه همه اعضای کارگروه) رای مثبت دهند، فیلترینگ اجرا می شود. وی ادامه داد که در این کمیته دو نماینده مجلس عضویت دارند که متاسفانه حتی هنوز اقدامی برای دریافت username و password خود نیز نکردهاند.
ناظمی دلیل فیلترینگ تلگرام را یک سیاست اشتباه امنیتی بیان کرد و گفت:
فیلترینگ تلگرام به این شکل، مردم را به سوی فیلترشکن سوق داده و از دید ما فیلترشکن به احتمال بالایی میتواند یک ابزار جاسوسی خارج از ایران روی گوشی شهروندان ایرانی باشد. از روز نخست نسبت به این موضوع موضع گرفتیم که نباید انجام شود. البته خود تلگرام هم عاری از مشکل نبوده و مشکل اصلی آن امنیت شهروندان است. زیرا تلگرام به عنوان یک شبکه اجتماعی هیچ تعاملی با کاربران نداشته و هیچ تعهدی هم به آنها نمی دهد.
به گفته رییس سازمان فناوری اطلاعات بهتر است در کنار تلگرام، سایر شبکهها مانند توییتر، اینستاگرام و فیس بوک هم در دسترس شهروندان قرار بگیرند، زیرا در این حالت افراد در این شبکهها پخش شده و خطرات امنیتی کمتری میتواند به وجود آید.
آیا در زمینه ای تخصص و تجربه کافی را دارید؟ دانش خود را با کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
.
منبع: khabar-fouri