;
coinex

لایحه فیلترینگ تیک تاک در آمریکا در کنگره به رای گذاشته می‌شود

کمیته امور خارجی مجلس آمریکا تصمیم به ارائه لایحه‌ای مربوط به فیلترینگ تیک تاک در آمریکا گرفته که به‌زودی نیز این لایحه مورد رای‌گیری قرار خواهد گرفت.

کمیته امور خارجی مجلس آمریکا قصد ارائه لایحه‌ای جهت رای‌گیری برای مسدودیت دسترسی به اپلیکیشن ویدئویی چینی موسوم به تیک‌تاک در این کشور، در ماه آینده خواهد داشت. پروسه رای‌گیری این لایحه توسط «مایکل مک‌کول»، رئیس ‌جمهوری‌خواه کمیته امور خارجی مجلس آمریکا برنامه‌ریزی شده است، به این منظور کاخ سفید اقدام به فراهم‌سازی ابزارهای حقوقی لازم برای ایجاد فیلترینگ تیک تاک در آمریکا به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی، خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: وایرال شدن دستی ویدیوهای تیک تاک توسط کارمندان بایت دنس فاش شد

طرح فیلترینگ تیک تاک در آمریکا

پیش‌تر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در سال 2020 اقداماتی را در جهت مسدودسازی دسترسی کاربران جدید به دانلود تیک‌تاک در دستور کار خود قرار داده و از انجام سایر مبادلات مالی که عملا منجر به ممنوعیت استفاده از این اپلیکیشن در آمریکا بود، ممانعت به عمل آورد، ولی به هر حال در کشمکش‌های دادگاهی این طرح با شکست مواجه شد.

از طرفی کمیته سرمایه‌گذاری خارجی دولت آمریکا به عنوان یک نهاد امنیت ملی قدرتمند، در سال 2020 به دنبال نگرانی از قرارگیری اطلاعات کاربران آمریکایی در اختیار دولت چین، به شرکت مالک تیک‌تاک، «بایت‌دنس» دستور واگذاری فعالیت‌های خود در آمریکا را اعلام کرد. بنابراین از سال 2021 این کمیته و تیک‌تاک مشغول مذاکره جهت دستیابی به یک توافق امنیت ملی در حمایت از اطلاعات کاربران آمریکایی بوده‌اند.

فیلترینگ تیک تاک در آمریکا

در ژوئن سال 2021 (خرداد ماه 1400) رسما این تلاش‌ها از سوی دولت بایدن متوقف شد. سپس در دسامبر، مارکو روبیو، سناتور جمهوری‌خواه، قانونی مورد حمایت هر دو حزب آمریکا را جهت ممنوعیت تیک‌تاک معرفی کرده که کلیه مبادلات از سوی هر شرکت شبکه اجتماعی تحت نفوذ دو کشور روسیه و چین را ممنوع اعلام کرد.

با این حال، تصویب لایحه مربوط به ممنوعیت این اپلیکیشن ویدئویی محبوب میان نوجوانان آمریکایی با موانعی در کنگره مواجه شد زیرا به 60 رای در سنا نیاز داشت. گفتنی است که طی سه سال اخیر، تیک‌تاک که بیش از 100 میلیون کاربر در آمریکا جذب کرده و به همین دلیل تلاش داشته که به مقامات واشنگتن درباره عدم نفوذ پکن و دستکاری محتوای این پلتفرم توسط حزب کمونیست چین اطمینان خاطر دهد.

اخیراً طبق اعلام تیک‌تاک، این پلتفرم در حال تهیه بسته جامعی از تدابیر بوده که لایه نظارتی دولتی و مستقل به منظور تضمین عدم امکان دسترسی بیرونی به تیک‌تاک را شامل خواهد شد و اقدام به سرمایه‌گذاری چیزی بالغ بر 1.5 میلیارد دلار برای اجرای این اقدامات، کرده است. طبق گزارشی از رویترز، بایدن ماه گذشته قانونی را به امضا رساند که ممنوعیت استفاده یا دانلود تیک‌تاک توسط کارمندان فدرال در دستگاه‌های متعلق به دولت را شامل می‌شد. درحال‌حاضر نیز بیش از 25 ایالت آمریکا استفاده از تیک‌تاک را در دستگاه‌های دولتی ممنوع اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما درباره فیلترینگ تیک تاک در آمریکا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر