;
coinex

پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 ؛ بهترین مشاغل پردرآمد در ایران و جهان

پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 چه مشاغلی هستند و برای آنها چه مقدار دستمزد در نظر گرفته می‌شود؟ این مطلب لیستی از بهترین شغل های پردرآمد در ایران و جهان را معرفی می‌کند.

شغل هایی که بیشترین حقوق را دریافت می‌کنند به بخش های مراقبت های پزشکی، فناوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل داده‌ها، مشاوره، امور مالی، مهندسی و حقوق تقسیم می‌شوند. مشاغل مربوط به این حوزه‌ها بیشترین درآمد را به خود اختصاص داده‌اند.

سیستم عرضه و تقاضا در میزان کسب درآمد نیز تاثیر گذار است. کارفرمیایان معمولا بر اساس درخواست و نیازی که به موقعیت های شغلی مختلف وجود دارد، حقوق مشخص می‌کنند. به نوعی این میزان آموزش و تخصص افراد است که ارزش آنها را تعیین می‌کند.

بسیاری از مشاغلی که در لیست پردرآمدترین شغل های جهان در سال 2019 قرار می‌گیرند، موقعیت های شغلی پردرخواستی بوده و نیاز به آموزش های پیشرفته یا تخصصی دارند. توجه داشته باشید که آموزش های تخصصی می‌تواند به طور قابل توجهی پتانسیل درآمد شما را افزایش دهد.

دستمزدهای اعلام شده در این لیست بر اساس اطلاعات منتشر شده از وب‌سایت معتبر Glassdoor.com و همچنین مرکز حقوق و دستمزد داده های شغلی انگلستان منتشر شده است. توجه داشته باشید که بسته به موقعیت مکانی و کشوری که در آن زندگی می‌کنید، تنوع شغل های پردرآمد و میزان دستمزد دریافتی مختلف خواهد بود.

پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019

در این مطلب علاوه بر معرفی بهترین شغل های جهان از نظر حقوق دریافتی به لیست پردرآمدترین شغل های ایران نیز اشاره کرده‌ایم. برخی از پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 همان مشاغلی است که در سال گذشته میلادی نیز به عنوان حرفه های پردرآمد مطرح بودند.

1. پزشکی

در اکثر کشورهای دنیا و همچنین در ایران پردرآمدترین شغل به پزشکان تعلق دارد. پزشکی یک دانش کاربردی بوده و هدف آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌دیدگان است.

این گروه نه تنها از دستمزد بالایی برخوردارند، بلکه از نظر موقعیت اجتماعی نیز جایگاه ویژه ای دارند. پزشکی پردرآمدترین شغل 2019 در ایران و جهان است و بیشترین دستمزد دریافتی را دارد.

  • میانگین حقوق در آمریکا: 195 هزار و 842 دلار
    (معادل 820 میلیون تومان با ارز 4.200 تومانی دولتی)

2. مدیر داروخانه

مدیران داروخانه در بیمارستان ها، داروخانه ها، بیمه های درمانی بر فعالیت های دارویی نظارت می‌کنند. استخدام، نظارت و آموزش کارکنان، ایجاد پروتکل ها و نظارت بر آنها برای اطمینان از صحت و سلامت دارو، مذاکره قیمت گذاری برای تحویل دارو با تولیدکنندگان و آموزش بیماران در مورد داروها از وظایف این افراد است.

  • میانگین حقوق: 146 هزار و 412 دلار

3. دکتر داروساز

یکی از شغل های پردرآمد در ایران و جهان داروسازی است. داروسازان دستورالعمل پزشکان را برای داروها، تجزیه و تحلیل متابولیسم بالقوه دارو و حل مسائل مربوط به پوشش بیمه ها را انجام می‌دهند. آموزش و نظارت بر تکنسین ها و آموزش بیماران در مورد مصرف و عوارض جانبی داروها، از دیگر وظایف آنان است.

  • میانگین حقوق: 127 هزار و 120 دلار

4. معماری سازمانی

معماری سازمانی هماهنگ‌سازی و همسوسازی کلیه فعالیت‌ها و عناصر سازمان در جهت نیل به اهداف راهبردی سازمان است. معماران سازمانی با مدیران کسب و کارها و همچنین توسعه دهندگان فنی ارتباط برقرار می‌کنند تا فناوری و فرآیندهای کسب و کار را در یک ردیف قرار دهند. معماری سازمانی یکی از پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 است.

  • میانگین حقوق: 115 هزار و 944 دلار

5. مشاور حقوقی

مشاور حقوقی یکی از پردرآمدترین شغل های جهان در سال 2019 میلادی است. مشاوران حقوقی در شرکت ها معمولا وکلایی هستند که به عنوان یک کارمند استخدام می‌شوند. آنها موظف هستند تا قراردادهای شرکت را در چارچوب قوانین رایج در آن کشور با شرکای تجاری آنان منعقد کنند.

آنها رهبران کسب و کار را در مورد مفاد قانونی روش های تجاری، قراردادها و نظارت بر انطباق قوانین با مقررات صنعت، راهنمایی می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 115 هزار و 580 دلار

6. توسعه نرم افزار

توسعه نرم‌افزار بر خلاف برنامه‌نویسی با تولید تجاری نرم‌افزار، استفاده بهینه از بخش‌های در دسترس تولید شده و همچنین روش‌های مدیریت، افزایش سرعت و افزایش کیفیت پروژه‌های نرم‌افزاری سر و کار دارد.

  • میانگین حقوق: 108 هزار و 879

7. پیراپزشکی

باز هم یکی دیگر از پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 به شاخه پزشکی و سلامت مرتبط است. پیراپزشکی به شیوه‌ها و فنونی گفته می‌شود که به حفظ یا بازگرداندن سلامتی مربوط هستند. این فنون معمولا زیر نظر یا با مشورت پزشک انجام می‌گیرند. پیراپزشکان، در واقع مجموعه‌ای از متخصصانی هستند که کادر درمانی را تکمیل می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 108 هزار و 761 دلار

8. مهندسی نرم افزار

یکی از بهترین شغل های جهان از نظر درآمدزایی است. مهندسی نرم افزار و البته مدیریت برنامه های نرم افزاری جزو فرآیندهای مهندسی محصولات نرم افزار است.

  • میانگین حقوق: 107 هزار و 479 دلار

9. پرستاری

تشخیص نشانه های بیماری و کمک به پزشکان برای شناخت علائم بیمار، مراقبت از مصرف داروها توسط بیمار و ارجاع بیماران به متخصصان پزشکی از مهمترین کارهای این شغل است. در اکثر کشورهای دنیا پرستاران معمولا بالاترین حقوق را دریافت می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 106 هزار و 962 دلار

10. معمار نرم افزار

باز هم حوزه آی تی یکی از پردرآمدترین مشاغل جهان در سال 2019 را در بر گرفته است. معمار نرم افزار کارشناس نرم‌افزار است که انتخاب‌های طراحی سطح بالا را انجام داده و استانداردهای کدگذاری نرم‌افزار، ابزارها و سیستم عامل را دیکته می‌کند. کارشناس برجسته به عنوان رئیس معماری معرفی می‌شود.

آنها طرح ها، برآوردها و برنامه های اجرائی را برای برنامه ریزی ذینفعان، مستند سازی می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 105 هزار و 329 دلار

11. مدیریت مهندسی

مدیریت مهندسی شاخه‌ای از مهندسی صنایع به شمار می‌آید و شکل خاصی ازمدیریت است که تمرکز آن بر استفاده از اصول مهندسی در کسب‌وکار معطوف است. استخدام، آموزش و نظارت تیم مهندسین، هماهنگی تلاش تیم های پروژه برای توسعه و اجرای برنامه های توسعه محصول و پردازش مجدد مهندسی و روش های تولید از وظایف شغلی این افراد است.

  • میانگین حقوق: 105 هزار و 260 دلار

12. مدیریت توسعه دهندگان نرم افزاری

مدیران توسعه نرم افزار با تمام سطوح تیم مدیریت و توسعه ارتباط برقرار می کنند تا نیازهای کارکنان را برای برنامه های کاربردی فناوری اطلاعات ارزیابی و اولویت بندی کنند.

آنها هدف های پروژه را شناسایی کرده، مسیرهای بحرانی را شناسایی می‌کنند، وضعیت پروژه را گزارش داده و خطرات و شکاف های پروژه را در اوایل چرخه عمر پروژه مشخص می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 104 هزار و 48 دلار

13. مدیر کارخانه

مدیر کارخانه مسئول تولید ایمن محصولات مورد نیاز با حداقل هزینه هستند. آنها برنامه‌های تولید را در بخش های مختلف تایید کرده تا اطمینان حاصل شود که سفارشات مشتریان به موقع انجام می‌شود. مدیر کارخانه یکی از پردرآمدترین شغل های 2019 است.

  • میانگین حقوق: 103 هزار و 892 دلار

14. مدیر برنامه IT

مدیران برنامه های فناوری اطلاعات (IT)، نیازهای یک کسب و کار، ارتباط با تمام سطوح مشتریان و مدیریت داخلی و کارکنان را ارزیابی می‌کنند. طراحی و کنترل بودجه پروژه ها و نظارت بر مدیران پروژه از وظایف افراد شاغل در این حرفه است.

این افراد نیز بیشترین دستمزد 2019 را دریافت می‌کنند.

  • میانگین حقوق: 102 هزار و 969 دلار

15. معماری راه حل

دقت کنید که برخی از پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 فقط در کشورهای خاصی وجود دارد. معماری راه حل یکی از آنهاست. معماری راه حل، تعریف و توصیف معماری یک سیستم ارائه شده در چارچوب یک راه حل خاص است و به همین ترتیب ممکن است شامل توصیف یک سیستم کل یا فقط قسمت های خاص آن باشد.

  • میانگین حقوق: 102 هزار و 160 دلار

16. مدیر تحلیل و برنامه ریزی مالی

با درآمد بیش از 100 هزار دلار در سال یکی از پردرآمدترین مشاغل جهان است. افرادی که در این موقعیت شغلی قرار دارند، تصمیم گیری های استراتژیک را در نظر می گیرند، روند اقتصادی و تجاری را بررسی می‌کنند، عملکرد شرکت را ارزیابی کرده و تلاش می کنند موانع و مشکلات بالقوه را پیش بینی کنند.

  • میانگین حقوق: 102 هزار و 155 دلار

17. معماری داده

معماران داده کار طراحی، ساخت، تجزیه و تحلیل، برنامه نویسی، تست و ادغام داده های ساختار یافته و غیر ساختاری را برای ایجاد پایگاه داده ها و تجزیه و تحلیل برای پیش بینی تیم ها، مدیریت کسب و کار و شرکای کلیدی در محیط های مبتنی بر ابر را انجام می‌دهند.

آنها فعالیت های پروژه را مطابق با سیاست های داده، معماری، امنیت، دستورالعمل ها و استانداردهای کیفیت مطابقت می‌دهند و یکی از پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019 میلادی را در اختیار دارند.

  • میانگین حقوق: 101 هزار و 900 دلار

18. مدیر راهبردی

مدیر راهبردی یا مدیر استراتژیک، تجزیه و تحلیل در خصوص مسایل مهم و برجسته سازمان را که توسط راهبران ارشد سازمان به نمایندگی از مالکان، انجام می‌گیرد، مدیریت می‌کنند.

مدیر استراتژیک یک جهت دهی کلی برای سازمان می‌سازد که ارتباط خیلی نزدیکی نیز با مقوله رفتار سازمانی دارد.

  • میانگین حقوق: 101 هزار و 754 دلار

19. معمار سیستم

نقش معمار سیستم برای تعریف، طراحی، تحویل و پشتیبانی هر پروژه IT بسیار حیاتی است. یک معمار سیستم آنالیز کرده و ترکیبی مناسب از اجزای IT را برای رسیدن به یک کسب و کار خاص یا یک هدف عملیاتی توصیه می‌کند.

  • میانگین حقوق: 98 هزار و 239 دلار

20. متخصص اسکرام

یک راهنما و تسهیل کننده برای توسعه یک تیم چابک است. اسکرام روشی است که اجازه می‌دهد یک تیم برای ایجاد تغییرات سریع و مطابق با اصول چابکی به خود سازماندهی برسد. این حرفه نیز جزو مشاغل پردرآمد جهان در سال 2019 طبقه بندی می‌شود.

  • میانگین حقوق: 98 هزار و 239 دلار

پردرآمدترین شغل های ایران در سال 97

معرفی پردرآمدترین شغل های ایران نسبت به بهترین مشاغل جهان از نظر درآمد مالی کار سخت و دشواری است. در ایران یک منبع یا مرجع مشخصی برای بررسی حقوق و دستمزد افراد شاغل در رشته های مختلف وجود ندارد.

ایرانیان دوست ندارند که کسی در کارشان سرک کشیده و معمولا درآمد واقعی یا حقوق خود را اعلام نمی‌کنند، اما لیست زیر بر اساس منابع مختلف و همچنین شواهد موجود در جامعه ایران به دست آمده است.

1. پزشکی

درست به مانند اکثر کشورهای دنیا، پزشکی نه تنها یکی از پردرآمدترین شغل های دنیا که یکی از شغل های پردرآمد در ایران نیز محسوب می‌شود. گفته می‌شود که جراحان پلاستیک بیشترین دستمزد را در ایران می‌گیرند و بعد از آن دندانپزشکان و جراحان قلب قرار دارند.

چند نمونه از شغل های حوزه علوم پزشکی عبارتند از: جراح، دندانپزشک، پرستار، داروساز، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی. همان طور که گفته شد، میزان حقوق های دریافتی و اندازه درآمد رشته های مختلف در ایران به طور دقیق مشخص نیست ببنابراین درآمدهای اعلام شده برای بهترین شغل های ایران از نظر دستمزد به طور تقریبی و با خطای نسبتا زیاد اعلام می‌گردد.

  • میانگین حقوق جراحان پلاستیک: سالانه حدود 8 میلیارد تومان

داروسازی نیز از شغل های پردرآمد ایران محسوب می‌شود. سرانه مصرف دارو در ایران گردش مالی 4 میلیارد دلاری را شامل شده و این رقم ظرفیت قابل توجهی برای کسب درآمد دارد.

2. شغل های حوزه IT

اجازه دهید تا پردرآمدترین مشاغل ایران را به صورت کلی معرفی کنیم. نه تنها در ایران که قسمت بزرگی از بهترین شغل های جهان از نظر وضعیت درآمد به بخش اطلاعات فناوری تعلق دارد.

در بهترین شغل های دنیا در سال 2019 بسیاری از رشته های کامپیوتری نیز دیده می‌شود. این موضوع برای ایران نیز صادق است. با پیشرفت تکنولوژی به خصوص در حوزه IT مشاغل مربوط به این شاخه از علم نه تنها مورد درخواست زیاد است که درآمدهای بالایی نیز برای افراد شاغل در آن فراهم می‌کند.

دیجیتال مارکترها، برنامه نویسان نرم افزاری، توسعه دهندگان بازی و اپلیکیشن ها معمولا از مشاغل پردرآمد ایران هستند.

3. صنعت گردشگری

یکی از پردرآمدترین شغل های ایران به صنعت گردشگری مربوط است. دستمز خوب و درآمد بالا در این رشته های کاری مربوط به این حوزه از طریق جذب توریست به دست می‌آید. کشورهایی مانند آمریکا، اسپانیا، فرانسه، چین، ایتالیا، تایلند، بریتانیا، استرالیا و اخیرا ترکیه بیشترین درآمد را از این طریق به دست می‌آورند.

با توجه به تفاوت قیمت زیاد دلار در برابر ریال ورود گردشگران به ایران می‌تواند درآمد خوبی را به ارمغان بیاورد.

4. کشاورزی و دامپروری

کشاورزی و دامپروری نیز جزو شغل های پردرآمد ایران است، اما در نظر داشته باشید که شیوه های نوین و صنعتی این شاخه می‌تواند درآمد خوبی برای افراد شاغل در این حوزه داشته باشد.

5. صنعت غذایی

صنعت غذا یکی از جذاب‌ترین بخش‌های کاری در جهان است. ایرانیان نیز به فرهنگ غذایی اهمیت زیادی می‌دهند چیزی که باعث شده تا صنعت غذا در آینده ایران قابل رشد باشد، تغییر فرهنگ و عادات غذا خوردن است.

درواقع ایرانیان برای خوردن غذا کم کم در حال بیرون آمدن از خانه هستند و سعی می‌کنند وعده‌های بیشتری را در بیرون از منزل و رستوران‌ها بگذرانند. رستوران داری و آشپزی حرفه ای می‌تواند جزو پردرآمدترین شغل های ایران باشد.

بیشتر بخوانید:

.

منبع: thebalancecareers

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (11 نظر)

    پردرامد ترین و لاکچری ترین شغل جهان آتش نشانی است،البته این شغل در اروپا،آمریکا،انگلیس و تمام کشورها پردامد است بجز ایران.

    پاسخ

    به نظر من پردرآمد ترین شغل دنیا هنرمند بودن و عروسک‌گردانیه.چون نمایش عروسکی خیلی تجربه و هنرمیخواد.چرا نذاشتیمچن توی لیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟؟?؟?؟?؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ

    نمیدونم منظورت دقیق از پیراپزشکی چیه ولی رشته های مثل تکنسین رادیولوژی فقط یه خرحمالی هس وپولا همه به جیب اقا یادکار واریز میشه وزحمت وسختی کار واشعه و .. وحقوق پایین از بد بختیهای این رشته هست .پرستارا هم اصلا درامد بالایی نسبت ب زحمتشون ندارن لطفا ایران رو جدا کنید پزشک سالاری بیداد میکنه

    پاسخ

    بیشتر کارهای پزشکی بود. یعنی تو صنعت شغل پردرامد نداریم؟

    پاسخ

    سه شغل اول به خصوص 2 و 3 مافیا بازیه اساسیییییییییییییییی
    حالا اولی توش خوب و با وجدانم هر از گاهی پیدا میشه

    پاسخ

    الان که دارم این کامنت رو میذارم توی داروخانه شیفت هستم. این رشته به قدری بی خود هست که آدم نمیدونه از کجا شروع کنه. توی دانشگاه دو سه سال اول جوری با رفرنس های علمی و آکادمیک مواجه میشید که فکر می کنید در آینده قراره چه آدم مهمی بشید. بعد از سال ۴ ام که میتونید شیفت داروخونه برید میفهمید که هیچ نقشی تو روند درمانی ندارید. داروخونه ها اکثرا برای افراد بی سواد هستند و شما به عنوان داروساز برای این افراد کار می کنید اما واقعیت اینه که داروخونه ها ففط حضور فیزیکی شما رو میخوان برای این که چند وقت یک بار بازرسی از داروخونه ها انجام میشه و عملا هیچ اختیاری شما ندارید. نسخه پیچ ها خودشون رو دکتر جا می زنند و به مردم دارو میدن شما هم یه گوشه نشستی نگاه می کنی در رابطه با نسخه ها هم حرفه ای ترین کاری که میتونی بکنی اینه که دارو ها رو بریزی تو کیسه بدی دست بیمار. حتی اگر توی نسخه هر دارویی نوشته باشن واسه کسی شما حق دخالت نداری و هر چیزی بخوای بگی پزشک میاد میگه تو کار من دخالت نکن هر کسی که میخواد بره رشته ی داروسازی فکر کنه ببینه تو زندگیش تا حالا به داروساز نیازی پیدا کرده؟ اصنلا داروساز رو میشناسه؟ خلاصه بعضی داروخونه ها مثل بقالی هستند و شما رو فقط برای رد کردن بازرس میخوان. بیمارستان ها نیازی به داروساز ندارند به دلیل این که سیستم پزشک سالاره و مردم فقط پزشک رو میشناسند داروساز رو تو بیمارستان راه نمیدن. تنها حیطه ای که برای داروساز وجود داره کارخونه های داروسازی هستند که به سختی نیروی داروساز میگیرند و حقوق خیلی کمی می دهند. در کل داروسازی با این که از نظر میزان درس خوندن اندازه ی پزشک و دندونپزشکه ولی از نظر کاری آینده ی شغلی نداره و قابل مقایسه نیست. اگر رتبه ی کنکورتون به پزشکی و دندونپزشکی نمیرسه برید سمت مامایی و فیزیوتراپی و علوم آزمایشگاهی. هم درامدشون بیشتره هم شان و احترام به هیچ وجه داروسازی نیایید. این رشته خانمان سوزه و کسی که این رشته بیاد مثل من و خیلی دیگه از داروسازها یه فرد افسرده و بی اعتماد به نفس میشه. به زندگی خودتون رحم کنید. بخوام از بدبختی و بی خود بودن این رشته بگم میتونم ده جلد کتاب بنویسم.

    پاسخ

    دکتر جان تعجب میکنم ازت همین رفتار امثال منو تو باعث شده شاخ در بیارن دیگر افراد بله اگه فقط بشینیم همین میشه کسی نمیگه دکتر بفرما مشاوره بهت توصیه اکید میکنم دکتر که مطلقا کوتاه نیا با علمت نشون بده که داروخانه تحت اختیار ونظر توعه تو پزشک دومی دکتر در زمینه داروی otcاجازه نده مردم هرچه میخوان ببرن انچه مفیده بهشون بده

    پاسخ

    بدبختی ما از روزی شروع شد که علم پشیزییی ارزش نداره همه واسه پوللل خودشونو واسه پزشکی کور کردن مطمن باش ۱۰۰۰۰۰ سال دیگه هیچ پیشرفتی نخواهیم داشت چون همه دنباللل پول اند.

    پاسخ

    پردرامدترین شغل دنیا معلمی مدرسه و دانشگاه است چون اولا پزشک و مهندس و غیره توسط معلمان باید پرورش و اموزش ببینند ثانیا بهترین تحصیل کرده ها معلم مدرسه و دانشگاه میشوند….البته در ایران معلم مدرسه جذب بسیار بد داشته و بتبع حقوقشان هم باید پایین باشد اما اساتید دانشگاه بهترین شغل بلحاظ جایگاه اجتماعیست….

    پاسخ

    بله در کشور های دیگر درست است ولی در ایران که معلم ها ۳ ماه بی کارند و ان ۹ ماه دیگر هم مدت زمان تدریس مفیدشان را جمع بزنی ۳ ماه بیشتر نمی شود. بعدشم انقدر معلم صعیف در کشور داریم که نه تنها نقشی در پزشک شدن کسی ندارند بلکه با تدریس اشتباه ان دانش اموزی که می خواهد پزشک بشود را متقاعد می کند که خودش فقط می تواند با تلاش به پزشکی برسد. در ضمن در بقیه کشور ها از معلم ها بسیار کار می کشند و دایما اطلاعات انها را به روز می کنند نه مثل ایران…
    به شخصه خودم معلم های دوران ابتدایی ام افتضاح بودند و همگی اشتباه درس می دادند که خودم متوجه شدم باید مسیرم را عوض کنم. در ضمن من از محله کوهسنگی مشهد هستم و الان یک اورولوژیست موفق هستم.

    پاسخ

    بهترین و پر درآمد ترین شغل تو ایران محضر داری هست دفاتر اسناد رسمی با درآمدی ماهانه 100 میلون خالص جزو اولین شغلهای پر درآمد ایران هست

    پاسخ