برند جمانه که به تولید شیرینی و بیسکوییت مشغول بود، به ورشکستگی و تعطیلی دچار شد. جمانه به خاطر تولید محصولاتش با شهد توت بسیار محبوب بود.
اخیرا خبر تعطیلی برند جمانه به گوش میخورد. این برند از سال 1350 با تولید نان جو و کلوچه سنتی به طور سنتی وارد بازار شد. جمانه از سال 1375 و با استقبال مردم محصولات خود را به صورت انبوه تولید کرد و به شکل جدیدتری وارد بازار شد. این برند توانست با احداث واحد شماره 2، نشان استاندارد را به عنوان «اولین تولیدکننده بیسکوئیت جو با شهد توت در ایران» دریافت کند.
دلیل تعطیلی برند جمانه چیست؟
شرکت جمانه اعلام کرده است که به دلیل افزایش پی در پی و سرسام آور قیمت روغن و شکر و در نهایت کمبود آرد، دیگر قادر به ادامه فعالیت نیست و مجبور است کارخانه را تعطیل کند. طبیعی است که این تعطیلی باعث بیکاری صدها کارگر و کارمند این کارخانه شد.
سعید انصاری مالک برند جُمانه درباره تعطیلی خط تولید گفت:
عدم تامین مواد اولیه آرد، شکر و روغن علت این تعطیلی بوده است.
مهدی عسگری نماینده مردم کرج ضمن انتشار گزارشی نوشت:
در بازدید از واحد تولیدی “جُمانه” که به تازگی دچار تعطیلی شده، ناهماهنگی و ضعف در برنامه ریزی جهت مدیریت تبعات حذف ارز ترجیحی به چشم میخورد.
صنایع غذایی انصاری تولید کننده بیسکویت جو با شهد توت، از اوایل دهه پنجاه خورشیدی تاکنون، محصولات متنوع خود را با نام تجاری «جُـمانه» و با شعار: جُـمانه، برای سلامتی شما، تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کرده است.
گرانی آرد با صنایع شیرینی و بیسکوییت ایران چه میکند؟
قطعا با گرانی آرد، تن اولین کسانی که لرزید، تولید کنندگانی بود که محصولاتشان وابسه به آرد است. در هفتههایی که گذشت نه تنها شاهد گرانی آرد بودیم بلکه به گفته تولیدکنندگان، حتی روغن و شکر هم با کمبود و گرانی روبرو بودهاند و تهیهشان سخت شده است. گرانی آرد به یک معضل بزرگ و حل نشدنی برای تولید کنندگان بیسکوییت در ایران تبدیل شد.
اخیرا برند جمانه با انتشار ویدویی در فضای مجازی خبر از ورشکستگی و تعطیلی این کارخانه داد. به نظر میرسد گرانیهای اخیر و افزایش بیرویه قیمتها باعث ایجاد آسیب فراوان به این کارخانه با سابقه و قدیمی شده و در نهایت آن را به ورشکستگی رسانده است.
اینطور که از شواهد پیداست، با ادامه روند گرانی آرد و مواد اولیه برای تولید شیرینی و شکلات، سرنوشتی مشابه در انتظار صدها واحد صنفی خواهد بود. برند جمانه از جمله برندهای محبوب و با سابقه بود. با تعطیلی واحدهای صنعتی همچون جمانه صدها کارگر و کارمند نیز با بیکاری مواجه هستند.
همچنین به نظر میرسد که این روند، دولت و کل کشور را با بحرانی بیسابقه روبرو خواهد کرد. سیل بیکاران و گرانی آرد که جزو مایحتاج اصلی مصرف مردم است، زنگ خطری است که دولت باید به آن گوش دهد.
بیشتر بخوانید
- آیا رمز ارز ملی (ریال دیجیتال) میتواند پروژه موفقی شود؟
- ارز دیحیتال ملی در سال 1401 جایگزین اسکناس میشود
- دولت با کلیات آزادسازی واردات خودرو موافق است اما یک شرط دارد
- یارانه دستمزد چیست و چه کسانی مشمول دریافت آن هستند؟
- مبلغ یارانه 1401 چقدر است؟
- ماجرای کارت یارانه نان و نحوه پرداخت آن چیست؟
نظر شما درباره برند جمانه چیست؟ لطفا نظرات خود را در قسمت کامنت تکراتو در میان بگذارید.
خیلی محصولات جمانه خوشمزه هست مخصوصا بیسکویست چند غله اش بایدیه خدا قوت به مدیر پر تلاش این مجموعه همیشه موفق گفت👏👏