رفتن به محتوای اصلی

جمعیت کشور تا سال 2050 به 90میلیون نفر می‌رسد

0
بدون دیدگاه اشتراک‌گذاری
جمعیت کشور تا سال 2050 به 90میلیون نفر می‌رسد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن ارائه راهکارها و با تاکید بر اهمیت خانواده محوری پیش بینی جالبی را از جمعیت کشور در آینده ارائه داد. بر اساس گفته های او جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ احتمالا به ۹۰ میلیون نفر خواهد رسید.

علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران امیدآفرینی را موضوع مهمی عنوان کرد. او می‌گوید:« باید به خانواده محوری برگردیم،در همه دنیا تلاطم و مشکلات اقتصادی وجود دارد؛ اما در این حوزه امید آفرینی خیلی مهم است.»

بیشتر بخوانید: طرح تعویض تاکسی های فرسوده با تاکسی برقی؛ رانندگان ثبت‌نام کنند

او در ادامه ضمن ارائه گزارشی از سایر کشور ها توضیح داد:« ازدواج را خیلی سخت گرفتیم، حوزه های فرهنگی باید روی بحث ازدواج آسان تاکید کنند. در سال ۲۰۵۰ جمعیت افغانستان به نزدیک به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر، جمعیت پاکستان به حدود ۴۰۰ میلیون نفر و جمعیت عراق به ۹۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد و جمعیت کشور ما هم به حدود ۹۰ میلیون نفر می‌رسد که باید به بحث جمعیت کشور توجه کنیم.»

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص جمعیت ایران چیست؟لطفا دیدگاه خود را در بخش کامنت با تکراتو در میان بگذارید و اخبار روز را با ما دنبال کنید.

دیدگاه ها و نظرات خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه