در اقدامی غیر منتظره شیائومی اعلام کرده که قصد دارد شارژر را از جعبههای گوشیهای سری 14 تی حذف کند. پیش از این سامسونگ و اپل نیز اقدام به حذف شارژر از جعبهی محصولات خود کرده بودند.شیائومی طی بیانیهای که در وبسایت Android Authority به اشتراک گذاشته، تائید کرده که شارژر از جعبهی سری خانواده 14 تی که در بازار اروپا عرضه میشود، حذف خواهد شد و فقط کابل تایپسی و قاب محافظ در آن وجود دارد.
هرچند در این اعلامیه اشارهای به مدل استاندارد یعنی 14 تی نشده، اما با استناد به گزارش برخی از کاربران یوتیب، به نظر، در جعبهی این مدل هم خبری از شارژر نیست.
حذف شارژر از بستهبندی گوشیهای شیائومی؛ گام جدید در کاهش زبالههای الکترونیکی
در اتحادیه اروپا دستورالعملی تحت عنوان شارژر مشترک وجود دارد که شرکتها را تشویق میکند تا با رعایت آن زبالههای الکترونیکی را کاهش دهند. پیش از این وان پلاس هم به دنبال اجرای این دستورالعمل، شارژر را از جعبهی گوشیهای نورد CE 4 LITE حذف کرده بود.
در حال حاضر خریداری که شیائومی 14 تی پرو را میخرد باید یک شارژر 120 واتی نیز تهیه کند؛ نکته اینکه امکان استفاده از شارژرهای USB-PD نیز وجود دارد.
قبلا و در سالهای گذشته پشتیبانی از USB-PD در محصولات شیائومی، چندان رایج نبود اما امروزه اینطور نیست و در این زمینه این شرکت پیشرفتهایی داشته است. با استفاده از شارژرهای PD، کاربران میتوانند به سرعت شارژ بالای 65 وات دست یابند. این در حالی است که گوشیهای وانپلاس بیشتر در محدوده زیر 30 وات باقی میمانند.
این اولین بار نیست که شیائومی برخی از گوشیهای خود را بدون شارژر عرضه میکند؛ مدلهایی مانند ردمی نوت 11 SE نیز قبلاً در برخی بازارها به همین صورت ارائه شده بودند.
همهچیز به آینده وابسته است. اینکه ایا این رویکرد تنها در اروپا دنبال خواهد شد یا به بازارهای دیگر هم میرسد. از نظر من که یک فعال محیط زیستی سفت و سخت هستم، اشاعه این سیاست میتواند راهکار مناسبی برای حفظ محیط زیست باشد و از تولید زبالههای روز افزون الکترونیکی بکاهد.
بیشتر بخوانید:
سلام
تنها وقتی حذف شارژر توجیه داره که بشه گوشی رو به روشی که به محیط زیست صدمه وارد نشه شارژ کرد ولی اگه قرار باشه بریم شارژر رو جدا بگیریم چه فرقی داره چون در هر صورت اون آسیبه وارد میشه
“حذف شارژر از بستهبندی گوشیها؛ گام جدید در کلاهبرداری و افزایش سود توسط کمپانی ها”
اشاعه این سیاست میتواند راهکار مناسبی برای حفظ محیط زیست باشد و از تولید زبالههای روز افزون الکترونیکی بکاهد. این جمله کاملا خنده دار است زیرا شارژر را بصورت جدا می توان خرید البته با قیمتی بالاتر که بنفع شرکت سازنده است نه محیط زیست.
دوست عزیز هرکسی سهم خودش رو باید انجام بده. اینکه مردم میتوانند و شرکت های تولید کننده لوازم جانبی مییییتوانند و نمیکنند دلیل بر اشتباه بودن این تصمیم یا خنده دار بودنش نیست. هر کسی در جایگاه خودش باید بهترین کاری که می تونه رو انجام بده