حذف اکانت توییتر ؛ چگونگی دیلیت اکانت توییتر در موبایل و دسکتاپ

حذف اکانت توییتر این امکان را به شما می‌دهد تا حساب کاربری خود را در این شبکه اجتماعی پاک کنید. در این مطلب با چگونگی دیلیت اکانت توییتر در موبایل و کامپیوتر آشنا خواهید شد.

توییتر یکی از پرکاربردترین شبکه های اجتماعی است. این شرکت در واقع ارائه دهنده یک سرویس میکروبلاگ است و تنها به کاربران اجازه می‌دهد تا در هر توییت 280 کاراکتر بنویسند، اما با همین اوصاف یکی از تاثیرگذارترین پلتفرم ها در فضای مجازی است.

این شبکه اجتماعی در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد و علیرغم فیلتر بودن آن، اکثر سیاستمداران در آن عضو بوده و از این طریق با فالوئرهای خود در ارتباط هستند.

این شبکه اجتماعی را می‌توان به عنوان سریع‌ترین خبررسان جهان شناخت. هر کاربر توییتر خود یک گزارشگر بوده و ناخودآگاه از موضوعات اطراف خود تویت می‌کند. این قابلیت باعث شده تا این پلتفرم جایگاه ویژه ای برای رسانه های خبری دنیا داشته باشد، اما در هر صورت اگر به هر دلیلی با حساب کاربری توییتر خود دچار مشکل شده‌اید، آموزش حذف اکانت توییتر می‌تواند راه حل مناسبی برایتان باشد.

آموزش حذف اکانت توییتر

بهتر است قبل از پاک کردن اکانت توییتر ابتدا نکاتی را بدانید. در وب‌سایت رسمی توییتر آمده است که قبل از دیلیت اکانت توییتر حتما به موارد زیر توجه کنید.

برای آنکه بخواهید نام کاربری یا ایمیل خود را تغییر بدهید، نیازی به دیلیت اکانت Twitter خود ندارید. اگر به هر دلیلی چه به شکل تصادفی و یا اشتباهی حساب کاربری توییتر شما پاک شد، تا 30 روز پس از حذف اکانت توییتر نیز امکان بازگرداندن حساب کاربری خود را خواهید داشت.

اگر به هر دلیلی بخواهید که این وب‌سایت میکرو بلاگ نویسی را ترک کنید، خبر خوب این است که دیلیت اکانت توئیتر راه ساده‌ای دارد.

دیلیت اکانت توییتر در دسکتاپ

  • از طریق وب‌سایت توییتر (Twitter.com) وارد حساب کاربری خود شوید.
  • با کلیک کردن روی تصویر پروفایل خودتان در گوشه سمت راست بالا به منوی کشویی بروید.
  • گزینه Settings and Privacy را انتخاب کنید.
  • به پایین ترین بخش صفحه بروید و روی گزینه Deactivate your account کلیک کنید.
  •  روی دکمه Deactivate بزنید.
  • اکنون صفحه ای برایتان باز می‌شود. پس از وارد کردن پسورد، اکانت کاربری توییتر خود را پاک کنید.

قبل از زدن روی دکمه دی‌اکتیو، مجددا پیام هایی را مشاهده خواهید کرد که به شما می‌گوید تا 30 روز پس از دیلیت اکانت Twitter همچنان قادر به بازیابی حساب کاربری خود هستید و البته به این نکته نیز اشاره شده که برای تغییر نام کاربری، لازم به پاک کردن حساب کاربری توییتر نیست.

حذف اکانت توییتر در اندروید

نحوه حذف حساب کاربری توییتر در اندروید نیز به همان سادگی دسکتاپ است. فقط کافی است تا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. روی تصویر پروفایل حساب کاربری خود بزنید تا منوی کشویی آن باز شود.
  2. در منوی باز شده روی گزینه Settings and privacy
  3. روی گزینه Account که در بالاترین قسمت به شما نشان داده می‌شود، کلیک کنید.
  4. به پایین صفحه بروید و گزینه غیرفعال کردن حساب کاربری (Deactivate your account) بزنید.
  5. روی دکمه Deactivate کلیک کنید.
  6. پسورد خود را وارد کرده و مجددا روی غیرفعال کردن (Deactivate) بزنید
  7. از شما پرسیده می‌شود که قصد کنسل کردن یا می‌خواهید ادامه دهید.
  8. با انتخاب گزینه “yes” دیلیت اکانت توییتر در گوشی اندرویدی شما پایان یافته است.

پاک کردن اکانت توییتر در iOS

برای حذف حساب کاربری توییتر در آیفون و دستگاه های مبتنی بر iOS نیز روال کار به همان شکل است.

  1. روی آیکون پروفایلتان بزنید.
  2. Settings and privacy را انتخاب کرده و روی گزینه Account در بالاترین قسمت بزنید.
  3. روی Deactivate your account کلیک کرده تا منوی جدید باز شود.
  4. روی دکمه غیرفعال کردن بزنید و رمز عبور خود را وارد کنید.
  5. با انتخاب گزینه Yes و زدن دی‌اکتیو اکانت توییتر را پاک کنید.

نحوه حذف کامل اکانت توییتر

هنگامی که حساب توییتر خود را غیرفعال کنید، این شبکه اجتماعی تمام اطلاعات کاربر خود را برای یک دوره 30 روزه حفظ می‌کند. اما وقتی توییتر اطلاعات شما را از سیستم های خود پاک کند، اکانت توییتر شما برای همیشه حذف خواهد شد.

با این حال، اگر قبل از 30 روز مجددا به حساب کاربری خود وارد شوید، اکانت شما دوباره فعال خواهد شد و برای پاک کردن آن، باید روند را مجددا آغاز کنید.

توجه داشته باشید که اگر فقط می‌خواهید نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را تغییر دهید، لازم نیست که اکانت خود را دیلیت کنید. شما می توانید این تغییرات را به راحتی در تنظیمات حساب کاربری خود انجام دهید.

توییتر همچنین اشاره می کند که هرچند غیرفعال کردن حساب کاربری توییتر تقریبا بلافاصله صورت می گیرد، اما ممکن است که برخی از محتویات حساب کاربری شما تا چند روز در وب سایت قابل مشاهده باشد.

اگر قصد دارید یک اکانت جدید با همان ایمیل قبلی داشته باشید، باید قبل از حذف اکانت Twitter آدرس ایمیل خود را به اکانت جدیدتان متصل کنید، در غیر این صورت باید تا پایان دوره 30 روزه صبر کنید.

بیشتر بخوانید:

.

منبع: trustedreviews



ارسال نظر