راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

حملات سایبری هر روز نزدیک‌تر می‌شوند!

در عصر دیجیتال، زندگی ما بیش از هر زمان دیگری با فضای اینترنت گره خورده است. از خریدهای روزمره گرفته تا تراکنش‌های مالی و حتی ارتباطات شخصی، همه و همه به صورت دیجیتالی ذخیره می‌شوند. این واقعیت، مسئولیت سنگینی برای حفاظت از اطلاعات شخصی و سازمانی ما ایجاد کرده است.

اما آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید تنها یک کلیک ساده، ممکن است شما را قربانی حملات سایبری کند؟ حملات سایبری امروز نه تنها سازمان‌ها، بلکه افراد را نیز تهدید می‌کند و برای هر فردی که به فضای اینترنت، متصل می‌شود، خطر بالقوه‌ای به وجود می‌آورد.

راهنمای خرید تکراتو

تهدیدات سایبری با سرعت باورنکردنی، پیچیده‌تر و گسترده می‌شوند و روزانه هزاران نفر را به دام هکرها می‌اندازند. ما با قربانیانی که خسارات مالی و شخصی سنگینی را تجربه کرده‌اند، تنها به اندازه یک کلیک فاصله داریم. اما سوال اینجاست که حملات سایبری چیست و چگونه می‌توان از آن‌ها جلوگیری کرد؟

حملات سایبری، دشمنانی که نمی‌بینید!

حملات سایبری، به مجموعه‌ای از فعالیت‎‌های مخرب اطلاق می‌شود که هکرها با هدف سرقت اطلاعات، آسیب رساندن به داده‌ها یا اختلال در شبکه‌های سازمانی انجام می ‌دهند. تهدیدات سایبری، اهداف مختلفی داشته و و در انواع مختلف اجرا می‌شوند. در سال 2024، انواع حملات سایبری که به عنوان پرمخاطره‌ترین تهدیدات شناخته شده‌اند، با توجه به پیچیدگی و تاثیرات گسترده خود، در صدر فهرست خطرات امنیتی قرار گرفته‌اند. از جمله این تهدیدات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حملات محروم‌سازی از سرویس (حملات DoS و DDoS
  • حمله مرد میانی (MITM)؛
  • انواع حملات Phishing؛
  • حملات باج‌افزاری (Ransomware)  و بدافزاری (Malware)؛
  • حملات مبتنی بر وب؛
  • حملات مبتنی بر پسورد؛
  • و موارد دیگر.

نگاهی به تاریخچه حملات سایبری

هرچند تهدیدات سایبری، پدیده‌ای مرتبط با عصر دیجیتال به نظر می‌رسند، اما در حقیقت پیشنیه‌ای طولانی‌تر از تصور دارند. اولین حمله مستند در سال 1834 و با نفوذ به سیستم تلگراف فرانسه رخ داد. با ظهور اینترنت در دهه 1990، حملات سایبری به تهدیدات جدی‌تر تبدیل شدند. ظهور ویروس‌های مخرب در این دوره، امنیت سازمان‌های مختلف را به چالش کشیدند و مفهوم امنیت سایبری را دگرگون کردند.

آماری فراتر از تصور!

هزینه خسارت جهانی از 325 میلیون دلار در سال 2025 به 20 میلیارد دلار در 2021 رسید و انتظار می‌رود تا سال 2031 از 265 میلیون دلار هم فراتر رود.

بر اساس گزارشات، هر 11 ثانیه یک حمله باج‌افزاری رخ می‌دهد و این زمان تا 2031 به 2 ثانیه خواهد رسید.

این روند نگران‌کننده تاکید می‌کند سازمان‌ها و افراد باید اقدامات امنیتی خود را به طور جدی افزایش دهند تا از داده‌ها و منابع دیجیتال خود در برابر این تهدیدها محافظت کنند.

چگونه می‌توان از وقوع حملات سایبری جلوگیری کرد؟

·   راهکارهای فردی برای مقابله با تهدیدات سایبری

در دنیای امروز، تامین امنیت دیجیتال برای هر فرد باید یک اولویت باشد. استفاده از روش‌های ساده و موثر می‌تواند از بسیاری حملات خطرناک جلوگیری کند. در این بخش به راهکارهایی می‌پردازیم که هر فرد می‌تواند برای حفاظت از دیتای خود در فضای آنلاین اجرا کند:

استفاده از پسوردهای پیچیده و منحصربه‌فرد؛

فعال‌سازی احراز هویت چندمرحله‌ای (MFA)؛

شناسایی روش‌های  فیشینگ،

به‌روزرسانی نرم‌افزارها و سیستم‌عامل؛

استفاده از شبکه‌های ایمن WiFi؛

بکاپ‌گیری منظم از داده‌ها؛

استفاده از نرم‌افزارهای معتبر؛

رمزنگاری داده‌ها.

راهکارهای سازمانی برای مقابله با تهدیدات سایبری

تامین امنیت شبکه های کامپیوتری ،سیستم های سازمانی  و حفاظت از داده‌های محرمانه، نیازمند رویکردی استراتژیک و جامع است. برخی از مهم‌ترین اقداماتی که سازمان‌ها باید برای جلوگیری از حملات سایبری اتخاذ کنند، عبارتند از:

استفاده از فایروال و سایر تجهیزات امنیتی معتبر؛

آموزش کارکنان و افزایش آگاهی سایبری آن‌ها؛

احراز هویت چندمرحله‌ای (MFA)؛

پایش و مانیتورینگ مستمر شبکه و سیستم‌ها؛

پشتیبان‌گیری منظم از داده‌ها؛

تست نفوذ و ارزیابی آسیب‌پذیری؛

مدیریت ریسک و ارزیابی تهدیدات؛

بروزرسانی منظم سیستم‌ها و نرم‌افزارها؛

استفاده از شبکه‌های خصوصی ایمن؛

اتخاذ استراتژی‌های مناسب در مدیریت بحران.

رسالت رسیس در تامین امنیت سایبری

شرکت رسیس از سال 1395 با هدف ارائه خدمات فنی تخصصی و ارائه برترین راهکارهای امنیتی در عرصه فناوری اطلاعات، فعالیت خود را آغاز کرد. هدف این شرکت از ابتدا تامین امنیت دیجیتال سازمان‌ها و نهادهای مختلف از طریق راهکارهای امنیتی جامع و ارائه مشاوره تخصصی بوده است. در حال حاضر با بهره‌گیری از برترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا فرایندهای کسب‌و‌کار مشتریان را بهینه ساخته و از اطلاعات آن‌ها در برابر تهدیدات پیچیده، محافظت می‌نماید. این شرکت با داشتن تیم حرفه‌ای، به‌طور مستمر به مشتریان خود کمک نموده تا زیرساخت‌های شبکه و سیستم‌های اطلاعاتی خود را در برابر تهدیدات سایبری پیچیده و در حال تکامل، محافظت کنند.

تخصص رسیس در تامین و پیاده‌سازی راهکارهای پیشرفته امنیتی از جمله Fortinet، F5، PaloAlto و غیره باعث شده یکی از پیشروهای صنعت فناوری اطلاعات در ایران باشد.

فورتی‌نت به عنوان یکی از معتبرترین برندهای محصولات امنیتی در سطح جهان، ابزار و راهکارهایی را ارائه می‌دهد که امنیت شبکه، داده‌ و سیستم‌های سازمانی را به بالاترین سطح ممکن می‌رساند.

شرکت رسیس با عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و شورای عالی انفورماتیک و دارا بودن مجوز افتا به عنوان یک نهاد معتبر در عرصه امنیت اطلاعات شناخته شده و به مشتریان خود اطمینان می‌دهد در دنیای دیجیتال، از تهدیدات سایبری پیچیده سبقت گیرند.

/

پایان رپورتاژ

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر