طبق آمارهای جدیدی که از فرودگاههای ایران منتشر شده، مشخص شده است که ایران ایر رکورددار تأخیر در پروازهای داخلی و خارجی در کشور است.
براساس آمارهای جدید از فرودگاههای کشور، شرکت هواپیمایی ایران ایر بهعنوان رکورددار تأخیرهای پروازی شناخته شده است. این آمار از تیرماه سال جاری به بیشترین میزان خود رسیده و مشخص کرده است که شرکتهای هواپیمایی به خصوص Iran Air بیشترین میزان تأخیر را داشته است. گفته شده که رشد منفی این شرکتها طی 4 ماه تا 1 درصد بوده است.
بیشتر بخوانید: هواپیمای مافوق صوت ناسا با کارکرد تجاری به زودی به بازار میآید؛ نیویورک تا لندن، 90 دقیقه!
ایران ایر رکورددار تأخیر در پرواز شد
به گزارش تکراتو و به نقل از دیدهبان ایران؛ در پروازهای بینالمللی نشست و برخاست، اعزام و پذیرش مسافر و بار نیز به ترتیب 17، 8 و 21 درصد افزایش یافته است. کل پروازهای فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاهها طی تیرماه امسال نسبت به ماه مشابه سال 1401 در نشست و برخاست یک درصد کاهش، جابجایی مسافر 4 درصد کاهش و در ارسال و پذیرش بار 4 درصد افزایش یافته است.
همچنین عملکرد فرودگاهها در اولین ماه تابستان در پروازهای داخلی در نشست و برخاست رشد منفی یک، جابجایی مسافر و بار به ترتیب کاهش 4 درصدی و رشد 4 درصدی ثبت شده است.
80 درصد نشست و برخاست پروازهای داخلی در فرودگاههای مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، تبریز، اصفهان، بندرعباس، خلیجفارس و کرمان انجام شده است. سهم پروازهای داخلی از کل نشست و برخاست هواپیمای طی تیرماه امسال 90.18 درصد، پروازهای خارجی 5.53، حجاج 1.84 درصد و عتبات عالیات 2.45 درصد بوده است.
از ابتدای امسال تا پایان تیرماه پروازهای داخلی فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در نشست و برخاست 3 درصد کاهش، اعزام و پذیرش مسافر 1 درصد کاهش و جابجایی بار یک درصد افزایش یافته است.
در پروازهای بینالمللی (خارجی، حج و عتبات عالیات) نشست و برخاست هواپیما، جابجایی مسافر و بار به ترتیب رشد مثبت 13، 3 و 4 درصدی را ثبت کرده است. در تیرماه امسال فرودگاه مشهد با متوسط 130 مسافر در هر پرواز و فرودگاه رفسنجان با متوسط 22 مسافر در هر پرواز بیشترین و کمترین تراکم مسافر را داشتهاند.
در بخش تاخیرهای پروازی شرکتهای هواپیمایی اروان، معراج و کیش ایر با 67، 58 و 49 درصد بیشترین تاخیر را داشتهاند. هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با 164 دقیقه ( حدود 3 ساعت) در صدر متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردار قرار دارد.
پس از این شرکت، کیش ایر با 151 دقیقه قرار دارد. هواپیمایی معراج، کارون و ایرتور نیز به ترتیب با 122 دقیقه، 121 و 120 دقیقه در ردههای بعدی بیشترین متوسط تاخیر پروازهای تاخیردار قرار دارند.
در بخش میزان تاخیر پروازهای خروجی تاخیردار 30 دقیقه و بیشتر نیز ایرانایر با فاصله زیاد از سایر شرکتهای هواپیمایی پیش افتاده است. در تیرماه امسال میزان این تاخیرها برای ایرانایر 96 هزار و 207 دقیقه بود. بعد از این شرکت، کیش ایر با 54 هزار و 671 دقیقه و کارون با 46 هزار و 914 قرار دارند.
در بخش پروازهای ابطالی تیرماه نیز هواپیمایی زاگرس با 75 درصد پرواز در صدر قرار دارد. معراج با 69 درصد، آساجت با 62 درصد، کیش ایر با 60 درصد و قشمایر نیز با 60 درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
در مجموع نیز طی 4 ماه امسال جابجایی مسافر رشد منفی یک درصدی، بار رشد یک درصدی و نشست و برخاست هواپیما کاهش 2 درصدی را نسبت به 4 ماه سال گذشته داشته است.
بیشتر بخوانید:
- دانشمندان میگویند به زودی پیامی از موجودات فضایی دریافت میکنیم!
- مجوز فعالیت پلتفرمهای اینترنتی فروش دارو صادر شد!
- شناسه یکتای پرداخت برای اولین بار عملیاتی شد [+عکس]
دیدگاه شما در خصوص تأخیرهای شرکت هواپیمایی ایران ایر چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.