بسیاری از رانندگان به خصوص کسانی که در شهرهای شلوغ زندگی میکنند، اتومبیل دنده اتوماتیک را به نمونههای دستی ترجیح می دهند. در این نوشته مروری خواهیم داشت بر خودروهای اتومات کمتر از 100 میلیون تومان موجود در بازار ایران.
اگر قصد خرید خودرو اتومات صفر با این قیمت را داشته باشید در حال حاضر فقط چند گزینه مانند دانگ فنگ h30 کراس، کوییک، ساینا، پژو پارس اتومات و… در پیش روی شما خواهد بود. همچنین اگر سری به بازار خرید و فروش خودرو اتوماتیک کارکرده بزنید،خواهید دید که میتوانید خودروهایی مانند پژو207 اتوماتیک، رنو تندر پلاس اتوماتیک و … مدل های بالاتر از سال 90 را خریداری کنید. این درحالیست که 2 تا 3 سال قبل شما میتوانستید با قیمت مشابه خودروهای اتوماتیک با کیفیتتری خریداری کنید.
خودروهای اتومات کمتر از 100 میلیون تومان
علاوه بر این همین خودروهایی که در لیست امروز ما قرار گرفتهاند نیز قیمت بسیاری کمتری داشتند و لازم نبود برای خرید آنها چنین هزینههایی را متحمل شوید. با این حال ما سعی کردیم گزینههای موجود در بازار را در یک لیست جامع برای شما جمع آوری کنیم.
دانگ فنگ h30 کراس
دانگ فنگ h30 کراس یک خودروی کراس اوور چینی محبوب در ایران است که فروش خوبی را در سالهای اخیر تجربه کرده است. این خودرو با جعبه دنده اتومات و رینگ آلمینیومی در حدود 90 میلیون تومان در بازار قیمت گذاری شده است.
در بازار خودروهای دست دوم نیز شما میتوانید این خودرو اتومات را با قیمتی در حدود 70 تا 85 میلیون تومان خریداری کنید.
ساینا
ساینا یکی از ارزانترین خودروهای اتومات در لیست ماست. این خودروی سایپا توانست در مدت زمان کمی در محبوبیت بالایی در بین آن دسته از خریداران که قصد پرداخت هزینه زیادی برای یک خودرو اتومات را ندارند، پیدا کند. جعبه دنده این خودرو از نوع گیربکس اتوماتیک cvt است. در این خودرو به دلیل قیمت پایین از موتور قدرتمندی استفاده نشده است و امکانات درون کابین و بیرون کابین خودرو نیز در حد پایینی قرار دارد. با این حال قیمت 62 میلیون تومانی در بازار سبب شده است ساینا در لیست خرید افراد زیادی قرار داشته باشد.
کوییک پلاس
کوییک یکی دیگر از خودروهای اتومات تولیدی شرکت سایپا است که با قیمت پایین وارد بازار شده است. با این که چند سالی از عرضه این خودرو میگذرد اما استقبال چندان زیاد از آن به عمل نیامده است. شاید یکی از دلایل این موضوع تفاوت قیمت چشمگیر بین کوییک ساده و اتومات باشد.
در حالی که به جز گیربکس اتومات هیچ برتری خاصی برای کوییک پلاس دیده نمیشود. قیمت این خودرو در حال حاضر در بازار چیزی حدود 70 میلیون تومان است که در کنار ساینا جزو خودروهای ارزان قیمت اتومات محسوب میشوند.
آریو 1600
سایپا، آریو را با امکانات بیشتر نسبت به کوییک پلاس و ساینا وارد بازار رقابت خودروهای دنده اتوماتیک کرده است. این خودرو جزو خانواده پر تعداد سدانهای چینی میانرده است که توسط سایپا مونتاژ و به بازار عرضه میشود. آریو یا همان زوتی Z300 دارای یک موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ با 112 اسب بخار قدرت است که به یک گیربکس 4 سرعته اتومات مجهز شده است. این خودرو به عنوان یک خودرو میانرده دارای امکانات معمول در این دسته از خودروها است. آریو اتومات 90 میلیون تومان در بازار قیمتگذاری شده است.
برلیانس h220 و h230
برلیانس h220 یکی از اعضای خانواده محبوب برلیانس است که توسط پارس خودرو تولید میشوند. این خودرو هاچبک و جمع جور دارای همان موتور عضو بزرگتر این خانواده یعنی h320 است که به یک نکته مثبت برای آن تبدیل شده است. موتور 4 سلیندر با قدرت 103 اسب بخار در کنار یک گیربکس 6 سرعته اتومات و مصرف کمتر از 6.5 لیتر این خودرو را به انتخاب خوبی تبدیل کرده است. در حال حاضر برلیانس h220 اتومات با قیمت 90 میلیون تومان در بازار خرید و فروش میشود.
H230 نسخه سدان برلیانس h220 محسوب میشود و تنها تفاوت بزرگ آنها در وجود صندوق عقب است. همین موضوع سبب شده است با این که قیمت کارخانهای این دو خودرو با هم متفاوت است اما در بازار قیمت برلیانس h230 نیز در همان حدود H220 تعیین شده است.
پژو پارس اتومات tu5
پژو پارس اتوماتیک برای مدتها یک گزینه مناسب برای خرید خودرو اتومات در این محدوده قیمتی بود. اما در حال حاضر افزایش قیمتها سبب شدهاند که قیمت پارس اتومات از مرز 89 میلیون در بازار عبور کند. با این حال اگر سری به بازار خرید و فروش خودروهای دست دوم بزنید میتوانید با بودجهای نزدیک به 80 میلیون تومان این خودرو را خریداری کنید. وضعیت پژو 207 اتومات و تندر پلاس نیز دقیقاً مانند پارس اتومات است.
جمع بندی
در لیست خودروهای اتومات کمتر از 100 میلیون تومان بازار سعی کردیم اتومبیل های محبوب که وضعیت بهتری در بازار دارند را به شما معرفی کنیم. با این حال قیمت خودرو نمیتواند تنها عامل انتخاب یک خودرو اتومات باشد. مواردی مانند کیفیت ساخت، پشتیبانی مناسب شرکت، در دسترس بودن قطعات کمکی و ارزان بودن قطعات نکات مهمی هستند که نباید فراموش شوند.
منبع : ویرلن
پایان رپورتاژ آگهی.