اینطور که مشخص است پای هوش مصنوعی به موزهها هم باز شده است. موزه دانشگاه کمبریج به بازدیدکنندگان اجازه میدهد با حیوانات مرده مورد علاقشان صحبت کنند.
به گزارش bbc، موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج با کمک هوش مصنوعی مولد شرایط جدیدی فراهم کرده که به کاربران اجازه میدهد با حیوان مرده مورد علاقه خود صحبت کنند. به این صورت که در کنار هر حیوان یک QR قرار داده که اگر کاربران آن را اسکن کنند میتوانند یک چت دو طرفه داشته باشند و به زبان اول شخص از حیوان مورد علاقه خود جواب بگیرند.
با کمک هوش مصنوعی با حیوان موردعلاقه خود صحبت کنید
البته فعلا فقط 13 نمونه از جمله مرجان مخسان، پروانه دریاسالار سرخ، تاکسیدرمی پرنده نوکتیزک (پرندهای که اخیراً منقرضشده)، نوکاردکی خشکشده، اسکلت فسیلی یک تنبل غولپیکر، جمجمه و شاخ یک گوزن بزرگ، تاکسیدرمی مرغابی سرسبز، یک مدل از ایکتیوستگا، یک سوسک و چند نمونه دیگر برای این موضوع انتخاب شدهاند. کاربران میتوانند به صورت متنی و صوتی با حیوان موردنظرشان چت کنند. جالب اینکه این مدل هوش مصنوعی لحن خود را با سن مخاطبی که روبهرویش قرار دارد، هماهنگ میکند.
Nature Perspectives از این پروژه پشتیبانی میکند. این شرکت مدلهایی از هوش مصنوعی را با هدف تقویت رابطه انسان با طبیعت تولید میکند. فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت و حفاظت دانشگاه کمبریج این شرکت را تاسیس کردهاند.
تحقیقات نشان میدهد از زمانی که انسانها به لطف هوش مصنوعی توانستهاند با موبایل و اشیای بیجان خود صحبت کنند، ارتباط بهتری با آنها گرفتهاند. همین موضوع باعث شده Nature Perspectives به فکر بیفتد و از این راه استفاده کنند تا رابطه انسانها با طبیعت را تقویت کنند.
در واقع محققان سعی دارند با این روش کاری کنند که انسانها در قبال حیوانات و بقای آنها احساس مسولیت کنند. مدل هوش مصنوعی که موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج انتخاب کرده میتواند به بیش از 20 زبان مثل اسپانیایی و ژاپنی صحبت کند و چون دادهها را خود محققان جمع0إآوری کردهاند، احتمال انتقال اطلاعات غلط از سوی آنها بسیار کم است.
بیشتر بخوانید: