coinex
otetmarket
راهنمای خرید تکراتو

کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی ممنوع شد!

کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی ممنوع شد. سیاست‌های امنیتی دولت چینی حالا گریبان‌گیر شبکه‌های اجتماعی اختصاصی این کشور شده است.

سیاست جدید دولت چین در بحث شبکه‌های اجتماعی به خصوص شبکه‌های بومی این کشور روزبه‌روز سخت‌تر می‌شود. طبق این سیاست‌های جدید، حالا درج کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی نیز ممنوع اعلام شده است. حال کاربرانی که بیش از 500 هزار فالوور در این پلتفرم‌های چینی دارند امکان نظردهی در مورد امور سیاسی و مالی به صورت ناشناس را ندارند.


ادامه مطلب در ادامه

بیشتر بخوانید:


کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی ممنوع شد!

به گزارش تکراتو و به نقل از مهر، مدیر ارشد اجرایی شبکه اجتماعی ویبو تایید کرد چین احتمالاً ناشناس بودن افرادی که درباره امور سیاسی و مالی کامنت آنلاین می‌گذارند را حذف می‌کند و از آنها می‌خواهد نام واقعی‌شان را روی حساب‌های کاربری‌شان نمایش دهند. وی از اجرای این سیاست به کاربران خبر داد.

کامنت‌های وانگ گائوفی که پلتفرم میکروبلاگ آن معادل توئیتر در چین بوده، توجه رسانه‌های محلی و کاربران ویبو را به خود جلب کرده است. این درحالی است که نگرانی‌های روزافزونی درباره سختگیری دولت بر اینترنت کشور وجود دارد.

چند اینفلوئنسر ویبو طی چند روز گذشته اعلام کردند به آنها اعلام شده کاربرانی با چند میلیون فالوئر که درباره سیاست، سرگرمی، امور مالی اظهار نظر می‌کنند، باید نام واقعی خود را نمایش دهند. آنها اعلام نکردند این دستورات از کجا صادر شده است. از سوی دیگر رگولاتور فضای سایبری چین نیز در این باره اظهار نظری نکرده است.

کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی ممنوع شد!

نخستین بار یک کاربر به نمایش نام گائوفی در حساب کاربری‌اش در ویبو اشاره کرد و همین امر سبب شد مدیر ارشد اجرایی شرکت در پاسخ اعلام کند سیاست جدید شبکه‌های اجتماعی آنلاین را نخست روی حساب کاربری خودش آزمایش می‌کند.

او در ویبو نوشت:

فالوئرهای قدیمی‌ام همه می‌دانند قابلیت‌های جدید را نخست خودم آزمایش می‌کنم.

مدیر ارشد اجرایی ویبو ۹۵۷هزار فالوئر در این پلتفرم دارد. به گفته او سیاست جدید نام واقعی در آینده برای تمام کاربران با نیم میلیون فالوئر یا بیشتر اجرا می‌شود. او همچنین پیشنهاد کرد کاربران می‌توانند برای اجتناب از اجرای این سیاست، فالوئرهایشان را حذف کنند.

هرچند بخش اعظم صنعت رسانه چین تحت قانون دولتی فعالیت می‌کند، اما در سال‌های گذشته بلاگرهای‌ کوچک یا رسانه‌های مستقل مانند zimeiti که در بخش‌های خاصی فعالیت می‌کنند، به شدت محبوب شده‌اند.

رگولاتور فضای سایبری چین سعی دارد این فعالیت‌ها را کنترل کند و در همین راستا اقداماتی وسیع انجام داده است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره ممنوعیت ارسال کامنت ناشناس در پلتفرم‌های چینی چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر