تجزیه و تحلیل اتریوم در سال های اخیر اهمیت فزایندهای پیدا کرده است. زیرا استفاده از ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین همچنان در حال افزایش است. در تجزیه و تحلیل روندها و الگوهای رفتاری در اتریوم، محققان دریافتهاند که این پلتفرم با نوسانات قابلتوجهی مواجه میشود؛ نوساناتی که اغلب ناشی از رویدادهای خبری بنیادی مانند سرکوبهای نظارتی یا اعلام مشارکتهای عمده است. با درک این روندها و الگوها، سرمایهگذاران و تحلیلگران میتوانند حرکات بازار را بهتر پیشبینی کنند.
روندها و الگوهای رفتاری تحلیل اتریوم
اتریوم یک بلاکچین غیرمتمرکز و منبع باز است که توسعهدهندگان را قادر می سازد برنامه های غیرمتمرکز و ارزهای دیجیتال را بر بستر آن بسازند. بلاکچین اتریوم قراردادهای هوشمند را ذخیره و اجرا میکند. قراردادهایی که خودکار هستند و در صورت رعایت شرایط خاص، اجرا میشوند. ارز دیجیتال اتریوم هم پس از بیت کوین، دومین رمز ارز بزرگ بازار از نظر حجم است.
اتریوم به دلیل پتانسیل خود در رقابت با امور مالی سنتی (CeFi) و ارائه راهحلهای نوآورانه از طریق استفاده از فناوری بلاکچین شهرت دارد. بنابراین موردتوجه سرمایهگذاران، توسعهدهندگان و عموم کاربران قرار گرفته است. در ادامه، به روندها و الگوهای رفتاری در تحلیل اتریوم خواهیم پرداخت. شما میتوانید وضعیت اتریوم و تحلیل اتریوم را از صفحه تحلیل اتریوم Wallex و Tradingview eth analysis بررسی کنید.
1. رشد امور مالی غیرمتمرکز (DeFi)
اولین الگو در آنالیز اتریوم، رشد امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) در شبکه اتریوم است. دیفای، شکلی از امور مالی بهسرعت در حال رشد است که از فناوری بلاکچین برای ایجاد یک سیستم مالی غیرمتمرکز و منبع باز استفاده میکند.
برنامههای دیفای به کاربران این امکان را میدهند که بدون نیاز به واسطههایی مانند بانکها، ارزهای دیجیتال را بهصورت غیرمتمرکز معامله کنند. محبوبیت دیفای اخیرا افزایش یافته است. بهطوری که ارزش کل پروتکلهای DeFi در اتریوم به بیش از 40 میلیارد دلار میرسد. رشد دیفای در اتریوم منجر به افزایش حجم تراکنشها در شبکه و همچنین افزایش تقاضا برای اتریوم میشود.
2. افزایش توکنهای غیرقابل تعویض (NFT)
الگو و روند دوم در تحلیل اتریوم افزایش عرضه توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) در بلاکچین اتریوم است. داراییهای دیجیتالی منحصر به فرد و غیرقابل تعویض که نشاندهنده مالکیت یک قطعه خاص از محتوای دیجیتال مانند هنر، موسیقی یا حتی یک توییت هستند.
NFT ها به سازندگان اجازه میدهند از محتوای دیجیتال خود درآمدزایی کنند. آن هم به روشی که قبلا امکانپذیر نبود و به رویدادهایی مانند حراجهای هنری، خرید و فروش املاک مجازی و بازی منجر شده است.
3. رشد سازمانهای خودمختار غیرمتمرکز (DAO)
رشد سازمانهای خودمختار غیرمتمرکز (DAO) در شبکه اتریوم به یک روند تبدیل شده است. سازمانهای DAO توسط کدها اداره میشوند و بهطور مستقل و بدون نیاز به یک مرجع مرکزی یا سلسله مراتب عمل میکنند. آنها از قراردادهای هوشمند برای کنترل فرآیندهای تصمیمگیری و توزیع وجوه بین اعضا بهره میبرند.
DAO ها برای اهداف مختلفی مثل تامین مالی کالاهای عمومی، توزیع آنها و مدیریت منابع هم کاربرد دارند. رشد DAO ها در تحلیل اتریوم موثر است. چرا که این پتانسیل را دارد مدلهای معاملاتی سنتی را مختل سازد.
4. توسعه راهحلهای مقیاسبندی لایه-دو (L2)
الگوی چهارم در آنالیز اتریوم، رشد توسعه راهحلهای مقیاسبندی لایه-دو در این شبکه است. کارمزدهای بالا و کند بودن تایید تراکنشها در شبکه اتریوم به مانع مهمی برای پذیرش آن تبدیل شده است. بهویژه برای برنامههای غیرمتمرکز که نیاز به تراکنشهای مکرر و ارزانقیمت دارند.
هدف راهحلهای مقیاسپذیری لایه دو، بهبود مقیاسپذیری شبکه اتریوم با انتقال پردازش تراکنشها به خارج از زنجیره اصلی (لای یک) است. آن هم در حالی که امنیت و تمرکززدایی بلاکچین نیز حفظ شود. راهحلهای لایه دو شامل زنجیرهها یا همان بلاکچینهای جانبی هستند.
5. پذیرش اتریوم توسط سرمایهگذاران نهادی
پنجمین الگو و روند در تحلیل اتریوم پذیرش آن توسط سرمایهگذاران نهادی است. سرمایهگذاران نهادی مانند صندوقهای تامینی و بانکها معمولا به دلیل نوسانات و عدم نظارت دولتی، برای ورود به ارزهای دیجیتال مردد بودهاند.
در سالهای اخیر، ارزهای دیجیتال مانند اتریوم بهعنوان یک محافظ بالقوه در برابر تورم و راهی برای تنوع بخشیدن به سبد تبدیل شدهاند. رشد علاقه نهادی به اتریوم منجر به افزایش نقدینگی و ثبات در بازار و همچنین افزایش پتانسیل بلاکچین اتریوم شده است.
6. رشد اتریوم بهعنوان یک پلتفرم توسعه
رشد اتریوم بهعنوان یک پلتفرم توسعه برنامهها از دیگر روندها در آنالیز اتریوم است. عملکرد قراردادهای هوشمند و ماهیت غیرمتمرکز اتریوم، آن را به یک پلتفرم جذاب برای توسعه دهندگان دی اپها تبدیل کرده است.
اکوسیستم اتریوم شامل انواع ابزارهای توسعه، کتابخانهها، چارچوبها و همچنین یک پایگاه توسعهدهندگان قوی است. رشد اتریوم بهعنوان یک پلتفرم توسعه منجر به افزایش نوآوری و آزمایش در فضای بلاکچین و همچنین افزایش علاقه توسعهدهندگان و کارآفرینان شده است. موضوعی که در تحلیل اتریوم بسیار مورد توجه خواهد بود.
7. تکامل مکانیسم اجماع اتریوم (PoS)
هفتمین الگو و روند در آنالیز اتریوم، تکامل و ارتقای مکانیسم اجماع آن است. اتریوم در گذشته از مکانیسم اجماع اثبات کار (PoW) استفاده میکرد. امری که ماینرها را ملزم میکند مسائل پیچیده ریاضی را برای تایید تراکنشها و اضافه کردن بلوکها به شبکه حل کنند.
با این حال، به دلیل مصرف بالای انرژی و اثرات زیست محیطی روش PoW، اتریوم در سال 2022 به مکانیسم اجماع اثبات سهام (PoS) ارتقا یافت. مکانیسم PoS شامل اعتبارسنجهایی است که مقدار معینی از اتریوم را به منظور تایید تراکنشها و اضافه کردن بلوکها به شبکه استیک میکنند.
جمعبندی
پس از تحلیل اتریوم به نظر میرسد الگوهای متعددی ظاهر میشوند. علاوه بر این، ارتباط واضحی بین فعالیت توسعهدهندگان در پلتفرم اتریوم و قیمت آن وجود دارد. بهطور کلی، این الگوها با موفقیت و رشد اتریوم ارتباط تنگاتنگی دارند. بنابراین نظارت بر این روندها و الگوهای رفتاری هنگام سرمایهگذاری در این ارز دیجیتال اهمیت پیدا میکند.
.
پایان رپورتاژ آگهی