این مقاله به مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 اختصاص دارد که هر دو چند ماه پیش رونمایی شده و جزء گوشیهای تاشوی گران قیمت و قوی بازار هستند.
گلکسی زد فولد 6 که از بهترین گوشی های سامسونگ 2024 محسوب میشود، اواسط تابستان رونمایی شد و از نظر ظاهری و مشخصات و امکانات داخلی نسبت به سری قبل، ارتقاء و پیشرفت خوبی داشت. با وجود اینکه سری زد فولد طرفداران خاص خودش را دارد، به نظر میرسد که این فرم فاکتور خاص زد فولد 6 و قابلیتهای آن محبوبیت زیادی ندارد؛ چون طبق بعضی گزارشها، مدلهای جدید این سری فروش چشمگیری ندارند.
در مقابل، گوگل هم در حوزه گوشیهای تاشو نسبتا تازه کار است. پیکسل 9 پرو فولد جدید این شرکت از نظر فنی همان پیکسل فولد 2 است اما با توجه به اینکه این گوشی در دومین نسل از خودش قرار دارد، قطعاً یکسری تغییر و پیشرفت خوب در آن مشاهده میشود.
با توجه به تفاوت تجربیات کاربری این دو گوشی و قابلیتها و امکانات آنها، در ادامه با مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 همراه شما هستیم تا در انتخاب یکی از بهترین گوشی های تاشو به شما کمک کنیم.
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 در نگاه اول نشان میدهد که گوشی گوگل بدنهای باریکتر، نمایشگر کاور پهنتر و نمایشگر اصلی بزرگتر دارد. این گوشی با چیپست اختصاصی گوگل تنسور جی 4 ساخته شده و برای گلکسی زد فولد 6 هم از چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3 استفاده شده است. باتری Pixel 9 Pro Fold کمی بزرگتر است اما این گوشی نسبت به Z Fold 6 با سرعت پایینتری شارژ میشود.
در جدول زیر مشخصات فنی Pixel 9 Pro Fold را در مقایسه با مشخصات فنی Galaxy Z Fold 6 نشان میدهد.
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 | مشخصات فنی پیکسل 9 پرو فولد | مشخصات فنی گلکسی زد فولد 6 |
طراحی و ساختار |
|
|
نمایشگر |
نمایشگر تاشو:
|
|
نرمافزار |
|
|
تراشه |
|
|
رم و حافظه داخلی |
|
|
دوربین اصلی |
|
|
دوربین سلفی |
|
|
باتری |
|
|
صدا |
|
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
|
سنسورها |
|
|
قیمت | حدود 1550 دلار – 142,000,000 تومان (در زمان نگارش این مقاله) | حدود 1600 دلار – از 84,500,000 تا 112,000,000 تومان (در زمان نگارش این مقاله) |
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر طراحی
مقایسه گلکسی زد فولد 6 با پیکسل 9 پرو فولد را با ارزیابی طراحی این دو گوشی شروع میکنیم. به طور کلی، گوگل برای طراحی گوشیهای تاشوی خودش از طراحی متفاوتی استفاده میکند. معمولاً سامسونگ سعی دارد نمایشگر کاور را باریکتر طراحی کند تا امکان استفاده از گوشی با یک دست و انگشت وجود داشته باشد. اما گوگل، پیکسل فولد را پهنتر و ظریفتر طراحی میکند. به عبارت دیگر، گوشی گوگل در حالت بسته به گوشیهای معمولی شباهت بیشتری دارد.
Pixel 9 پرو فولد نسبت به پیکسل فولد سال پیش کمی باریکتر و بلندتر شده – نسبت ابعاد نمایشگر این گوشی 20 به 9 است که با بیشتر گوشیهای معمولی تطبیق دارد. مثلاً نسبت ابعاد نمایشگر گوشیهای آیفون 19.5 به 9 است. همچنین، پیکسل 9 پرو فولد نسبت به مدل سال قبل باریکتر هم شده است.
در مجموع، گوگل پیکسل 9 Pro Fold در حالت تاشو شباهت زیادی به یک گوشی معمولی دارد. در مقابل، نمایشگر کاور گلکسی زد Fold 6 بلندتر و باریکتر و دارای نسبت ابعاد 22 به 9 است که به خصوص در صورت استفاده از کاور محافظ، کمی کوچک به نظر میرسد. البته این نمایشگر بیشتر برای بررسی سریع و تایپ فوری با یک انگشت طراحی شده تا مشاهده محتوا و کار کردن با گوشی.
لولای پیکسل فولد سال پیش کیفیت خوبی داشت اما یکسری انتقاد به آن وارد شده بود؛ از این نظر که حالت فنری مطلوبی ندارد. پیکسل فولد به شکل کامل باز نمیشد مگر با کمی زور و فشار که چندان خوب نیست. اما Pixel 9 پرو فولد، بسیار بهتر شده و حتی میتوان گفت از این نظر نسبت به گلکسی زد Fold 6 هم بهتر است.
گوشی گوگل از نظر حفاظت در برابر نفوذ آب و جامدات ریز، تغییر و ارتقای خاصی ندارد. همانطور که در جدول مشخصات Pixel 9 Pro Fold مشاهده میکنید، این گوشی برای پیشگیری از نفوذ آب و یکسری از ذرات جامد، گواهینامه IP48 دارد.
در قسمت پشت این گوشی هم یک ماژول دوربین جدید مشاهده میشود که طراحی مربعی دارد و به گوشه سمت چپ بالای گوشی منتقل شده است. بلاک دوربین سه لنزه زد Fold 6 هم در همین قسمت قرار گرفته و در مجموع، هر دو گوشی به دلیل برجستگی دوربین روی سطح صاف تکان میخورند.
پیکسل 9 پرو Fold نسبت به سری قبل سبکتر هم شده اما این گوشی هم 257 گرم وزن دارد. در مقابل، گلکسی زد فولد 6 هم با وزن 239 گرم به عنوان یک گوشی تاشو، سبک محسوب میشود.
گوگل برای Pixel 9 پرو فولد رنگهای سفید و مشکی را در نظر گرفته و گلکسی Z fold 6 هم رنگهای نقرهای، سرمهای، صورتی، مشکی و سفید دارد.
داخل دکمه پاور هر دو گوشی یک حسگر اثرانگشت قرار دارد و هر دو بسیار سریع و دقیق کار میکنند؛ اما ثبت اثرانگشت با گوشی پیکسل کمی بیشتر زمان میبرد. البته بعید است که این موضوع برای کاربران مشکل آفرین باشد.
با هر دو گوشی، امکان استفاده از قفل چهره را هم دارید اما سیستم قفل چهره گوگل با هوش مصنوعی کار میکند تا سطح امنیت را افزایش دهد – در حدی که حالا اپلیکیشنهای بانکی هم آن را قبول میکنند. این عملکرد برای گوشی که به جای یک آرایه Face ID کامل از تصویر 2 بعدی دوربین سلفی استفاده میکند، بسیار خوب است.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های 2024
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر نمایشگر
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 نشان میدهد که هر دو گوشی در قسمت داخل و بیرون، نمایشگرهایی سرتاسری دارند. مدتی هست که سامسونگ نمایشگر AMOLED تولید کرده و حتی سفارشات شرکتهای دیگر از جمله گوگل را هم در این زمینه قبول میکند.
نگاهی به مشخصات Galaxy Z Fold 6 نشان میدهد که این گوشی یک نمایشگر کاور 6.3 اینچی 120 هرتزی با نسبت ابعاد حدود 22 به 9 و یک نمایشگر اصلی 7.6 اینچی 120 هرتزی با نسبت ابعاد تقریبی 22 به 18 دارد. در مقابل، پیکسل 9 پرو Fold هم یک نمایشگر بیرونی 6.3 اینچی 120 هرتزی با نسبت ابعاد 20 به 9 دارد. نمایشگر داخلی این گوشی هم تقریباً مربعی (با نسبت ابعاد 20 به 20.8) و قطر آن حدود 8 اینچ است.
نمایشگر بیرونی گوگل پیکسل 9 پرو فولد، 120 هرتزی Actua Display با حداکثر روشنایی 2700 نیت است. نمایشگر اصلی Super Actua این گوشی هم همین مشخصات را دارد. پنلهای Dynamic AMOLED x2 سامسونگ هم تجربه مشابهی را ایجاد میکنند. هر دو پنل 120 هرتزی و اوج روشنایی هر دوی آنها 2600 نیت است.
نمایشگرهای کاور پیکسل 9 پرو فولد و گلکسی Z Fold 6 هم با گوریلا گلس ویکتوس 2 حفاظت شدهاند.
از نظر روشنایی کل صفحه (نه اوج روشنایی) پیکسل 9 پرو فولد و گلکسی زد فولد 6 هر دو عملکرد بسیار خوبی دارند. روشنایی پیکسل 9 پرو فولد کمی از 1500 نیت بیشتر است؛ در نتیجه میتوان تصویر این گوشی را در فضای باز حتی زیر نور خورشید به خوبی مشاهده کرد.
از نظر حداقل روشنایی، زد فولد 6 با حداقل روشنایی 1 نیت شرایط بهتری دارد. حداقل روشنایی 1.5 نیت پیکسل 9 پرو فولد هم بد نیست و فقط ممکن کاربران خیلی حساس هنگام استفاده از گوشی در محیطهای تاریک و شب این تفاوت را حس کنند.
مقایسه گوشی تاشوی گلکسی زد فولد 6 با پیکسل 9 پرو فولد نشان میدهد که رنگهای تصویر هر دو گوشی تقریباً دقیق و کاملاً خوشرنگ و شاداب هستند. اما تصویر پیکسل 9 Pro Fold کمی حالت آبی دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های میان رده 2024
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر عملکرد
امسال تراشه تنسور گوگل به نسل G4 رسید اما نمیتوان انتظار عملکرد چشمگیری را از این چیپست داشت. گوگل اعلام کرده که با این چیپست اپلیکیشنها 17 درصد سریعتر راهاندازی شده و وبگردی هم 20 درصد سریعتر از قبل است. بعلاوه، مصرف انرژی هم هنگام انجام کارهای مختلف از جمله عکس گرفتن و تماشای فیلم در یوتیوب کاهش پیدا کرده است. اما اطلاعاتی راجع به فرایند تولید و سرعت کلاک این چیپست در دسترس نیست.
این چیپست بیشتر برای اجرای پردازشهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی طراحی شده در نتیجه گوگل تمرکز ویژهای بر NPU این چیپست دارد. به خصوص تنسور جی 4 که با همکاری تیم Deepmind گوگل ساخته شده است.
البته چیپست تنسور قدرت لازم را برای اجرای اندروید و ابزارهایی مثل Google Assistant و جمینای دارد. اما اگر قدرت پردازشی خام برای شما اهمیت زیادی دارد، احتمالاً گلکسی زد فولد 6 با چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3 این گوشی انتخاب بهتری خواهد بود.
لازم به ذکر است که اندروید گوگل قابلیتهای هوش مصنوعی بسیار گستردهای دارد – از ترفندهای جدید دوربین گرفته تا ادغام کاملتر جمینای و دستیار گوگل. گوگل هم اعلام کرده که قدرت اصلی تنسور جی 4 مربوط به پردازش چنین ابزارها و قابلیتهایی است.
در تستهای تک و چند هستهای گیکبنچ 6 گوگل پیکسل 9 پرو فولد به ترتیب به امتیاز 1962 و 4405 رسیده و امتیاز گلکسی Z فولد 6 در این تستها به ترتیب 2252 و 6796 است. این یعنی تنسور جی 4 فقط از نظر پردازشهای تک هستهای کمی به اسنپدراگون 8 نسل 3 نزدیک است که این ویژگی برای اپلیکیشنهای تک پردازشی (single-task) مهم است. این در حالیست که معمولاً گوشیهای تاشو برای اجرای همزمان چند کار ساخته میشوند.
از نظر تستهای گرافیکی 3DMark هم اختلاف زیادی بین این دو گوشی مشاهده میشود و Z Fold 6 برتری چشمگیری دارد.
اما آیا این نتایج یعنی پیکسل 9 پرو فولد عملکرد بدی دارد؟ خیر! چون این گوشی اپلیکیشنهای روزمره را با سرعت و واکنش خوب اجرا میکند، اما احتمالاً قدرت لازم را برای اجرای پردازشهای سنگینتر آینده نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های گیمینگ 2024
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر نرمافزار
مقایسه گلکسی زد فولد 6 با پیکسل 9 پرو فولد را با نگاهی به نرمافزار این گوشی ادامه میدهیم. همانطور که در جدول مشخصات گلکسی زد فولد 6 و زد فولد 6 مشاهده میکنید، هر دو گوشی با اندروید 14 در اختیار کاربران قرار میگیرند اما برای گوشی سامسونگ از رابط کاربری One UI استفاده شده که قابلیتهایی مثل تقسیم صفحه برای مولتی تسکینگ، پشتیبانی از قلم S Pen، سامسونگ دکس، والت سامسونگ، S Health و انواع مختلف ابزارهای دیگر سامسونگ را دارد.
در گوشی گوگل، از اندروید خالص استفاده شده اما یکسری قابلیت خاص برای این گوشیها وجود دارد؛ مثل ابزارهای مربوط به دستیار هوشمند گوگل و جمینای. گوگل قصد دارد هوش مصنوعی جمینای را به همه گوشیهای اندروید اضافه کند اما گوشیهای پیکسل بستر اصلی آزمایش این قابلیتها هستند. یکی از قابلیتهای اختصاصی این گوشیها، Pixel Studio است که برای تولید تصویر کاربرد دارد. اپلیکیشن بعدی Screenshots است که از هوش مصنوعی برای شناسایی محتوا و سازماندهی اسکرین شاتها استفاده میکند.
هر دو گوشی 7 سال پشتیبانی نرمافزاری دریافت میکنند اما از آنجایی که اندروید محصول گوگل است، معمولاً آپدیت گوشیهای پیکسل سریعتر منتشر میشوند. عملکرد سامسونگ هم به مرور در این زمینه بهبود پیدا کرده و حالا گوشیهای این شرکت معمولاً سریعتر از قبل آپدیت دریافت میکنند.
یکی دیگر از قابلیتهای سری پیکسل 9، پشتیبانی از تماس اضطراری از طریق ماهواره است که در 2 سال اول به صورت رایگان در اختیار کاربران این گوشیها قرار میگیرد.
مقایسه Galaxy AI و Gemini AI
برای ارزیابی دقیقتر نرمافزار دو گوشی، بهتر است که نگاهی هم به قابلیتهای هوش مصنوعی آنها داشته باشیم. قابلیتهای هوش مصنوعی گوگل عبارتند از:
- ادغام چند وجهی: با استفاده از این قابلیت، میتوانید از جمینای بخواهد تا دادهها را از چندین اپلیکیشن و سرویس مختلف جمع آوری کرده و با استفاده از آنها کار مورد نظر را انجام دهد. مثل: رزومه من را از گوگل درایو پیدا کرده و در چند پاراگراف خلاصه کن. یا هفته بعد چه روزی برای رفتن به سینما وقت آزاد دارم؟
- جمینای لایو: این قابلیت برای مکالمه طبیعی با دستیار گوگل کاربرد دارد و حالا میتوانید حین گفتگو مکث کرده و موضوع را عوض کنید.
- Add Me: با استفاده از این قابلیت میتوانید خودتان را به عکسهای گروهی اضافه کنید.
- فریم خودکار: این قابلیت جزء ادیتور جادویی (Magic Editor) است و به شما برای ویرایش و تغییر فریم بندی تصویر کمک میکند.
- Reimagine: این قابلیت برای ویرایش تصویر از طریق پرامپتهای متنی کاربرد دارد. میتوانید متن مورد نظر را تایپ کنید تا هوش مصنوعی تصویر را برای شما ویرایش کند.
- ویدیو بوست: این ابزار برای افزایش مقیاس تصاویر تا رزولوشن 8K کاربرد دارد که حالا دو برابر سریعتر کار میکند.
- اپلیکیشن آب وهوا: جمینای نانو، خلاصهای از وضعیت آب و هوا را نمایش میدهد.
- Magic List: میتوانید از گوشی بخواهید که به شکل خودکار لیستهای خرید پیچیده برای شما تولید کند. مثل: یک شام تاکو برای 6 نفر برنامه ریزی کن با یک گزینه گیاهی.
- اپلیکیشن اسکرین شات: میتوانید از جمینای نانو برای بازیابی سریع اسکرین شاتهای قدیمی استفاده کنید که آنها را برای به خاطر سپردن یک نکته یا موضوع خاص ذخیره کرده بودید.
- یادداشتهای تماس: این گزینه پس از تماس صوتی و برای ایجاد خلاصهای از گفتگو قابل استفاده است. پردازشهای این ابزار و اپلیکیشن اسکرین شات روی خود دستگاه انجام میشوند.
قابلیتهای هوش مصنوعی گوگل محدود به موارد ذکر شده نیستند و Circle to Search، Call Screening، Direct My Call و غیره جزء این ابزارها هستند.
Galaxy AI هم در زد Fold 6 شامل موارد زیر است:
- ترجمه زنده حین تماس تلفنی
- دستیار چت در کیبورد سامسونگ (ترجمه، اصلاح اشتباهات، بازنویسی پیامها)
- ویرایش تصویر مولد (مثل مجیک ادیتور)
- Circle to Search
- دستیار یادداشت برداری برای خلاصه کردن یادداشتها و قالب بندی یادداشتهای پیچیده
- خلاصه کردن صداهای ضبط شده (قابل ارسال به Notes به شکل مستقیم)
- خلاصه کردن سایتها و مقالات
- Sketch to Image: میتوانید در صفحه Note یا گالری طرح بکشید تا بر اساس آن تصویر تولید شود.
- استودیوی پرتره: این گزینه برای بازسازی پرترهها به سبکهایی مثل کمیک، کاراکتر سه بعدی، آبرنگ و طراحی کاربرد دارد.
- اسلو موشن فوری: این گزینه برای تولید فریمهای جدید جهت ایجاد ویدیوهای اسلو موشن کاربرد دارد.
- S Health میتواند روتینهای روزانه، تناسب اندام و خواب شما را تحلیل کرده و بر اساس آن گزارش سلامت تولید کند (با گجتهای گلکسی).
بنابراین، میتوان گفت که گوگل ترفندها و ابزارهای بیشتری در اختیار دارد. هوش مصنوعی گلکسی در سطح دستیار جدید جمینای نیست اما این سیستم هم ابزارهای مفید و خوبی دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های شیائومی 2024
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر باتری و شارژ
همانطور که در جدول مشخصات پیکسل 9 پرو فولد مشاهده میکنید این گوشی یک باتری 4650 میلیآمپر ساعتی دارد که نسبت به باتری پیکسل فولد (4821 میلیآمپر ساعتی) کوچکتر است. اما گوگل اعلام کرده که چیپست جدید تنسور جی 4 بهرهوری انرژی بیشتری دارد.
ظرفیت باتری Galaxy Z Fold 6 هم 4400 میلیآمپر ساعت است و در مجموع این گوشی حدود یک روز ماندگاری شارژ دارد.
ماندگاری شارژ گوگل پیکسل 9 پروفولد در تست وبگردی بیشتر است اما گلکسی زد فولد 6 در تست ویدیو استریم و گیمینگ سه بعدی ماندگاری شارژ بیشتری را به ثبت رسانده است.
پیکسل 9 پرو فولد در حالت باسیم با سرعت 21 وات شارژ میشود و سرعت شارژ باتری گلکسی زد فولد 6 به 25 وات میرسد؛ در نتیجه این دو گوشی از نظر سرعت شارژ تقریباً در یک سطح قرار دارند. در حالت بی سیم، باتری پیکسل 9 پرو فولد با سرعت 7.5 وات شارژ میشود اما زد فولد 6 از استاندارد شارژ سریع 15 وات پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید: بهترین دوربین گوشی 2024
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 از نظر دوربین
مقایسه گوشی تاشوی گلکسی زد فولد 6 با پیکسل 9 پرو فولد را با نگاهی به دوربین این دو گوشی پایان میدهیم. سیستم دوربین پیکسل 9 پرو فولد شامل حسگر اصلی 48 مگاپیکسلی، اولتراواید 12 مگاپیکسلی و تله فوتوی 10.5 مگاپیکسلی 5x است. این سیستم تقریباً هم سطح دوربین Galaxy Z Fold 6 با حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی، اولتراواید 12 مگاپیکسلی و تله فوتوی 10 مگاپیکسلی 3x است.
لازم به ذکر است که سایر مدلهای سری پیکسل 9 مجهز به دوربینهای جدیدی شدهاند که ظاهراً بهترین دوربینهای
گوگل تا به امروز محسوب میشوند. اما علیرغم وجود پسوند Pro در اسم پیکسل 9 پرو فولد، این گوشی با دوربین سال پیش ساخته شده است.
این شرایط در رابطه با دوربین گلکسی زد فولد 6 هم صدق میکند. اما سیستم پردازش تصویر جدید سامسونگ عملکرد این گوشی را ارتقاء داده است.
مقایسه کیفیت تصویر دوربینها
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 نشان میدهد که دوربین هر دو گوشی کیفیت تصویر خوبی دارد. اما وقتی تصویر این گوشیها را به صورت پهلو به پهلو مقایسه کنید، یکسری تفاوت از نظر رنگ تصویر در آنها مشاهده میشود. در تصویر سامسونگ مثل همیشه سبزها تقویت شده و آسمان کمی غیرطبیعی به نظر میرسد. در مقابل، دوربین پیکسل 9 پرو فولد تصویری سرخابیتر با کنتراستی کمتر دارد. در تصویر گوشی سامسونگ خطوط واضحتر دیده میشود اما در بعضی موارد، گوگل پیکسل اشیاء را کمی واضحتر نشان میدهد.
برای عکاسی در شب و محیطهای تاریک، برتری متعلق به دوربین گلکسی زد فولد 6 است که جزئیات در آن واضحتر، کنتراست بهتر و رنگها شادابتر هستند. تصویر دوربین Pixel 9 Pro Fold در این حالت کمی رنگ پریده و زرد به نظر میرسد.
در رابطه با کیفیت زوم، از آنجایی که پیکسل 9 پرو فولد یک لنز اختصاصی 5x دارد، این گوشی عملکرد بهتری داشته و برای زوم 10x هم تصویری واضحتر با جزئیات بیشتر تولید میکند.
ظاهراً گلکسی زد فولد 6 تصاویر اولتراواید را کمی بیشتر پردازش میکند در نتیجه تصویر این گوشی کنتراست بیشتر، رنگهای شادابتر و جزئیات واضحتری دارد. در مجموع، تصویر این گوشی پرانرژیتر و جذابتر به نظر میرسد اما تصویر اولترا واید پیکسل 9 Pro Fold هم نسبتاً خوب است.
تمایل سامسونگ به تقویت یکسری رنگهای خاص، باعث شادابتر شدن تصاویر سلفی میشود. تصویر پیکسل 9 پرو فولد از نظر رنگها به واقعیت نزدیکتر است اما این دوربین تصویر صافتری دارد.
جمعبندی
مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 ما را به این نتیجه میرساند که هر کدام از این دو گوشی نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند. میتوان گفت که مهمترین مزیت Z فولد 6 پشتیبانی از قلم S Pen و سیستم سامسونگ دکس است. بنابراین، اگر گوشی تاشو را برای کارهایی که نیاز به بهرهوری بیشتر دارند تهیه میکنید، گلکسی زد فولد 6 انتخاب بهتری است. در این انتخاب باید به نمایشگر کاور هم توجه داشته باشید چون نمایشگر کاور گوشی سامسونگ باریکتر است و بیشتر برای کارهای فوری مثل بررسی اعلانها در نظر گرفته شده است.
در مقابل، نمایشگر کاور گوشی گوگل بزرگتر است و از این نظر برای تقسیم تصویر، خواندن مقاله، ویدیو کال و غیره انتخاب بهتری محسوب میشود. از نظر پردازشی هم گلکسی زد فولد 6 بهتر عمل میکند و دوربین این گوشی هم در بیشتر حالتها کیفیت تصویر بهتری دارد. گوشی گوگل هم با جمینای و قابلیتهایی مثل Pixel Studio میتواند انتخاب خیلی از کاربران باشد.
سوالات پرتکرار
گلکسی زد فولد 6 جدیدتر است یا پیکسل 9 پرو فولد ؟
گلکسی زد فولد 6 تقریباً یک ماه بعد از پیکسل 9 پرو فولد معرفی شده است.
قیمت گلکسی زد فولد 6 بیشتر است یا پیکسل 9 پرو فولد؟
در حال حاضر قیمت Galaxy Z Fold 6 حدود 1200 دلار و قیمت Pixel 9 Pro Fold حدود 1550 دلار است. گلکسی زد فولد 6 در بازار ایران و در زمان نگارش این مقاله از 84,500,000 تا 112,000,000 تومان و پیکسل 9 پرو فولد حدود 142 میلیون تومان به فروش میرسند.
نمایشگر گلکسی زد فولد 6 بهتر است یا پیکسل 9 پرو فولد؟
نمایشگرهای هر دو گوشی از نظر سطح روشنایی، نرخ نوسازی و غیره تقریبا در یک سطح قرار دارند اما نمایشگر بیرونی پیکسل 9 پرو فولد کمی بزرگتر است.
بیشتر بخوانید:
منبع: phonearena
نظر شما درباره مقایسه پیکسل 9 پرو فولد با گلکسی زد فولد 6 چیست؟ کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟ دیدگاه خود را با بخش تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.