در این مقاله به معرفی بهترین اپلیکشینهای استریم یا آنلاین پخش موزیک خواهیم پرداخت. چند سالی میشود که دانلود موسیقی و خرید سیدی و فلشمموری ورافتاده است.
امروزه اپلیکیشنهای پخش آنلاین موسیقی و پادکست طرفداران فراوانی در ایران و سایر کشورها دارند. به طوری که دیگر کمتر کسی در گوگل موزیک موردعلاقه خود را جستجو میکند. چراکه این اپلیکیشنها بسیار سریعتر و راحتتر شما را به جهان موسیقی متصل میکنند.
از طرفی در دنیای کنونی با توجه به وابستگی زندگی مردم به اینترنت و تلفنهای همراه، استفاده از سرویسهای پخش آنلاین موسیقی بیشتر شده است. برای همین هم امروز تصمیم گرفتیم دستتان را بگیریم و شما را به عصر جدید دسترسی به موسیقی ببریم! با ما همراه باشید
سرویس پخش آنلاین چیست؟
گرامافونها یا دستگاههای پخش نوار کاست را یادتان میآید؟ سرویس استریم یا پخش آنلاین موزیک، کاربردی مشابه با این ابزارها دارد. شما با نصب این سرویسها روی تلفن همراه خود به میلیونها موزیک و پادکست در ایران و جهان دسترسی پیدا میکنید. اما این روزها که تعداد این اپلیکیشنها زیاد شده، انتخاب میان یکی از آنها دشوار شده است. اما چطور این مشکل را حل کنیم؟
در ادامه مناسبترین اپلیکیشنهای پخش آنلاین موسیقی را با هم بررسی میکنیم.
بهترین سرویسهای پخش آنلاین موسیقی
اسپاتیفای
اسپاتیفای به عنوان بهترین سرویسدهنده موسیقی در جهان شناخته میشود. با عضویت در اسپاتیفای به میلیونها موزیک دسترسی پیدا میکنید که شما را از نصب هر اپلیکیشن دیگری بینیاز میکند. اکانت اسپاتیفای امکان دانلود و پخش آفلاین موزیکها را هم فراهم کرده است.
مزایای اسپاتیفای
- دارای کاملترین دیتابیس موسیقی دنیا
- امکان به اشتراک گذاشتن پلیلیست شخصی
- امکان پخش موزیک با کیفیتهای مختلف
- امکان استفاده از آن در تلفن همراه، تلویزیون، کنسول بازی و کامپیوتر
معایب اسپاتیفای
- تبلیغات مزاحم در نسخه رایگان
- عدم امکان رد کردن بیش از ۵ موزیک در نسخه رایگان
- عدم امکان دانلود موزیک در نسخه رایگان
خوشبختانه معایب اسپاتیفای در اکانت پرمیوم آن برطرف شدهاند و در ایران هم با پرداخت ۱۳۵ هزار تومان در ماه میتوانید اکانت اسپاتیفای تهیه کنید.
اپل موزیک
اپل موزیک توسط شرکت اپل توسعه داده شده است. از این سرویس تنها سه ماه میتوان به صورت رایگان استفاده کرد و پس از آن باید برای خرید اشتراک اپل موزیک اقدام کنید. در این اپلیکیشن هم امکان دسترسی به موزیکها در حالت آفلاین وجود دارد.
مزایای اپل موزیک
- دسترسی نامحدود به موزیکهای جهانی
- بدون تبلیغات
- امکان رد کردن موزیکها به صورت نامحدود
- دسترسی نامحدود کاربران به امکانات Connect
- امکان لایک، ذخیره و کامنتگذاری
- آرشیو کامل موزیکهای ایرانی و خارجی
- امکان خواندن متن ترانه
- دارای موزیک ویدیو
معایب اپل موزیک
- محدود بودن زمان استفاده رایگان
- تجربه کاربری ضعیف
- نداشتن نسخه تحتوب
- عملکرد ضعیف روی پلتفرم ویندوز و اندروید، در مقایسه با iOS و macOS
آمازون موزیک
در سالهای اخیر بازار سرویسهای پخش موزیک حسابی رقابتی شده است. آمازون هم که از هیچ رقابتی جا نمیماند، برای رقابت با اسپاتیفای و اپل موزیک سرویس پخش موزیک خود را توسعه داده است. این سرویس در مرورگرها و دستگاههای مختلف قابل استفاه خواهد بود.
مزایای آمازون موزیک
- امکان پخش آفلاین
- امکان بلاک کردن موسیقیهای حاوی کلمات نامناسب
- امکان خواندن متن ترانه
- امکان رد کردن موزیکها به طور نامحدود
معایب آمازون موزیک
- محدودیت استفاده رایگان (یک ماه)
ساندکلود
در Sound Cloud هنرمندان میتوانند آثارشان را با طرافدارانشان به اشتراک بگذارند. این سرویس به یک سرور ابری نیرومند متصل است که دسترسی به موزیکها را راحت میکند. این پلتفرم بیش از سایر سرویسهای پخش موزیک به هنرمندان نوظهور اجازه مانور میدهد.
مزایای ساندکلود
- شبکه اجتماعی موسیقیدانان
- امکان گوش دادن به آثار هنرمندان جدید
- امکان فعال شدن روی تلفن همراه و مرورگرهای کامپیوتر
معایب ساندکلود
- تمایل به ژانرهای فرعی و موسیقی الکترونیک
- وجود خوانندههای غیر حرفهای
تیدال موزیک
اگر میخواهید به فایلهای با کیفیت بالا گوش دهید، تیدال انتخاب خوبی است. این سرویس پخش موزیک از موسیقیدانان به شکل مناسبی حمایت میکند و بیش از ۲۵۰ هزار موزیک ویدیو دارد.
مزایای تیدال
- امکان دانلود و پخش موزیک به صورت آفلاین
- امکان پخش موزیک در تلفن همراه و کامپیوتر
- کیفیت بالای صدا
معایب تیدال
- محدودیت زمان استفاده رایگان (یک ماهه)
جمعبندی
روش گوش دادن به موسیقی نسبت به سالهای گذشته بسیار تغییر کرده است. موزیکها به جای ضبط و گرامافون به تلفنهای همراه وارد شدهاند و دیگر کمتر کسی به سمت این قبیل دستگاهها میرود.
در همه کشورها تمایل مردم به پادکست و کتابهای صوتی هم افزایش یافته است و اپلیکیشنهای پخش موزیک طرفداران فراوانی پیدا کردهاند. در این میان اسپاتیفای بیشترین محبوبیت را دارد اما اپل موزیک، ساند کلود، تیدال و آمازون موزیک هم طرفداران خاص خودشان را دارند. در این نوشتار سعی کردیم به شکل کاربردی و کوتاه به مزایا و معایب این سرویسهای پخش موزیک بپردازیم. اما در آخر این شما هستید که بهترین سرویس پخش موزیک را برای خود انتخاب میکنید. زندگیتان پر از ریتم شادی و آرامش!
.
پایان رپورتاژ آگهی