راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

خوردن حشرات منجر به بالا بردن متابولیسم بدن می‌شود

آنطور که پیداست، حشرات نقطه مثبتی نیز دارند. اخیراً دانشمندان دریافتند که خوردن حشرات می‌تواند متابولیسم بدن انسان را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

براساس پژوهش جدیدی که توسط پژوهشگران دانشگاه «واشینگتن در سنت لوئیس» (WUSL) انجام گرفته، مشخص شد که خوردن حشرات می‌تواند منجربه به افزایش متابولیسم بدن پستانداران شده و سیستم ایمنی را به طرز چشمگیری افزایش دهد. ظاهراً در بدن این موجودات ماده‌ای به‌نام کیتین وجود دارد که مشتقی از گلوکز بوده و دارای خواص درمانی بسیاری است.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: آلودگی هوا فرایند گرده‌افشانی گیاهان را با مشکل مواجه می‌کند

خوردن حشرات می‌تواند متابولیسم بدن را تا حد زیادی افزایش دهد

زمانی که محققان دانشگاه «واشینگتن در سنت لوئیس» (WUSL) برای مطالعه‌ای به موش‌ها مواد غذایی شامل «کیتین» دادند، متوجه شدند که شکم آنها متورم و باعث ایجاد یک پاسخ ایمنی خاص می‌شود. کیتین یک پلی‌ساکارید است که به‌صورت عمده در اسکلت بیرونی حشرات، پوسته سخت‌پوستان و قارچ‌ها وجود دارد.

نتیجه این پاسخ ایمنی تولید یک آنزیم روده منحصربه‌فرد به نام AMCase بود که برای هضم کیتین و همچنین فعال‌سازی سلول‌هایی که بافت‌های چربی را تنظیم می‌کنند، نیاز است.

پستانداران معمولاً برای تجزیه پلی‌ساکاریدهای حجیمی که می‌خورند، آنزیم‌های به‌اندازه قوی تولید نمی‌کنند، اما به‌نظر می‌رسد کیتین فرق می‌کند و یک استثنا است.

خوردن حشرات می‌تواند متابولیسم بدن را تا حد زیادی افزایش دهد

پژوهشگران WUSL در مطالعه خود به موش‌ها کیتین به‌همراه رژیم غذایی پرچرب دادند و آن‌ها را با موش‌هایی مقایسه کردند که رژیم غذایی پرچرب اما بدون کیتین داشتند. درنهایت مشخص شد که گروه اول متابولیسم بالاتری دارد. همچنین محققان به این موضوع پی بردند که خوردن کیتین ظاهراً باعث ایجاد یک میکروبیوم سالم در بخش پایینی دستگاه گوارش می‌شود.

محققان برای بررسی بیشتر مکانیسم‌ها، توانایی برخی موش‌ها در تولید آنزیم AMCase و هضم کیتین را مختل کردند. در ادامه به این موش‌ها رژیم غذایی پرچرب به‌همراه کیتین داده شد. در مقایسه با سایر گروه‌ها، موش‌هایی که قادر به هضم کیتین نبودند حتی در زمانی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، در برابر افزایش وزن مقاومت نشان دادند.

محققان در این مطالعه به افزایش سطح سلول‌های لنفوئید نوع 2 (ILC2) در این موش‌ها اشاره کرده‌اند که محصول جانبی پاسخ سیستم ایمنی روده به کیتین محسوب می‌شود. این سلول‌ها در تنظیم بافت‌های چربی نقش دارند.

به گفته محققان، هضم کیتین بیشتر به کیتیناز میزبان بستگی دارد و سلول‌های معده خروجی آنزیمی را از طریق فرایندی که سازگاری نام دارد، تغییر می‌دهند. بااین‌حال، نکته جالب اینجاست که این فرایند بدون ورودی میکروبی رخ می‌دهد؛ چرا که باکتری‌های موجود در گوارش نیز منابع کیتیناز هستند که کیتین را تجزیه می‌کنند.

محققان امیدوارند بتوانند یافته‌های این مطالعه را به انسان‌ها هم تعمیم دهند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص افزایش متابولیسن بدن با خوردن حشرات چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

.

منبع: دیجیاتو

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر