بازار محصولات میانرده، میدانی برای رقابت داغ شیائومی و سامسونگ است و در مقایسه A54 با پوکو F5 شیائومی، خواهیم دید که برنده این نبرد چه کسی خواهد بود.
اگر به دنبال گوشی در بازار محصولات میانرده باشید، به احتمال زیاد بین محصولات مدنظرتان برای خرید دچار تردید میشوید، مخصوصاً اینکه اگر این محصولات از برندهای پوکو، شیائومی یا سامسونگ باشند. سامسونگ همواره به برند بودن و ارائه محصولات باکیفیت و پوکو و شیائومی به ارائه بهترین سختافزارهای ممکن با کمترین قیمت و حاشیه سود معروف هستند. در این مقایسه A54 با پوکو F5 مشخص خواهیم کرد که کدام محصول متناسب با نیاز شما، کیفیت بالاتری برای خرید دارد.
بیشتر بخوانید:
مقایسه A54 با پوکو F5
- جدول مشخصات
- طراحی و ساختار
- نمایشگر
- دوربین
- عملکرد
- باتری و شارژدهی
- اسپیکر و قابلیتهای اتصال
- قیمت و تاریخ عرضه
- جمعبندی
در مقایسه گلکسی A54 با پوکو F5 باید فاکتورهای مختلفی را مورد ارزیابی قرار داد. گلکسی A54 سامسونگ با دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و پوکو F5 با دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی عرضه میشوند. همچنین گلکسی A54 دارای دوربین سلفی 32 و پوکو دارای دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است. بنابراین به نظر میرسد که رقابتی جالب را بین دوربینهای این دو محصول شاهدیم.
در قلب این دو گوشی موبایل، چیپستهایی قرار دارد که عملکرد آنها را در سایر بخشها تا حد زیادی مشخص میکند. چیپست گلکسی A54 اگزینوس 1380 و چیپست پوکو F5 نیز کوالکام اسنپدراگون 7 پلاس نسل 2 بوده که میتوان گفت انتظار عملکردی ما از پوکو F5 به علت کیفیت چیپستی که دارد، بسیار بالا خواهد بود.
برخلاف انتظارمان، شاهد بدنه پلاستیکی در پوکو F5 هستیم که این موضوع در مقایسه با گلکسی A54 کمی ناامیدکننده است، زیرا معمولاً دستگاههایی در این بازه قیمتی (بیش از 200 دلار) سعی میکنند تا کیفیت بدنه محصولات را با استفاده از بدنه پشتی شیشهای بالا ببرند. جنس فریم هردو دستگاه، پلاستیکی است و نمایشگرهای هر دو محصول نیز با گوریلا گلس 5 محافظت میشوند.
مشخصات A54 سامسونگ و مشخصات پوکو F5 از نظر سایر اتصالات لازم مانند وایفای، بلوتوث، جیپیاس، NFC و قابلیت 5G مشترک بوده و هر دو قابلیتهای اتصالی یکسانی دارند. همچنین قیمت A54 در بازار جهانی 299 دلار و قیمت پوکو F5 در بازار جهانی 359 دلار معرفی شده است.
در ادامه، جدول مشخصات این دو گوشی را مشاهده میکنید؛ پس از آن، به مقایسه گلکسی A54 با پوکو F5 از جهات مختلف میپردازیم.
مقایسه A54 با پوکو F5 | مشخصات پوکو F5 | مشخصات A54 سامسونگ |
طراحی و ساختار |
|
|
نمایشگر |
|
|
نرمافزار | اندروید 13، رابط کاربری MIUI 14 for POCO | اندروید 13، رابط کاربری One UI 5.1 |
تراشه |
|
|
رم و حافظه داخلی |
|
|
دوربین اصلی |
|
|
دوربین سلفی |
|
|
باتری |
|
|
صدا |
|
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
|
سنسورها | اثر انگشت (لبه گوشی)، شتابسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما | اثر انگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتابسنج، ژیروسکوپ، قطبنما، فشارسنج |
قیمت | 16,200,000 تا 18,090,000 تومان | 13,330,000 تا 15,599,000 تومان |
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر طراحی و ساختار
هردو دستگاه طراحیهای زیبایی دارند. گلکسی A54 در ابعاد 158.2×76.7×8.2 میلیمتر و پوکو F5 نیز در ابعاد 161.1x75x7.9 میلیمتر طراحی و ساخته شدهاند. طراحی دوربینها در گلکسی A54 مشابه سایر محصولات جدید گلکسی سری A است. سه لنز دوربین در اندازههای مشابه به صورت عمودی در پنل پشتی قرار گرفتهاند.
طراحی دوربینهای پوکو F5 نیز تاحدودی مشابه گلکسی A54 است. پوکو F5 نیز دارای سه لنز دوربین بوده که دو لنز آن با اندازه بزرگتر، بهصورت عمودی چیده شدهاند و لنز سوم در فاصلهی میان دو لنز بزرگتر قرار گرفته است.
در گلکسی A54 شاهد یک بدنه پشتی شیشهای هستیم که با گوریلا گلس 5 محافظت میشود. همچنین همانند همتای شیائومی خود فریم پلاستیکی دارد و نمایشگر آن نیز توسط گوریلا گلس 5 محافظت میشود. پوکو F5 در عین تعجب دارای بدنه پشتی پلاستیکی و نمایشگر شیشهای است که با گوریلا گلس 5 محاظفت میشود.
در سمت راست گلکسی A54، دکمه پاور و کنترل صدا قرار دارند. در بالای دستگاه، به ترتیب میکروفون و درگاه سیمکارت، و در پایین دستگاه نیز میکروفون، بلندگوها و درگاه تایپ سی تعبیه شدهاند. حسگر اثرانگشت اپتیکال نیز به لطف حضور یک نمایشگر سوپرامولد، زیر نمایشگر قرار دارد و با تشخیص اثرانگشتتان روی نمایشگر کار میکند.
اما درباره پوکو F5 باید گفت که لبه سمت راستی آن میزبان دکمههای پاور و کنترل صدا بوده و حسگر اثرانگشت نیز با دکمه پاور ترکیب شده است. در لبه بالایی این گوشی، جک هدفون، اسپیکر، بلستر مادون قرمز و میکروفون را میبنیم. در لبه پایینی نیز درگاه سیمکارت، پورت USB-C، اسپیکر و میکروفون قرار دارند.
مقایسه آ 54 با پوکو اف 5 نشان میدهد که گوشی سامسونگ از گواهی IP67 برخوردار شده که به معنای مقاومت آن در عمق 1 متری آب به مدت 30 دقیقه است. این درحالیاست که گوشی پوکو از IP53 پشتیبانی میکند و تنها دربرابر پاشش آب مقاوم است. درمجموع میتوان گفت که گوشی سامسونگ، برندهی این بخش از مقایسه A54 با پوکو F5 خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر نمایشگر
گلکسی A54 از نمایشگر سوپرامولد 6.4 اینچی با رزولوشن 1080×2340 پیکسل و رفرشریت 120 هرتز بهره میبرد. نمایشگر گلکسی A54 از یک منوی دو گزینهای آشنا در نمایشگرش استفاده میکند. یکی از حالتهای پیشفرض، حالت Vivid بوده که طیف وسیعی از رنگها را ارائه میدهد و تصاویر و رنگها در نمایشگر، طبیعی و ظریفتر ارائه میشوند. قابلیت Vivid در بخش DCI-P3 بسیار دقیق عمل کرده و رنگها، سردتر به نظر میرسند. همچنین از نظر رنگها، دقت بسیار خوبی در ارائه sRGB دیده میشود.
صفحهنمایش گلکسی A54 دو گزینه رفرشریت را پیش روی شما میگذارد. حالت استاندارد، گزینه رفرشریت 60 هرتز است. در تستها نشان داده شده است که این موبایل در هنگام فعالیتها و انجام کارهای روزمره، روی گزینه رفرشریت 120 هرتز فعال است و اگر فعالیت آنچنانی نداشته باشید، رفرشریت دستگاه اتوماتیک به 60 هرتز کاهش مییابد. بازیها، مخصوصاٌ بازیهای سنگین و اکشن مانند پابجی و کال آف دیوتی با رفرشریت 120 هرتز ارائه میشوند.
مشخصات A54 سامسونگ در این آیتم، در مقایسه با سایر دستگاهها مانند گلکسی A53 5G، ناتینگ فون 1، شیائومی 13 لایت، گوگل پیکسل 6 و ریلمی 10 پرو پلاس، برتر بوده و تنها گلکسی A34 است که نسبت به A54، نمایشگر بهتری دارد.
اما مشخصات پوکو F5 نیز حرفهای زیادی برای گفتن دارند. این نمایشگر 6.67 اینچی با رزولوشن 2400×1080 پیکسل و رفرشریت 120 هرتز ارائه میشود و نسبت نمایشگر به بدنه نیز حدوداً 89 درصد است. همچنین این نمایشگر دارای عمق رنگ 12 بیتی و نرخ حساسیت لمسی 240 هرتز برای عملکرد بهتر و کاملتر در اجرای بازیها است.
این نمایشگر به عناون یک نمایشگر اصطلاحاً «چشمپسند» نیز شناخته میشود، زیرا از قابلیت PWM فرکانس بالای 1920 هرتز برای فشار کمتر به چشم استفاده میکند و دارای گواهینامه SGS Low Blue Light است. سایر قابلیتها مانند پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن هم در این نمایشگر تعبیه شده که باعث میشود از تماشای محتواها و ویدیوهای پلتفرمهای گوناگون مانند نتفلیکس، آمازون پرایم (Amazon Prime) و یوتیوب با بالاترین کیفیت ممکن لذت ببرید.
روشنایی دستگاه هم قابل قبول است. در حالت عادی، روشنایی نمایشگر به حداکثر 470 نیت میرسد، در حالی که در حالت اتومات، این میزان روشنایی به 963 نیت میرسد. در تبلیغات این گوشی، روشنایی در حالتهای عادی و ماکسیمم، 500 و 1000 نیت بیان شده که عددهای به دست آمده در تستها به این رقمها نزدیک است.
نمایشگر پوکو F5، دارای سه حالت در تنظیم رفرشریت است. حالتهای 60 هرتز، 120 هرتز و پیشفرض که به صورت اتومات توسط دستگاه تعیین میشود. زمانی که شما کاری با نمایشگر ندارید یا هنگام تماشای فیلم در برنامههایی مانند یوتیوب، نتفلیکس، فیلیمو و غیره هستید، صفحهنمایش توانایی تبدیل کردن رفرشریت 120 هرتز به 60 هرتز را دارد. در سایر فعالیتها نیز نمایشگر برای ارائه عملکرد راحتتر از رفرشریت 120 هرتز استفاده میکند. همچنین، اگر نخواستید یا مشکلی در استفاده از برنامهها دارید، ریش و قیچی دست شماست! شما میتوانید هر زمان که دوست دارید، رفرشریت دستگاه را از 60 به 120 هرتز یا بالعکس، تغییر دهید.
در مقایسه A54 با پوکو F5 در بخش نمایشگر نمیتوان تفاوت خاصی میان محصولات قائل شد و هرکدام با کیفیتی عالی در رده قیمتی خود، میتوانند توقعات شما را برآورده سازند.
بیشتر بخوانید:
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر دوربین
در گلکسی A54 سامسونگ، سه دوربین در پست و دوربین سلفی نیز در جلوی دستگاه تعبیه شده است. سه دوربینی که در پشت دستگاه هستند عبارتند از: دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و میدان دید 123 درجه و در نهایت دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4.
شاید در نگاه اول و بدون دانستن ویژگیها، کیفیت دوربین اصلی این گوشی در مقایسه با گلکسی A53 پایینتر باشد، اما در حقیقت اینگونه نیست. دوربین اصلی گلکسی A54 در روشنایی کامل و مطلوب روز، عکسهایی با کیفیت بالا ثبت میکند. رنگها در تصاویر، پویا و پرجنبوجوش به نظر میرسند، کنتراست رنگها بالا است و شاهد دامنه داینامیکی گستردهای هستیم. همچنین رزولوشن تصاویر مطلوب و جزئیات در عکسها به خوبی ثبت میشوند و مصنوعی نمایش داده نمیشوند.
زوم دو برابری، قابلیت ثبت عکسهای کاربردی و قابل استفاده مجدد را به این دوربین بازگردانده است و در کنار آن، رزولوشن تصاویر هم دچار مشکل نمیشود. البته برخی تفاوتهای جزئی در پردازش رنگها قابل مشاهده است که نمیتوان آن را جدی گرفت.
همچنین قابلیت نایت مود یا همان حالت عکاسی در شب هم کیفیت خوبی را در عکاسی در شب به نمایش میگذارد و به همین دلیل است که به نظر ما این موبایل بیشتر از آنچه روی کاغذ گفته شده، به شما خدمات میدهد؛ زیرا دوربینهای این دستگاه هم در نور کم شب و هم در روشنایی روز، عکسهای خوبی را ثبت میکنند.
دوربین اولتراواید و ماکرو هم در مقایسه با نسلهای قبل کیفیت بالاتری دارند. عکاسی در نور کم در این لنزها تقویت شده و رنگها وضوح و رزولوشن خوبی دارند. در بخش عکاسی پرتره، جداسازی سوژهها، مخصوصاً در حالات پیچیدهتر به خوبی انجام میشود. شاید سطح تاری پیشزمینه کمی زیاد باشد، ولی رنگبندی تصاویر و همینطور HDR، در هر شرایطی میتوانند کیفیت عکسها را بالا ببرند.
مشخصات پوکو F5 در دوربینها نیز قابل توجه است. سه دوربین در پشت دستگاه قرار گرفته که شامل لنزهای اصلی 64 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، دوربین 8 مگاپیکسلی اولتراواید با دیافراگم f/2.2 و دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو با دیافراگم f/2.4 هستند. هرکدام نسبت نسل قبلی محصولات سری F پوکو، پیشرفت چشمگیری داشتهاند. تمامی عکسهایی که ثبت شدهاند، دارای جزئیات دقیق، رزولوشن عالی و محدوده دینامیکی گسترده هستند. رنگها اشباع هستند، مخصوصاً زمانی که از چمنها و محیطهای سرسبز عکاسی میکنید.
دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی این گوشی نسبت به اکثریت موبایلهای میانرده، یکپله بالاتر است. کیفیت کلی عکسها با دوربین اولتراواید خوب بوده و کیفیت آن نسبت به لنزهای سایر موبایلها، به لحاظ ثبت جزئیات، رزولوشن تصاویر، محدوده داینامیکی، نمایش رنگ و کنتراست، قابل قیاس نیست.
یکی از نقطهضعفهای دوربین پوکو F5 که باعث میشود گوشی سامسونگ دست بالاتر را در بخش مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر دوربین داشته باشد، دوربین ماکرو است. در پوکو F5 شاهد یک دوربین ماکرو ضعیف هستیم که در هر حالتی (روشنایی مطلوب یا کم شب) کیفیت مناسبی ندارد.
گلکسی A54 از یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی بهره میبرد ولی کیفیت عکسها 12 مگاپیکسلی و عالی است. این تصاویر جزئیات و رنگبندی را بسیار خوب حفظ کردهاند. رنگها دقیق و محدوده دینامیکی نیز بسیار خوب هستند. ولی دوربین سلفی در پوکو F5 تبدیل به یک چالش برای کاربران شده است، زیرا برخلاف مشخصات روی کاغذ، به نظر نمیرسد کیفیت تصاویر بالا باشد. جزئیات زیادی در عکسها دیده میشود و رزولوشن و نورپردازی آنها خیلی هم بد نیست، اما کیفیت رنگها و عدم تطابق آنها، کیفیت تصاویر را پایین آورده است.
در بخش فیلمبرداری هر دو گوشی رقابتی پایاپای دارند. قابلیت فیلمبرداری پوکو F5 در دوربین اصلی با رزولوشن 4K قابل قبول بوده و ویدیوها دارای رنگهای زیبا و زنده، محدوده دینامیکی خوب و کنتراست کافی هستند. همچنین ضبط ویدیوها با کیفیت 2160 پیکسل با سرعت 30 فریم بر ثانیه نیز در دوربین اصلی در دسترس است. فیلمبرداری با کیفیت 1080 نیز در لنز اولتراواید پشتیبانی میشود. برخلاف دوربین اصلی، ویدیوها در دوربین اولتراواید دارای رنگ و کنتراست بوده ولی رزولوشن، جزئیات و محدوده دینامیکی خاصی ندارد و نویزهایی در ویدیوها مشاهده میشود. این گوشی حالتی با نام Steady را ارائه میکند که تثبیتکنندهای شبیه به دوربینهای اکشن (Action Cameras) دارد.
هردو دوربین پشتی گلکسی A54 سامسونگ، قابلیت ضبط ویدیوها با کیفیت 4K@30fps را دارند. قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت 1080p@30/60fps نیز برای دوربین اصلی در دسترس است. ویدیوهایی که در طول روز ضبط میشوند، عالی هستند. جزئیات در ویدیوهای با کیفیت 4K و نرخ بیت 47 مگابیت بر ثانیه عالی هستند و نویزی هم وجود ندارد. کنتراست رنگها عالی، محدوده دینامیکی بسیارخوب و رنگها از نظر تعادل رنگ سفید و اشباع مناسب هستند.
در نهایت، در این بخش از مقایسه A54 با پوکو F5 میتوان ادعا کرد که علیرغم کیفیت نزدیک این دو گوشی با یکدیگر، این گلکسی A54 است که کیفیتی بهتر را نسبت به پوکو F5 ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید:
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر عملکرد
عملکرد و گیمینگ، مهمترین بخشهای مقایسه A54 با پوکو F5 هستند. اگر گیمر یا ادیتور هستید، اهل وبگردی یا برنامهنویس باشید یا در حوزهای با موبایلتان کار تخصصی انجام میدهید، قطعاً برایتان مهم است موبایلی که خریداری میکنید، از قویترین و کارآمدترین پردازندههای حاضر در بازار استفاده کند. این موضوع در پوکو F5 دیده میشود، جایی که از اسنپدراگون 7 پلاس نسل 2 در آن استفاده شده است. در رتبهبندی بنچمارک انتوتو، اسنپدراگون 7 پلاس نسل 2 هشتمین پردازنده برتر بازار است که باعث شده عملکردی در حد موبایلهای قاتلپرچمدار را از پوکو F5 شاهد باشیم.
پردازنده پوکو F5، یک چیپست کاملاً متفاوت است. پردازنده 4 نانومتری اسنپدراگون 7 پلاس نسل 2، دارای 8 هسته است که شامل یک هسته 2.91 گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته Cortex-A710 با سرعت 2.49 گیگاهرتز و 4 هسته کممصرف Cortex-A510 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز است. آدرنو 725 با فرکانس 580 مگاهرتز نیز کارهای گرافیکی فشرده موبایل را برعهده دارد.
میتوان این ادعا را کرد که پوکو F5 با وجود این تراشه در رده قیمتی میانردهها تقریبا هیچ رقیبی ندارد و تنها رقیب جدی آن، پوکو F4 GT است که درون آن، یکی از قویترین پردازندههای سری 8 اسنپدراگون، یعنی اسنپدراگون 8 نسل 1، قرار دارد.
علیرغم اینکه پوکو F5 از LiquidCool Technology 2.0 برخوردار شده، اما عملکرد پایدار آن خیلی ضعیف است. در تستهایی که از بهرهوری پردازنده گرفته شده، این چیپست در حدود 60 دقیقه فعالیت فشرده، چندین بار به بهرهوری زیر 70 درصد رسیده که نشان از ضعف نسبی دستگاه دارد. نکته جالبی که در پوکو F5 دیده میشود، روکش نقرهای موبایل است که باعث شده گوشی گرمای زیادی را جذب خود نکند.
اگزینوس 1380 در مقایسه با اگزینوس 1280 که در گلکسی A53 سامسونگ استفاده شده بود، کارایی و قابلیتهای بهتری دارد. این موبایل دارای CPU و GPU قدرتمندتری در مقایسه با اگزینوس بوده و دارای 4 هسته 2.4 گیگاهرتزی Cortex-A78 و 4 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A55 است. همچنین پردازنده گرافیکی که Mali-G68 MP5 نام دارد، عملکردی نسبتاً قابل قبول در پردازش فعالیتهای گرافیکی سنگین و نیمهسنگین دارد.
اگر به نتایج گیگبنچ دقت کنیم، میبینیم که سطح عملکرد A54 سامسونگ کمابیش با گلکسی A52s همتراز است و از گوشیهایی مانند ناتینگ فون 1، شیائومی 13 لایت و پیکسل 6 در تست تکهستهای و چندهستهای وضعیت بدتری دارد. البته گلکسی A54 از همتای نسل قبلش یعنی گلکسی A53، موتورلا G82 و موتورلا Edge 30 Neo عملکرد بهتری دارد.
به علت وجود یک هسته اضافی GPU در گلکسی A54، شاهد افزایش 25% عملکرد گلکسی A54 در فعالیتهای گرافیکی هستیم. البته این دستگاه ناپایداری بیشتری نسبت به رقیبش در ارائه عملکرد پایدار دارد. در تستهای انجام شده، این دستگاه حدود 54% کاهش عملکرد CPU را در بهرهوری طولانی مدت دارد.
میتوان گفت که این دو پردازنده عملکرد خوبی در اجرای بازیها و فعالیتهای سنگین دارند، منتها اجرای روانتر در پوکو F5 و حضور یکی از کارآمدترین چیپستهای حال حاضر بازار کفه ترازو را به سمت پوکو F5 سوق میدهد.
پوکو F5 با اندروید 13 و رابط کاربری MIUI 14 اجرا میشود. رابط کاربری MIUI در پوکو، «MIUI 14 for Poco» نامیده میشود. تفاوت کمی بین MIUI 14 استاندارد و نسخه MIUI برای پوکو وجود دارد و میتوان ادعا کرد که تنها تفاوت آنها در آیکونهای پیشفرض است. گلکسی A54 با اندروید 13 و رابط کاربری 5.1 One UI سامسونگ به فروش میرسد. سامسونگ وعده «حداکثر» 4 سال ارتقاء سیستمعامل و 5 سال پچهای امنیتی را داده است. این همان سیاستی است که سامسونگ در دیگر محصولاتش نظیر S23 نیز پیاده میکند.
در بحث ظرفیتها هم پوکو F5 در دو نسخه 8/256 گیگابایت و 12/256 گیگابایت عرضه میشود. تنوع ارائه در گلکسی A54 بیشتر بوده و در نسخههای 128/6، 128/8، 256/6 و 256/8 گیگابایت فروخته میشود.
در پایان آیتم مقایسه مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر عملکرد و بازی، برتری از آن پوکو F5 خواهد بود. محصولی که کیفیت بالای آن با حضور پردازندهای مانند اسنپدراگون 7 نسل 2 تضمین شده است.
بیشتر بخوانید:
مقایسه ردمی نوت 12 با گلکسی M53
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر باتری و شارژدهی
مقایسه آ 54 با پوکو اف 5 در این آیتم، مقایسهای بیهوده است! زیرا هر دو دستگاه میتوانند خیال شما را از نظر شارژدهی و کیفیت باتریشان راحت کنند. گلکسی A54 سامسونگ از یک باتری 5000 میلیآمپر و آداپتور 25 واتی بهره میبرد. گفتنیاست که این گوشی موبایل بدون شارژر عرضه میشود و باید آن را بهصورت مجزا خریداری کنید.
پوکو F5 نیز از یک باتری 5000 میلیآمپری استفاده میکند که همراه با آداپتور 67 واتی به شما ارائه میشود. نکته جالب، شارژ شدن 100 درصدی دستگاه تنها در 46 دقیقه است.
مقایسه پوکو F5 با گلکسی A54 از نظر اسپیکر و قابلیتهای اتصال
مقایسه گلکسی A54 با پوکو F5 نشان میدهد که هر دو گوشی موبایل از اسپیکرهای استریو برخوردار شدهاند. بهطورکلی، این گوشیها کیفیتی یکسان و مشابه در ارائه موسیقی، رادیو و یا پخش فیلم دارند و البته از نظر شبکه و قابلیتهای اتصال هم تفاوت خاصی ندارند. هر دو گوشی دارای Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، هات اسپات، بلوتوث، GPS و USB Type-C 2.0 هستند و از شبکه فایوجی پشتیبانی میکند. البته، اگر به جک هدفون نیاز دارید، گوشی پوکو برای شما مناسب خواهد بود؛ چون گلکسی به جک 3.5 میلیمتری مجهز نیست.
مقایسه A54 با پوکو F5 از نظر قیمت و تاریخ عرضه
قیمت پوکو F5 در زمان نگارش این مقاله، حدود 16,200,000 تا 18,090,000 تومان است. این گوشی در تاریخ 9 مه 2023 (19 اردیبهشت 1402) به بازار عرضه شد. قیمت A54 هم از 13,330,000 تا 15,599,000 تومان به فروش میرسد. سامسونگ این گوشی را در تاریخ 24 مارس 2023(4 فروردیم 1402) معرفی کرد.
جمعبندی
در این مقاله، مقایسه گلکسی A54 با پوکو F5 را از جنبههای مختلف با شما به اشتراک گذاشتیم. هر دو دستگاه ویژگیها و مشخصات بارزی در تمامی بخشها دارند که انتخاب بین این دو دستگاه را سخت میکند. درکل، اگر دوربین و صفحهنمایش اهمتی بیشتری برایتان دارد، خرید گلکسی A54 انتخاب بهتری است، اما اگر به دنبال تجربه بهترین حالتها و فریمها در بازی کردن و فعالیتهای نیمهسنگین و سنگین هستید، مشخصات پوکو F5 برایتان راضی کننده خواهد بود.
سوالات متداول
آیا گلکسی A54 برای بازی مناسب است؟
در مقایسه پوکو F5 با گلکسی A54 به ویژگیهای گوشی سامسونگ در پردازش و عملکرد اشاره کردیم. درست است که این دستگاه قدمی روبهجلو نسبت به نسلهای قبل سری A محسوب میشود، اما در صورت استفادهی طولانی مدت، افت عملکرد پردازنده غیرقابل انکار است و نمیتوان برای بازی در تایم زیاد روی آن حساب باز کرد.
قیمت گلکسی A54 و پوکو F5 چقدر است؟
قیمت پوکو F5 در زمان نگارش این مقاله، حدود 16,200,000 تا 18,090,000 تومان و قیمت A54 از 13,330,000 تا 15,599,000 تومان است.
بیشتر بخوانید:
- مقایسه ردمی نوت 11 با پوکو M5s
- مقایسه نوت 12 با X4 Pro
- مقایسه ردمی نوت 12 با پوکو F4 فایو جی
- مقایسه پوکو M5 با پوکو M5s
نظر شما درباره مقایسه A54 با پوکو F5 چیست؟ به نظر شما کدام گوشی ارزش خرید بالاتری دارد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
گوشی مدل F5 خریدم بعد از دوهفته نمایشگرش سوخت هیچ تعمیرگاهی تعمیرش نمی کنه تعمیرکارها میگویند گوشی F5 بازم میسوزه گوشی F5 خرابی اش زیاده بازم مشتری برای تعمیر برمیگردونه دردسر میشه . اولش نمایشگر گرم میشد و نورش کم و زیاد بعدش کامل سوخت .
سلام هیچ گوشی سامسونگ نمیشه حتی اپل به نظر من بهترین گوشی برند سامسونگ هست